The Strain

ΚΓΑΑΤΔΕΚΓΑΑΤΔΕ

Σάββατο 23.20

Η βόμβα

Επεισόδιο 6 - Κύκλος 3
01:41

Επόμενες προβολές στην TV

 1. Σάββατο 28 Οκτωβρίου στις 23.20

  Tainted Love (Ε06 - K04)

 2. Σάββατο 4 Νοεμβρίου στις 23.20

  Ouroboros (Ε07 - K04)

 3. Δευτέρα 6 Νοεμβρίου στις 04.10

  Ouroboros (Ε07 - K04)

Σύνοψη

Όταν ο τέταρτος και τελευταίος κύκλος ξεκινά, έχουν ήδη περάσει εννέα μήνες. Ο κόσμος έχει βυθιστεί στην απόλυτη κυριαρχία των strigoi. Η έκρηξη στο τέλος του τρίτου κύκλου προκάλεσε παγκόσμια πυρηνική αποκάλυψη. Ο πυρηνικός χειμώνας που ακολούθησε απελευθέρωσε τους strigoi και τους έδωσε τη δυνατότητα να κυκλοφορούν κατά τη διάρκεια της μέρας, κάτι που οδήγησε στην εγκαθίδρυση του απόλυτου καθεστώτος του Master (Jack Kesy). Η πλειονότητα των ανθρώπων, τώρα δουλεύουν για τους strigoi και λειτουργούν με μία μόνο σκέψη: ή θα συνεργαστούν ή θα πεθάνουν.

Clips

Επεισόδια

 • 1

  The Worm Turns

  +

  Μέσα από τις στάχτες του πυρηνικού πολέμου της ανθρωπότητας, η Αιώνια Νύχτα έχει ξεκινήσει. Ο Eph, ντροπιασμένος από τις φρικαλεότητες που διέπραξε ο γιος του, εγκαταλείπει τη Νέα Υόρκη και πηγαίνει στη Φιλαδέλφεια.

 • 2

  The Blood Tax

  +

  Φυλακισμένος ως υποκείμενο σε ένα πρόγραμμα αναπαραγωγής των strigoi, ο Dutch θέλει απεγνωσμένα να αποδράσει και να βρει τον Setrakian. Ο Gus αναθέτει στον ξάδερφό του τη μυστική αποστολή που θα φέρει την ομάδα του στην κορυφή της νέας παγκόσμιας υπόγειας οικονομίας.

 • 3

  One Shot

  +

  Ο Quinlan και ο Fet ανακαλύπτουν ότι η κλοπή μιας πυρηνικής κεφαλής δεν είναι εύκολη υπόθεση καθώς έρχονται αντιμέτωποι με έναν απρόσμενο εχθρό.

 • 4

  New Horizons

  +

  Η Dutch αναγκάζεται να κάνει μια συμφωνία με τον Desai ενώ σχεδιάζει να δραπετεύσει από τις εγκαταστάσεις αναπαραγωγής των strigoi.

 • 5

  Belly of the Beast

  +

  Ο Fet και ο Quinlan βρίσκονται πολύ κοντά στον εντοπισμό ενός κονβόι που μεταφέρει το πολύτιμο πυρηνικό τους όπλο. Ο Eph και η Alex αναζητούν στοιχεία για να αποκαλύψουν το σχέδιο του Master για την τελική τύχη της ανθρωπότητας.

 • 6

  Tainted Love

  +

  Ο Fet και ο Quinlan πρέπει να σκεφτούν πώς να φέρουν την πυρηνική βόμβα πίσω στη Νέα Υόρκη, ενώ ο απελπισμένος Eichhorst πλησιάζει όλο και περισσότερο.

  Αμέσως μετά
  Σάββατο 28 Οκτωβρίου στις 23.20
  ΚΓΑΑΤΔΕΚΓΑΑΤΔΕ
  Στο FOX
 • 7

  Ouroboros

  +

  Με την υγεία του σε άσχημη κατάσταση, ο Setrakian αγνοεί τις προειδοποιήσεις του Eph και ωθεί τον εαυτό του στα άκρα επιδιώκοντας τη νίκη και την εκδίκηση. Οι Fet και Quinlan επιστρέφουν στο Μανχάταν, ενώ ο Master σφραγίζει την πόλη.

  Αμέσως μετά
  Σάββατο 4 Νοεμβρίου στις 23.20
  ΚΓΑΑΤΔΕΚΓΑΑΤΔΕ
  Στο FOX
  Αμέσως μετά
  Δευτέρα 6 Νοεμβρίου στις 04.10
  ΚΓΑΑΤΔΕΚΓΑΑΤΔΕ
  Στο FOX
 • 8

  Extraction

  +

  Συγκλονισμένοι από την απώλεια, οι ήρωές μας ανασυντάσσονται. Όμως, για να συντρίψουν τον Master, πρέπει πρώτα να τον εντοπίσουν. Οι ήρωές μας επινοούν ένα νέο σχέδιο για να βρουν τα ίχνη του μέσω των συνεργατών.

  Αμέσως μετά
  Σάββατο 11 Νοεμβρίου στις 23.25
  ΚΓΑΑΤΔΕΚΓΑΑΤΔΕ
  Στο FOX
  Αμέσως μετά
  Δευτέρα 13 Νοεμβρίου στις 04.15
  ΚΓΑΑΤΔΕΚΓΑΑΤΔΕ
  Στο FOX
 • 9

  The Traitor

  +

  Ένας απρόσμενος επισκέπτης φέρνει στην επιφάνεια παλιές συγκρούσεις και διαχωρίζει τους ήρωές μας κινδυνευόντας να καταρρεύσει η εμπιστοσύνη της ομάδας. Διαθέτοντας πλέον αμφίβολες, νέες πληροφορίες, ξεκινούν μία κρίσιμη τελική επίθεση εναντίον του Master.

  Αμέσως μετά
  Σάββατο 18 Νοεμβρίου στις 23.20
  ΚΓΑΑΤΔΕΚΓΑΑΤΔΕ
  Στο FOX
 • 10

  The Last Stand

  +

  Στο φινάλε του κύκλου, ο Quinlan οργανώνει ένα σχέδιο απελπισίας, αλλά το κόστος είναι τεράστιο. Ο Eph παλεύει με τη συνείδησή του, ο Fet αναλαμβάνει μια αποστολή αυτοκτονίας και οι Dutch και Gus ετοιμάζονται για πόλεμο καθώς η ανθρωπότητα δίνει την τελική της μάχη ενάντια στον Master.