9-1-1

Κ-ΑΗΓΣΚ-ΑΗΓΣ

ΠΕΜΠΤΗ 21.50

Promo

Κύκλος 2
00:30
Διαθέσιμο μέσω

Επόμενες προβολές στην TV

 1. ΠΕΜΠΤΗ 13 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 16.20

  Buck, Actually (Ε08 - K02)

 2. ΠΕΜΠΤΗ 13 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 21.50

  Hen Begins (Ε09 - K02)

 3. ΠΕΜΠΤΗ 13 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 22.35

  Merry Ex-Mas (Ε10 - K02)

Σύνοψη

Οι δημιουργοί Ryan Murphy, Brad Falchuk και Tim Minear επαναπροσδιορίζουν με τη σειρά 9-1-1 το είδος του αστυνομικού δράματος, εξερευνώντας τις αγχωτικές εμπειρίες που βιώνουν αστυνομικοί, πυροσβέστες και μέλη του τηλεφωνικού κέντρου στις υπηρεσίες άμεσης δράσης, οι οποίοι αντιμετωπίζουν τις πιο τρομακτικές και επικίνδυνες καταστάσεις. Αυτοί οι επαγγελματίες πρέπει να προσπαθήσουν να εξισορροπήσουν τη διάσωση ανθρώπων που βρίσκονται σε ευάλωτη κατάσταση, με την επίλυση των προσωπικών τους προβλημάτων. Πρωταγωνιστές σε αυτή την ιδιαίτερη σειρά, είναι οι Angela Bassett και Peter Krause καθώς και η υποψήφια για Χρυσή Σφαίρα, Jennifer Love Hewitt.

Επεισόδια

 • 2

  7.1

  +

  Όταν ένας τεράστιος σεισμός ταρακουνά το Λος Άντζελες, οι υπηρεσίες άμεσης δράσης σπεύδουν να διασώσουν τα θύματα που έχουν παγιδευτεί στα ερείπια ενός ξενοδοχείου υπό κατάρρευση.

 • 3

  Help Is Not Coming

  +

  Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν τις συνέπειες του σεισμού και των φονικών μετασεισμών του. Ο Bobby και η ομάδα του συνεχίζουν τη διάσωση των θυμάτων από ένα ξενοδοχείο που κατέρρευσε.

 • 4

  Stuck

  +

  Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης αγωνίζονται να διασώσουν θύματα από δύσκολα σημεία. Στο μεταξύ, η Athena σκέφτεται σοβαρά να δεχτεί μια πρόταση για προαγωγή που θα την βγάλει όμως από την καθημερινή δράση.

 • 5

  Awful People

  +

  Θέλοντας να δει ποιοι είναι εκείνοι που καλούν τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, η Maddie πηγαίνει σε περιπολία με την Athena, ενώ ασχολείται με έναν φαινομενικά 'τέλειο' εργαζόμενο πίσω στο τηλεφωνικό κέντρο.

 • 6

  Dosed

  +

  Όταν οι εργαζόμενοι στις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης σπεύδουν να διασώσουν τα θύματα από πτώση δημοσιογραφικού ελικοπτέρου, γίνονται, χωρίς να το θέλουν, το θέμα ενός ενθουσιώδη δημοσιογράφου που βγαίνει στον αέρα για πρώτη φορά.

 • 7

  Haunted

  +

  Το Halloween βρίσκει τις ομάδες να τρέχουν για διασώσεις σε ένα νεκροταφείο, σε ένα στοιχειωμένο τρακτέρ και σε μια ανατριχιαστική παρέλαση στο Hollywood.

 • 8

  Buck, Actually

  +

  Ο Buck αρχίζει να ξαναβγαίνει ραντεβού αλλά φοβάται ότι θα επιστρέψει στις κακές συνήθειες που είχε πριν την Abby, ενώ αναρωτιέται εάν οι Maddie και Chimney είναι κάτι παραπάνω από φίλοι.

  Αμέσως μετά
  ΠΕΜΠΤΗ 13 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 16.20
  Κ-ΑΗΓΣΚ-ΑΗΓΣ
  Στο FOX
 • 9

  Hen Begins

  +

  Η Hen αναπολεί το παρελθόν και τις πρώτες συναντήσεις της με τον Chimney και την Athena.

  Αμέσως μετά
  ΠΕΜΠΤΗ 13 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 21.50
  Κ-ΑΗΓΣΚ-ΑΗΓΣ
  Στο FOX
  Αμέσως μετά
  ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 00.55
  Κ-ΑΗΓΣΚ-ΑΗΓΣ
  Στο FOX
 • 10

  Merry Ex-Mas

  +

  Τα Χριστούγεννα είναι όμορφα αλλά και περιπετειώδη για τους διασώστες, καθώς καλούνται να αντιμετωπίσουν μια κατάσταση πανικού σε ένα μαγαζί παιχνιδιών, μια φάρσα με γκι που πήγε στραβά και γείτονες που ανταγωνίζονται για τα χριστουγεννιάτικα φώτα.

  Αμέσως μετά
  ΠΕΜΠΤΗ 13 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 22.35
  Κ-ΑΗΓΣΚ-ΑΗΓΣ
  Στο FOX
  Αμέσως μετά
  ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 01.40
  Κ-ΑΗΓΣΚ-ΑΗΓΣ
  Στο FOX
 • 11

  +

 • 12

  +

 • 13

  +