Last Man Standing

Παρασκευή 21:00

Κ-ΕΗΓΣΚ-ΕΗΓΣ
Διαθέσιμο μέσωLast Man Standing

Επόμενες προβολές στην TV

 1. Κυριακή 26 Μαρτίου στις 06:30

  The Fixer (Ε15 - K06)

 2. Κυριακή 26 Μαρτίου στις 20:15

  The Fixer (Ε15 - K06)

 3. Δευτέρα 27 Μαρτίου στις 04:15

  Mandy's Party (Ε18 - K04)

Σύνοψη

Ο Tim Allen - στο ρόλο του Mike Baxter - επιστρέφει με τον 6ο κύκλο του Last Man Standing ως ειλικρινής υπέρμαχος της κοινής λογικής σε έναν πολιτικά ορθό κόσμο. Ο Mike θα χρειαστεί την κοινή λογική του για να καθοδηγήσει την οικογένειά του μέσα από τις πολυάριθμες αλλαγές που θα βιώσει στο σπίτι και στη δουλειά.

Επεισόδια

 • 1

  Papa Bear

  +

  Ο Mike πηγαίνει για δουλειά στο Outdoor Man όπου ανακαλύπτει ότι ο Kyle ταΐζει αδέσποτες γάτες από την αποβάθρα φόρτωσης της αποθήκης και αποφασίζει να τον σταματήσει άμεσα.

 • 2

  Gameday Forecast: Showers

  +

  Όταν ο Jack και η Jill ανακοινώνουν ότι θα κάνουν ένα πάρτι για τον γάμο της Mandy και του Kyle, ο Mike απογοητεύεται όταν μαθαίνει ότι θα είναι την ίδια μέρα με το μεγάλο παιχνίδι των Broncos-Chargers.

 • 3

  Where There's Smoke, There's Ire

  +

  Η Mandy αρχίζει να ενδιαφέρεται για τα ηλεκτρονικά τσιγάρα, κάτι που όχι μόνο απογοητεύει τους γονείς της, αλλά επίσης φέρνει αναμνήσεις από τις παλιές κακές συνήθειες της Vanessa.

 • 4

  Boyd Will Be Boyd

  +

  Ο Boyd γίνεται 10 χρονών και, σύμφωνα με την οικογενειακή παράδοση των Baxter, αυτό που θέλει περισσότερο ο Mike είναι να του δώσει ένα όπλο και να πάνε μαζί για κυνήγι.

 • 5

  Trick or Treat

  +

  Έχοντας αντιμετωπίσει δυσκολίες στο να συντηρεί την Eve για έναν χρόνο μετά το διάλειμμα που κάνει από τις σπουδές της, ο Mike της δίνει ένα σκληρό μάθημα για την επιβίωσή της στον αληθινό κόσμο, αλλά η απρόσμενη αντίδραση της Eve, τον αφήνει έκπληκτο.

 • 6

  A New Place for One of Our People

  +

  Το Halloween έχει φτάσει και η οικογένεια Baxter ανυπομονεί για το ετήσιο πάρτι της, εκτός από τον Mike, ο οποίος έχει απρόθυμα δεχτεί να επιλέξει το θέμα για τη φετινή γιορτή.

 • 7

  Bridezilla vs. the Baxters

  +

  Καθώς η μεγάλη μέρα πλησιάζει, η Mandy έχει μετατραπεί σε μια πραγματικά τρομακτική νύφη. Απολύει τον οργανωτή του γάμου, βάζει όλη την οικογένεια να δουλέψει και αρνείται να αφήσει τον Kyle να φορέσει αθλητικά παπούτσια με το κοστούμι του.

 • 8

  My Father the Car

  +

  Ο Mike είναι αποφασισμένος να κάνει τον Chuck να του πουλήσει ένα αυτοκίνητο που του άφησε ο πατέρας του αφού πέθανε, αλλά ίσως τον προλάβει ο Joe.

 • 9

  Precious Snowflakes

  +

  Η Mandy επιλέγει τη διασημότητα της περιοχής, τον Mike, ως ομιλητή στην αποφοίτηση της σχολής της. Όταν ο Mike μαθαίνει ότι η ομιλία του πρέπει να είναι ευγενική και χωρίς ένταση, θα χρειαστεί να αποφασίσει αν θα ακολουθήσει τους κανόνες.

 • 10

  Help Wanted

  +

  Από τη στιγμή που έχασε τη δουλειά της ως δασκάλα, η Vanessa περνά τον χρόνο της κολλημένη πάνω στην οικογένειά της και έχει τρελάνει τους πάντες.

 • 11

  My Name Is Rob

  +

  Οι Baxter βρίσκονται μαζί για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι και έχει έρθει η ώρα για την Eve να παρουσιάσει τον νέο της φίλο, τον Rob, στον πατέρα της, τον Mike, και τους υπόλοιπους της παρέας.

 • 12

  Three Sisters

  +

  Όταν ο Mike και η Vanessa αρνούνται να δώσουν χρήματα στην Eve για να αγοράσει εξοπλισμό ηχογράφησης, η Kristin παρεμβαίνει και προσφέρεται να καλύψει τον λογαριασμό.

 • 13

  Explorers

  +

  Ο Mike ενθουσιάζεται όταν του ζητούν να εκθέσει ένα έργο τέχνης σε ένα διάσημο μουσείο, αλλά η κατάσταση περιπλέκεται όταν ο Ed παραδέχεται ότι αυτή είναι μια διάκριση που κυνηγούσε όλη του τη ζωή.

 • 14

  A House Divided

  +

  Όταν ο Mike και η Vanessa ζητούν από τους νεόνυμφους Mandy και Kyle να μειώσουν τις έντονες εκδηλώσεις έρωτα μεταξύ τους, η Mandy συμφωνεί μόνο εάν οι γονείς της γίνουν πιο διακριτικοί όταν εκφράζουν τα συναισθήματά τους ο ένας για τον άλλον.

 • 15

  The Fixer

  +

  Ο Mike ελπίζει να μάθει στους κουνιάδους Ryan και Kyle να επισκευάζουν πράγματα στο σπίτι φέρνοντάς τους αντιμέτωπους μεταξύ τους.

  Αμέσως μετά
  Κυριακή 26 Μαρτίου στις 06:30
  Κ-ΕΗΓΣΚ-ΕΗΓΣ
  Στο FOX Life
  Αμέσως μετά
  Κυριακή 26 Μαρτίου στις 20:15
  Κ-ΕΗΓΣΚ-ΕΗΓΣ
  Στο FOX Life
 • 16

  The Force

  +

  Ο Mike και η Vanessa θέλουν η Eve να επικεντρωθεί στις αιτήσεις της σε κολέγια, αλλά όταν τελικά εκείνη επιλέγει που θα πάει, η τελική της απόφαση δεν είναι αυτό που περίμεναν.

  Αμέσως μετά
  Παρασκευή 31 Μαρτίου στις 21:00
  Κ-ΕΗΓΣΚ-ΕΗΓΣ
  Στο FOX Life
  Αμέσως μετά
  Παρασκευή 31 Μαρτίου στις 23:25
  Κ-ΕΗΓΣΚ-ΕΗΓΣ
  Στο FOX Life
 • 17

  The Friending Library

  +

  Ο Wayne, ο νικητής του διαγωνισμού "Meet Outdoor Man", πιστεύει ότι τα βίντεο του Mike περιέχουν κρυφά μηνύματα.

  Αμέσως μετά
  Παρασκευή 7 Απριλίου στις 21:00
  Κ-ΕΗΓΣΚ-ΕΗΓΣ
  Στο FOX Life
  Αμέσως μετά
  Παρασκευή 7 Απριλίου στις 23:30
  Κ-ΕΗΓΣΚ-ΕΗΓΣ
  Στο FOX Life
 • 18

  Take Me to Church

  +

  Ο Mike και η Vanessa ανησυχούν όλο και περισσότερο που οι κόρες τους δεν πηγαίνουν στην εκκλησία όπως παλιά. Έτσι, οι δυο τους βάζουν στόχο να κάνουν την εκκλησία πιο ενδιαφέρουσα για όλους.

  Αμέσως μετά
  Παρασκευή 14 Απριλίου στις 21:00
  Κ-ΕΗΓΣΚ-ΕΗΓΣ
  Στο FOX Life
  Αμέσως μετά
  Παρασκευή 14 Απριλίου στις 23:30
  Κ-ΕΗΓΣΚ-ΕΗΓΣ
  Στο FOX Life
 • 19

  House Of Tutor

  +

  Όταν ο Mike ενθαρρύνει τη Vanessa να επεκτείνει την επιχείρησή της, ακολουθεί τη συμβουλή του αλλά ενοχλείται όταν εκείνος μπλέκεται λίγο παραπάνω.

  Αμέσως μετά
  Παρασκευή 21 Απριλίου στις 21:00
  Κ-ΕΗΓΣΚ-ΕΗΓΣ
  Στο FOX Life
  Αμέσως μετά
  Παρασκευή 21 Απριλίου στις 23:30
  Κ-ΕΗΓΣΚ-ΕΗΓΣ
  Στο FOX Life
 • 20

  Heavy Meddle

  +

  Όταν ο Rob, το αγόρι της Eve, δεν την προσκαλεί στο πάρτι για την επέτειο γάμου των γονιών του, η Vanessa πιστεύει ότι η Eve θα πρέπει να του πει πώς αισθάνεται.

 • 21

  +

 • 22

  +