Quantico

Σάββατο 22:35

Κ-ΕΗΓΣΚ-ΕΗΓΣ
Quantico © ABC Studios
Quantico

Επόμενες προβολές στην TV

 1. Σάββατο 29 Απριλίου στις 10:20

  Fallenoracle (Ε12 - K02)

 2. Σάββατο 29 Απριλίου στις 22:35

  Fallenoracle (Ε12 - K02)

 3. Τετάρτη 3 Μαΐου στις 03:30

  Fallenoracle (Ε12 - K02)

Σύνοψη

Η Αμερικανίδα ήρωας Alex Parrish (Priyanka Chopra) δέχεται ένα ανέλπιστο δώρο: την απόλυσή της από το FBI! Όμως, τώρα, της δίνεται η ευκαιρία να υπηρετήσει τη χώρα της και πάλι ως μυστική πράκτορας στην κορυφαία Υπηρεσία Πληροφοριών των ΗΠΑ, τη CIA.

Επεισόδια

 • 1

  Kudove

  +

  Ενώ ερευνά τον σκοτεινό κόσμο της κατασκοπείας σε ένα μυστηριώδες εκπαιδευτικό κέντρο της CIA, η Alex βρίσκεται στη μέση μιας συνωμοσίας που απειλεί ζωές σε όλο τον κόσμο.

 • 2

  Lipstick

  +

  Οι νεοσύλλεκτοι της CIA αρχίζουν να κάνουν ασκήσεις παρακολούθησης στη Φάρμα καθώς η Alex και ο Ryan εξερευνούν τη μεταξύ τους σχέση. Στο μέλλον, ο Ryan και η Raina προσπαθούν να καταστρέψουν το σχέδιο των τρομοκρατών που θέλουν να αναμειχθούν με τους ομήρους.

 • 3

  Stescalade

  +

  Οι νεοσύλλεκτοι της CIA συνεχίζουν να εκπαιδεύονται στη Φάρμα ενώ, στο μέλλον, η Alex βρίσκεται σε μυστική αποστολή για να εισχωρήσει στην ομάδα των τρομοκρατών που κρατά τους ομήρους. Εκεί ανακαλύπτει σοκαρισμένη ότι δεν είναι όλοι άγνωστοι.

 • 4

  Kubark

  +

  Οι εκπαιδευόμενοι μπαίνουν σε μια διαδικασία που δοκιμάζει τα επίπεδα άγχους τους ενώ η Alex προσπαθεί να συγκεντρώσει πληροφορίες και να πλησιάσει τον Owen. Στο μεταξύ, στο μέλλον, η τρομοκρατική οργάνωση απαιτεί μια ανταλλαγή, μια κίνηση που θα μπορούσε να σταματήσει τη σύγκρουση.

 • 5

  KMFORGET

  +

  Στη Φάρμα, ο Harry συνεχίζει να υποπτεύεται την Alex και τον Ryan και είναι αποφασισμένος να μάθει περισσότερα για το σχέδιό τους, ενώ ο Owen αναθέτει στον Leon μια ειδική αποστολή.

 • 6

  Aquiline

  +

  Οι εκπαιδευόμενοι μαθαίνουν ότι στην επόμενη δοκιμασία πρέπει να αποφασίσουν για μια επίθεση με drones, κάτι που θυμίζει στην Alex τη θυσία του Simon. Η σχέση των Shelby και Leon περνάει σε επόμενο στάδιο και η Nimah συμβουλεύει τους Alex και Ryan να μην εμπιστεύονται τον Harry.

 • 7

  Lcflutter

  +

  Στη Φάρμα, ο Owen διδάσκει στους εκπαιδευόμενους τις εξελιγμένες τεχνικές ανάκρισης και αλλάζει τα δεδομένα όταν βάζει τον εαυτό του στη θέση εκείνου που ανακρίνεται.

 • 8

  Odenvy

  +

  Στη Φάρμα, η Lydia και ο Owen διδάσκουν στην ομάδα τη χρησιμότητα των ψεμάτων και της διακοπής σχέσεων. Είναι το τέλειο timing για την Alex, αφού νιώθει αποκομμένη από τον Ryan σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

 • 9

  Cleopatra

  +

  Οι εκπαιδευόμενοι μαθαίνουν την τέχνη της αποπλάνησης, κάτι που η Alex βλέπει ως την τέλεια ευκαιρία για να πλησιάσει τον Owen. Μήπως, όμως, κάτι τέτοιο βάλει σε κίνδυνο τη σχέση της με τον Ryan;

 • 10

  Jmpalm

  +

  Στη Φάρμα, ο Owen μαθαίνει στους εκπαιδευόμενους την αναγκαιότητα της προδοσίας, μέσα στα πλαίσια της αποστολής του να κάνει τον Πρόξενο της Βενεζουέλας Gabriel Carrera να στραφεί ενάντια στη χώρα του.

 • 11

  Zrtorch

  +

  Η Alex προσπαθεί να πείσει τον Owen για το ποιος είναι ο προδότης ανάμεσά τους. Οι εκπαιδευόμενοι καλούνται να οδηγήσουν έναν πληροφοριοδότη τους εκτός Γερμανίας αλλά ο στόχος τους παίζει με τη φωτιά.

 • 12

  Fallenoracle

  +

  Στη Φάρμα, οι εκπαιδευόμενοι εισβάλουν στην Εθνική Υπηρεσία Ασφαλείας με στόχο να σβήσουν όλα τα προσωπικά τους στοιχεία, αλλά η ύπουλη ομάδα μέσα στη CIA έχει άλλα σχέδια.

  Αμέσως μετά
  Σάββατο 29 Απριλίου στις 10:20
  Κ-ΕΗΓΣΚ-ΕΗΓΣ
  Στο FOX Life
  Αμέσως μετά
  Σάββατο 29 Απριλίου στις 22:35
  Κ-ΕΗΓΣΚ-ΕΗΓΣ
  Στο FOX Life
 • 13

  Epicshelter

  +

  Οι εκπαιδευόμενοι μαθαίνουν πώς να καίνε τα πάντα στην περίπτωση που αποκαλυφθεί η ταυτότητά τους. Στο μεταξύ, ένας μυστηριώδης θάνατος οδηγεί σε έρευνα του FBI στη Φάρμα.

  Αμέσως μετά
  Τετάρτη 3 Μαΐου στις 21:00
  Κ-ΕΗΓΣΚ-ΕΗΓΣ
  Στο FOX Life
  Αμέσως μετά
  Τετάρτη 3 Μαΐου στις 23:30
  Κ-ΕΗΓΣΚ-ΕΗΓΣ
  Στο FOX Life
 • 14

  Lnwilt

  +

  Στον απόηχο του περιστατικού ομηρίας στη σύνοδο G20, η Πρόεδρος Claire Haas συγκεντρώνει μία κρυφή και παράνομη ομάδα, με την Alex και τους φίλους της από το FBI και τη CIA για να ξεσκεπάσουν μία παγκόσμια συνωμοσία.

  Αμέσως μετά
  Τετάρτη 10 Μαΐου στις 21:00
  Κ-ΕΗΓΣΚ-ΕΗΓΣ
  Στο FOX Life
  Αμέσως μετά
  Τετάρτη 10 Μαΐου στις 23:30
  Κ-ΕΗΓΣΚ-ΕΗΓΣ
  Στο FOX Life
 • 15

  Mockingbird

  +

  Καθώς ο αρχηγός τους που ανέλαβε πρόσφατα καθήκοντα προσπαθεί να γνωρίσει τους πράκτορες από τη CIA και το FBI, ο Owen ηγείται μίας έρευνας στον περίεργο κόσμο των ψευδών ειδήσεων.

  Αμέσως μετά
  Τετάρτη 17 Μαΐου στις 21:00
  Κ-ΕΗΓΣΚ-ΕΗΓΣ
  Στο FOX Life
  Αμέσως μετά
  Τετάρτη 17 Μαΐου στις 23:30
  Κ-ΕΗΓΣΚ-ΕΗΓΣ
  Στο FOX Life
 • 16

  Mktopaz

  +

  Όταν ο Clay αναγκάζεται να χρησιμοποιήσει τη μνηστή του για να φέρει εις πέρας μία επιχείρηση, τα μέλη της ομάδας επανεξετάζουν τις προσωπικές τους επαφές ή σαφέστερα, την έλλειψη αυτών. Στο μεταξύ, η Alex αναπτύσσει μια απροσδόκητη σχέση στο επίκεντρο της όλης συνωμοσίας.

  Αμέσως μετά
  Τετάρτη 24 Μαΐου στις 21:00
  Κ-ΕΗΓΣΚ-ΕΗΓΣ
  Στο FOX Life
  Αμέσως μετά
  Τετάρτη 24 Μαΐου στις 23:30
  Κ-ΕΗΓΣΚ-ΕΗΓΣ
  Στο FOX Life
 • 17

  Odyoke

  +

  Όταν μία φίλη της Alex παγιδεύεται και κατηγορείται για μία τρομοκρατική επίθεση στη χώρα, όλοι σπεύδουν να τη βοηθήσουν. Καθώς η ψήφιση του νομοσχεδίου για το Σπίτι για κάθε Μουσουλμάνο πλησιάζει, η ομάδα συνειδητοποιεί ότι η επίθεση δεν ήταν συμπτωματική.

 • 18

  Kumonk

  +

  Ο απεγνωσμένος Clay συναντά την Πρόεδρο για να συζητήσουν το μέλλον της ομάδας, αλλά η άφιξη του αδερφού του τον διακόπτει. Στο μεταξύ, η Alex είναι επικεφαλής μίας επιχείρησης που θα θέσει σε κίνδυνο τα σχέδια των συνεργατών να αμαυρώσουν τη φήμη της Προέδρου.

 • 19

  +

 • 20

  +