Suits

Πέμπτη 21:50

Κ-ΕΗΓΣΚ-ΕΗΓΣ
Διαθέσιμο μέσω
© 2016 USA Network Media, LLC
Suits

Επόμενες προβολές στην TV

 1. Πέμπτη 29 Ιουνίου στις 16:20

  Turn (Ε04 - K06)

 2. Πέμπτη 29 Ιουνίου στις 21:50

  Trust (Ε05 - K06)

 3. Παρασκευή 30 Ιουνίου στις 00:20

  Trust (Ε05 - K06)

Σύνοψη

Στον 6ο κύκλο της σειράς Suits , καθώς ο Mike (Patrick J. Adams) αρχίζει να εκτίει τη διετή ποινή φυλάκισής του για συνωμοσία σε διάπραξη απάτης, οι συνεργάτες του στην Pearson Specter Litt πρέπει να αντιμετωπίσουν τις συνέπειες της καταδίκης του. Καθώς οι εργαζόμενοι εγκαταλείπουν την εταιρεία, ο Harvey (Gabriel S. Macht), ο Louis (Rick Hoffman), η Jessica (Gina Torres), η Donna (Sarah Rafferty) και η Rachel (Meghan Markle) αντιμετωπίζουν επικείμενες μηνύσεις από τους πρώην πελάτες τους. Ενώ ο Mike πασχίζει να προσαρμοστεί στην αγριότητα της ζωής στη φυλακή, ο Harvey είναι αποφασισμένος να διορθώσει την κατάσταση και να σώσει την εταιρεία.

Επεισόδια

 • 1

  To Trouble

  +

  Ο Mike προσαρμόζεται στη ζωή στη φυλακή ενώ οι Harvey, Jessica, Louis, Donna και Rachel αντιμετωπίζουν την αποτυχία της συμφωνίας με τον κατήγορο και προσπαθούν να σταματήσουν την κατάρρευση της Pearson Specter Litt.

 • 2

  Accounts Payable

  +

  Ο Louis, η Jessica και ο Harvey αντιμετωπίζουν μια μαζική μήνυση από τους πρώην πελάτες της Pearson Specter Litt. Στο μεταξύ, ο Mike μπαίνει στο μάτι ενός συγκρατούμενού του για λόγους που δεν μπορεί να ελέγξει.

 • 3

  Back on the Map

  +

  Ο Mike προσπαθεί να παραμείνει ασφαλής χωρίς να παραβιάζει τους άγραφους κανόνες του Danbury. Η Jessica και ο Harvey προσπαθούν να κλείσουν ένα μεγάλο πελάτη. Η Rachel αντιμετωπίζει μια συμφοιτήτριά της.

 • 4

  Turn

  +

  Ο Mike επεξεργάζεται μία συμφωνία που θα μπορούσε να μειώσει την ποινή του. Η Jessica και ο Louis ακολουθούν διαφορετικές τακτικές απέναντι στους νέους ενοίκους. Η Rachel αναλαμβάνει την υπεράσπιση ενός θανατοποινίτη.

  Αμέσως μετά
  Πέμπτη 29 Ιουνίου στις 16:20
  Κ-ΕΗΓΣΚ-ΕΗΓΣ
  Στο FOX
 • 5

  Trust

  +

  Ο Mike προσπαθεί να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Kevin ενώ ο Harvey θέτει σε εφαρμογή ένα επικίνδυνο σχέδιο. Η Jessica αποκαθιστά τη φήμη της εταιρίας και η Rachel αντιμετωπίζει ένα εμπόδιο. Ο Louis ζητά τη βοήθεια της Donna για ένα ερωτικό θέμα.

  Αμέσως μετά
  Πέμπτη 29 Ιουνίου στις 21:50
  Κ-ΕΗΓΣΚ-ΕΗΓΣ
  Στο FOX
  Αμέσως μετά
  Παρασκευή 30 Ιουνίου στις 00:20
  Κ-ΕΗΓΣΚ-ΕΗΓΣ
  Στο FOX
 • 6

  Spain

  +

  Ο Harvey υπερασπίζεται τον Sutter εναντίον του Cahill καθώς το παρελθόν του Mike απειλεί να καταστρέψει την αποστολή του. Η Rachel και η Jessica αναζητούν στοιχεία για να ξανανοίξουν την υπόθεση Bailey. Και ο Louis καλοπιάνει την Tara μ' ένα ταξίδι στα Hamptons.

  Αμέσως μετά
  Πέμπτη 6 Ιουλίου στις 21:50
  Κ-ΕΗΓΣΚ-ΕΗΓΣ
  Στο FOX
  Αμέσως μετά
  Παρασκευή 7 Ιουλίου στις 00:25
  Κ-ΕΗΓΣΚ-ΕΗΓΣ
  Στο FOX
 • 7

  Shake the Trees

  +

  Οι Harvey, Louis και Donna αναζητούν το συνδετικό στοιχείο που λείπει από την αθέμιτη συναλλαγή του Sutter. Ο Mike παίρνει δραστικά μέτρα για να εξασφαλίσει τη στήριξη του Kevin. Οι Rachel και Jessica ανακοινώνουν μία άσχημη είδηση στον Leonard Bailey.

  Αμέσως μετά
  Πέμπτη 13 Ιουλίου στις 21:50
  Κ-ΕΗΓΣΚ-ΕΗΓΣ
  Στο FOX
  Αμέσως μετά
  Παρασκευή 14 Ιουλίου στις 00:20
  Κ-ΕΗΓΣΚ-ΕΗΓΣ
  Στο FOX
 • 8

  Borrowed Time

  +

  Ο Harvey έρχεται σε αντιπαράθεση με τον βασικό μάρτυρα του Cahill, ενώ ο ο Mike παρουσιάζει ένα δικό του μάρτυρα. Οι Jessica και Rachel προσπαθούν να σταματήσουν την επικείμενη εκτέλεση του Leonard και ο Louis προσαρμόζεται στο ρόλο του άλλου άντρα .

  Αμέσως μετά
  Πέμπτη 20 Ιουλίου στις 21:50
  Κ-ΕΗΓΣΚ-ΕΗΓΣ
  Στο FOX
  Αμέσως μετά
  Παρασκευή 21 Ιουλίου στις 00:20
  Κ-ΕΗΓΣΚ-ΕΗΓΣ
  Στο FOX
 • 9

  The Hand That Feeds You

  +

  Για να μπορέσει να προστατεύσει τον Mike, o Harvey σκέφτεται να επαναφέρει τον Gallo στην ενεργό δράση. Οι Jessica και Rachel καταφέρνουν να ξανανοίξουν την υπόθεση Bailey, αλλά θα είναι δύσκολο να κερδίσουν. Και ο Louis διαχειρίζεται τις ανησυχίες του σχετικά με την Tara.

  Αμέσως μετά
  Πέμπτη 27 Ιουλίου στις 21:50
  Κ-ΕΗΓΣΚ-ΕΗΓΣ
  Στο FOX
  Αμέσως μετά
  Παρασκευή 28 Ιουλίου στις 00:25
  Κ-ΕΗΓΣΚ-ΕΗΓΣ
  Στο FOX
 • 10

  P.S.L.

  +

  Οι Jessica και Rachel παλεύουν να σώσουν τη ζωή του Bailey. Στο μεταξύ, οι Harvey και Louis πρέπει να αποτρέψουν τους πελάτες από το να εγκαταλείψουν την εταιρία και να πείσουν τον παλαιότερο και πιο πιστό από αυτούς να παραμείνει.

 • 11

  She's Gone

  +

  Οι Harvey, Louis και Donna σχεδιάζουν το μέλλον τους μετά την αποχώρηση της Jessica από την εταιρία. Ο Mike ανακαλύπτει τον επικίνδυνο τρόπο ζωής ως πρώην κατάδικος. Και η Rachel σκέφτεται τις επιλογές της για τη ζωή μετά την αποφοίτηση.

 • 12

  The Painting

  +

  Ο Harvey προσπαθεί να αποκαταστήσει μία σχέση που έχει διαλυθεί - αφήνοντας τους Louis, Donna και Rachel υπεύθυνους της εταιρίας κατά την απουσία του. Στο μεταξύ, ο Mike βρίσκει βοήθεια από μία απρόσμενη πηγή.

 • 13

  Teeth, Nose, Teeth

  +

  H Rachel λαμβάνει μία επιστολή που δημιουργεί ένα απρόσμενο πρόβλημα στους Harvey και Louis. Η καθοδήγηση του Mike προς τον Oliver και τη Marissa δοκιμάζεται. Και το τμήμα IT εκπλήσσει την Donna.