Girls

Τετάρτη 23:10

ΚΓΑΑΤΔΕΚΓΑΑΤΔΕ
Girls

Επόμενες προβολές στην TV

 1. Τετάρτη 31 Μαΐου στις 23:10

  All I Ever Wanted (Ε01 - K06)

 2. Πέμπτη 1 Ιουνίου στις 02:00

  All I Ever Wanted (Ε01 - K06)

 3. Σάββατο 3 Ιουνίου στις 05:15

  All I Ever Wanted (Ε01 - K06)

Σύνοψη

Με δημιουργό και πρωταγωνίστρια τη Lena Dunham, το Girls είναι μια κωμική, δραματική σειρά που εξιστορεί τις ποικίλες ταπεινώσεις και τους σπάνιους θριάμβους μιας ομάδας κοριτσιών που βρίσκονται ανάμεσα στα 20 και τα 30.Απολαμβάνοντας τη νέα της επιτυχία ως συγγραφέας μετά τη συμμετοχή της στο The Moth , η Hannah (Lena Dunham) αναλαμβάνει μια εργασία που θα μπορούσε να της αλλάξει τη ζωή. Έχοντας πάρει διαζύγιο από τον Desi (Ebon Moss-Bachrach), η Marnie (Allison Williams) θέλει να παραμείνει ανεξάρτητη, αλλά ο εγωκεντρισμός της μπορεί να υπονομεύσει μια εκκολαπτόμενη σχέση με τον Ray (Alex Karpovsky). Το καινούριο ζευγάρι της σειράς, η Jessa (Jemima Kirke) και ο Adam (Adam Driver) ξεκινούν ένα δημιουργικό project που θα μπορούσε να καταλήξει σε πηγή διαφωνίας. Η Shoshanna (Zosia Mamet) ξεδιπλώνει το ταλέντο της σε μια εταιρεία marketing, αλλά συνειδητοποιεί ότι ίσως οι φιλίες της να την κρατούν πίσω. Στον τελευταίο κύκλο της βραβευμένης με Emmy κωμικής σειράς, οι τέσσερις διάσημες φίλες επιχειρούν να έρθουν πιο κοντά στο να γίνουν οι γυναίκες που πάντα ήθελαν – ακόμα και αν η ίδια η ζωή, κάποιες φορές, στέκεται εμπόδιο.

Επεισόδια

 • 1

  All I Ever Wanted

  +

  Επηρεασμένη από την πρόσφατη επαγγελματική της επιτυχία, η Hannah αναλαμβάνει να γράψει μία ιστορία για μία κοριτσίστικη κατασκήνωση σερφ στα Hamptons, όπου συναντά έναν απλό εκπαιδευτή θαλάσσιου σκι.

  Αμέσως μετά
  Τετάρτη 31 Μαΐου στις 23:10
  ΚΓΑΑΤΔΕΚΓΑΑΤΔΕ
  Στο FOX Life
  Αμέσως μετά
  Πέμπτη 1 Ιουνίου στις 02:00
  ΚΓΑΑΤΔΕΚΓΑΑΤΔΕ
  Στο FOX Life
 • 2

  Hostage Situation

  +

  Η Hannah προσφέρεται να καλύψει την Marnie για ένα μυστικό σαββατοκύριακο στο Poughkeepsie, με το οποίο η Marnie ελπίζει ότι θα μπορέσει να ξεκαθαρίσει ένα κεφάλαιο από το παρελθόν.

  Αμέσως μετά
  Τετάρτη 7 Ιουνίου στις 23:10
  ΚΓΑΑΤΔΕΚΓΑΑΤΔΕ
  Στο FOX Life
  Αμέσως μετά
  Πέμπτη 8 Ιουνίου στις 01:50
  ΚΓΑΑΤΔΕΚΓΑΑΤΔΕ
  Στο FOX Life
 • 3

  American Bitch

  +

  Η Hannah έχει μία έντονη συνομιλία με τον διακεκριμένο συγγραφέα Chuck Palmer - τον οποίο κάποτε θαύμαζε πολύ - σχετικά με κάποιους δυσάρεστους ισχυρισμούς εναντίον του.

  Αμέσως μετά
  Τετάρτη 14 Ιουνίου στις 23:10
  ΚΓΑΑΤΔΕΚΓΑΑΤΔΕ
  Στο FOX Life
  Αμέσως μετά
  Πέμπτη 15 Ιουνίου στις 01:55
  ΚΓΑΑΤΔΕΚΓΑΑΤΔΕ
  Στο FOX Life
 • 4

  Painful Evacuation

  +

  Η Hannah παίρνει συνέντευξη από τη σημαντική συγγραφέα Ode Montgomery, η οποία δίνει αφυπνιστκές συμβουλές ως γυναίκα και συγγραφέας.

  Αμέσως μετά
  Τετάρτη 21 Ιουνίου στις 23:10
  ΚΓΑΑΤΔΕΚΓΑΑΤΔΕ
  Στο FOX Life
  Αμέσως μετά
  Πέμπτη 22 Ιουνίου στις 01:55
  ΚΓΑΑΤΔΕΚΓΑΑΤΔΕ
  Στο FOX Life
 • 5

  Gummies

  +

  Οι Adam και Jessa αρχίζουν τα γυρίσματα για την ταινία τους, αλλά η Jessa αμφισβητεί τη δημιουργική κατεύθυνση του Adam. Ενώ βρίσκεται στην πόλη για να επισκεφθεί τη Hannah, η Loreen δυσκολεύεται να αντιμετωπίσει την επόμενη φάση στη ζωή της.

 • 6

  +

  Η Marnie προσπαθεί να πείσει την απρόθυμη Desi να δώσει την προγραμματισμένη της συναυλία στο πάρτι γενεθλίων της μαμάς της στο New Jersey.

 • 7

  +

  O Elijah ετοιμάζεται για μία ανοιχτή ακρόαση για ένα νέο μιούζικαλ στο Broadway, αλλά αποσυντονίζεται από έναν απρόσμενο επισκέπτη.

 • 8

  +

  Ο Adam ανακοινώνει στη Hannah κάποια απροσδόκητα νέα. Η Jessa περνάει μία μέρα ολομόναχη.

 • 9

  Goodbye Tour

  +

  Μετά από μία σημαντική συνάντηση, η Hannah στρέφεται στους φίλους της για συμβουλές αλλά δυσκολεύεται να προσεγγίσει τη Marnie.