Arrested Development

1212
Arrested Development

Σύνοψη

Ο 5ος κύκλος Arrested Development βρίσκει την οικογένεια Bluth, με αρχηγό τη Lucille (Jessica Walter), να προσπαθεί να εκμεταλλευτεί την ξαφνική επιτυχίας της καμπάνια της Lindsay (Portia de Rossi) για μια θέση στο Κογκρέσο. Το πρώτο επεισόδιο, πολύ γρήγορα, καταφέρνει να επαναπροσδιορίσει δύο από τα πιο σκοτεινά στοιχεία του 4ου κύκλου: τη συσσωρευμένη απέχθεια του George Michael (Michael Cera) προς τον πατέρα του και την τρομακτικά προφητική καμπάνια της Lindsay με μήνυμα build a wall όμοιο με εκείνο του Donald Trump. Η Lucille βλέπει τον ίδιο τον Donald Trump στην τηλεόραση και θαυμάζει τις μεθόδους εξαπάτησής του. Στο μεταξύ, η Lucille Two Austero (Liza Minnelli), η οποία είχε αποκτήσει μεγάλη επιρροή στην οικογένεια Bluth, εξαφανίζεται, με την οικογένεια Bluth, να εμπλέκεται στην εξαφάνισή της. Ο Gob (Will Arnett) αναγκάζει τον Michael, το τελευταίο άτομο που την είδε, να πάρει ένα ηρεμιστικό, καθώς είναι τρομοκρατημένος με την ιδέα ότι ο μικρός του αδερφός, είδε πόσο κοντά ήρθε ο Gob με τον Tony Wonder (Ben Stiller).

Επεισόδια

 • 1

  Family Leave

  +

  Εκπλήξεις περιμένουν τον Michael στο ρετιρέ και στη Sudden Valley. Ο George-Michael ανοίγεται στη Maeby, η οποία προσπαθεί να αποφύγει τη Sudden Valley.

 • 2

  Self-Deportation

  +

  Για διαφορετικούς λόγους, οι περισσότεροι από τους Bluth (ακόμα και ο Steve Holt) νιώθουν ότι πρέπει να το σκάσουν στο Μεξικό. Ο Michael προσπαθεί να πείσει τον Buster να πάει στην αστυνομία.

 • 3

  Everyone Gets Atrophy

  +

  Η οικογένεια ενώνεται ξανά με αφορμή την καμπάνια της Lindsay, αλλά ο Michael διαισθάνεται ότι κάτι δεν πάει καλά. Η Maeby έχει μια ιδέα που αρέσει στον George-Michael λίγο παραπάνω απ' όσο πρέπει.

 • 4

  An Old Start

  +

  Ο Gob αγοράζει ένα νέο γραφείο για την οικογένεια με 'εξαιρετική θέα'. Ο Michael σοκάρεται όταν επιστρέφει σε ένα μέρος που του επαναφέρει πολλές αναμνήσεις.

 • 5

  Sinking Feelings

  +

  Οι Bluth λαμβάνουν και παρουσιάζουν το βραβείο τους, αλλά αυτό αποτελεί βάρος για τον George Sr. και δημιουργεί καινούρια προβλήματα. Ο Michael και ο George-Michael κάνουν μια βαθυστόχαστη συζήτηση.

 • 6

  Emotional Baggage

  +

  Ο Michael επιχειρεί να βγάλει τον Buster από τη φυλακή. Ο George-Michael συναντά τους Howard και ο Ron πληροφορεί τον Michael ότι τα σχέδιά του για το σινεμά άλλαξαν.

 • 7

  Rom-Traum

  +

  Ο George-Michael πιστεύει ότι ο Michael του έχει πει ψέματα, ενώ ο Michael θεωρεί ότι ο George Sr. του έχει πει ψέματα. Ο Gob προσλαμβάνει κάποιους για να τον βοηθήσουν με την 'μετατροπή' της ντουλάπας του.

 • 8

  Premature Independence

  +

  Καθώς η παρέλαση για τη 2α Ιουλίου πλησιάζει, η Sally ανεβάζει ρυθμούς στην καμπάνια της ενάντια στη Lindsay, ενώ οι Bluth παλεύουν και πάλι να ξεμπλέξουν τις ιστορίες τους.

 • 9

  Unexpected Company

  +

  Ο Buster δεν καταφέρνει να πάει στο ίδιο του το πάρτι για την αποφυλάκισή του. Ο Michael εξετάζει τα οικονομικά αρχεία της εταιρείας και ο George-Michael ζητά τη βοήθεια των Anonymous για να ξεγελάσει τη Rebel.

 • 10

  Taste Makers

  +

  Ο Michael αρπάζει την ευκαιρία να περάσει περισσότερο χρόνο με τον George-Michael, ο οποίος αναζητά έναν ανίδεο πρόεδρο για το Fakeblock. Ο Tobias μεταφέρει την προσωρινή του οικογένεια.

 • 11

  Chain Migration

  +

  Καθώς ο George Sr. επιχειρεί να κερδίσει ξανά τη Lucille, ο Michael βάζει τα θεμέλια του σχεδίου τους.

 • 12

  Check Mates

  +

  Οι George Sr., Lucille και Maeby δοκιμάζουν την ειλικρίνεια. Τα καλά νέα μετατρέπονται σε άσχημα για τον George-Michael.

 • 13

  The Untethered Sole

  +

  Η σύντομη εμφάνιση του Buster σε ένα τηλεοπτικό μετεωρολογικό δελτίο προκαλεί ξανά προβλήματα στους Bluth, αλλά ο Michael έχει ένα σχέδιο που περιλαμβάνει την αναμφίβολα αληθινή εταιρεία του γιου του.

 • 14

  Saving For Arraignment Day

  +

  Καθώς ξεκινά η δίκη, οι Guilty Guys εκπλήσσουν την οικογένεια. Η Lucille μαθαίνει απρόσμενα νέα για τον Dusty.

 • 15

  Courting Disasters

  +

  Ο George και η Lucille υπερεκτιμούν την εμπειρία του νέου τους δικηγόρου στις δικαστικές αίθουσες.

 • 16

  The Fallout

  +

  Καθώς οι Bluth συναντιούνται για να αποκαλύψουν ένα τείχος, για άλλη μια φορά ανακαλύπτουν ότι το μόνο που τους αξίζει είναι να ζουν φορτωμένοι ο ένας στον άλλον για πάντα.