Bob's Burger

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22.20

1212
© Fox and its related entities. All rights reserved.
Bob's Burger

Επόμενες προβολές στην TV

 1. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27 ΜΑΙΟΥ 13.00

  Sauce Side Story (Ε22 - K12)

 2. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27 ΜΑΙΟΥ 22.20

  Some Like It Bot Part 1: Eighth Grade Runner (Ε20 - K12)

 3. ΣΑΒΒΑΤΟ 28 ΜΑΙΟΥ 00.45

  Some Like It Bot Part 1: Eighth Grade Runner (Ε20 - K12)

Σύνοψη

Ο Bob Belcher είναι ένας εστιάτορας τρίτης γενιάς που διευθύνει το εστιατόριο Bob’s Burgers μαζί με την ιδιόρρυθμη σύζυγό του Linda και τα τρία παιδιά τους. Ο Bob πιστεύει ότι τα μπέργκερ του μιλούν από μόνα τους και δεν φοβάται να προσφέρει μια ποικιλία από ασυνήθιστες δημιουργίες. Η Linda, στηρίζει το όνειρό του αλλά έχει βαρεθεί τις αναδουλειές, καθώς το εστιατόριο βρίσκεται συνεχώς σε κίνδυνο να κλείσει. Παρά τις δυσκολίες, ο Bob προσπαθεί να κρατήσει τη φωτιά να καίει.

Επεισόδια

 • 1

  Manic Pixie Crap Show

  +

  Η Louise πρέπει να πληρώσει το χρέος της στη MIllie πηγαίνοντας στον χορό Pixie Princess. Στο μεταξύ, ένα μπουκέτο σε σχήμα σκύλου αναγκάζει τη Linda να αντιμετωπίσει το παρελθόν της.

  Αμέσως μετά
  ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10 ΙΟΥΝΙΟΥ 22.15
  1212
  Στο FOX
  Αμέσως μετά
  ΣΑΒΒΑΤΟ 11 ΙΟΥΝΙΟΥ 21.25
  1212
  Στο FOX
 • 2

  Crystal Mess

  +

  Για να τη βοηθήσει με το άγχος της για μια επικείμενη προφορική εξέταση, ο Mr. Frond δανείζει στην Tina έναν κρύσταλλο για τον οποίο η κοπέλα του ισχυρίζεται ότι έχει μαγικές δυνάμεις.

  Αμέσως μετά
  ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17 ΙΟΥΝΙΟΥ 22.15
  1212
  Στο FOX
  Αμέσως μετά
  ΣΑΒΒΑΤΟ 18 ΙΟΥΝΙΟΥ 21.25
  1212
  Στο FOX
 • 3

  The Pumpkinening

  +

  Όταν η Linda λαμβάνει ένα μυστηριώδες σημείωμα στο Χαλογουίν, μαζί με την Gayle πρέπει αν ταξιδέψουν στον τόπο που γεννήθηκαν για να αντιμετωπίσουν μια αδικία που διέπραξαν πριν 27 χρόνια.

  Αμέσως μετά
  ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24 ΙΟΥΝΙΟΥ 22.15
  1212
  Στο FOX
  Αμέσως μετά
  ΣΑΒΒΑΤΟ 25 ΙΟΥΝΙΟΥ 21.25
  1212
  Στο FOX
 • 4

  Driving Big Dummy

  +

  Ο Bob τραβιέται σε ένα ταξίδι με αυτοκίνητο με τον Teddy. Στο μεταξύ, η Linda και τα παιδιά ανταγωνίζονται για τον τίτλο του Εργαζόμενου της Ημέρας.

 • 5

  Seven-Tween Again

  +

  Ο Gene φρικάρει που μεγαλώνει και προσπαθεί απεγνωσμένα να ζήσει ξανά τα νιάτα του.

 • 6

  Beach, Please

  +

  Όταν τα παιδιά των Belcher συμμετέχουν στον καθαρισμό μιας παραλίας για τη Μέρα Εθελοντισμού του Wagstaff, η Louise μπλέκεται σε μια μάχη εξυπνάδας με τον Mr. Fischoeder.

 • 7

  Stuck in the Kitchen with You

  +

  Όταν ο Bob προσφέρεται να μαγειρέψει το γεύμα των Ευχαριστιών για ένα γηροκομείο, η Louise αναγκάζεται να τον βοηθήσει στην πιο έντονη μαγειρική του μέρα σε όλη τη χρονιά.

 • 8

  Gene's Christmas Break

  +

  Όταν ο Gene σπάει τον αγαπημένο του, σπάνιο χριστουγεννιάτικο δίσκο του από τη δεκαετία του '70, η Tina και η Louise τον βοηθούν να ψάξει για άλλο αντίγραφο.

 • 9

  Loft in Bedslation

  +

  H Linda και τα κορίτσια επιχειρούν να κατασκευάσουν ένα κρεβάτι για τη Louise στη σοφίτα μέσα σε μια μέρα. Στο μεταξύ, Bob και Gene φιλοξενούν μια ομάδα από gamers και το επιτραπέζιο παιχνίδι τους κατά το οποίο παίζουν ρόλους.

 • 10

  FOMO You Didn't

  +

  Η Susmita προσφέρεται να βοηθήσει την Tina με την εργασία της στη φωτογραφία, αλλά η Tina δεν σταματά να σκέφτεται πόσο ωραία περνάνε οι Tammy, Jocelyn, Zeke και Jimmy Jr. που έκαναν κοπάνα.

 • 11

  Touch of Eval(uations)

  +

  Η Louise συνειδητοποιεί ότι το νέο σχέδιο του Mr. Frond που λέει ότι οι μαθητές θα αξιολογούν τους καθηγητές τους, έχει μετατοπίσει την ισορροπία της δύναμης από τους καθηγητές στα παιδιά.

 • 12

  Video Killed the Gene-Io Star

  +

  Ο Gene απρόθυμα συμφωνεί να πάρει μέρος σε ένα μουσικό βίντεο για την Courtney. Στο μεταξύ, ο Teddy και η Linda παθαίνουν εμμονή με έναν μυστηριώδη πελάτη στο εστιατόριο.

 • 13

  Frigate Me Knot

  +

  Η Linda ενθαρρύνει τον Teddy να πάρει μέρος σε μια αποχαιρετιστήρια τελετή για το πλοίο στο οποίο έκανε τη θητεία του στον Ναυτικό, αλλά αυτό σημαίνει ότι πρέπει να έρθει αντιμέτωπος με τους φίλους του από τότε και με το παρελθόν του.

 • 14

  Ferry on My Wayward Bob and Linda

  +

  Ο Bob και η Linda δέχονται μια πρόσκληση για δείπνο στου Αγίου Βαλεντίνου, από έναν σεφ ακριβού εστιατορίου στο Kingshead Island.

 • 15

  Ancient Misbehavin'

  +

  Όταν νιώθουν ότι μια δασκάλα τους πρόσβαλε στα αρχαία ελληνικά, η Louise, η Millie και ο Regular Sized Rudy παίρνουν την κατάσταση στα χέρια τους για να επαναφέρουν τη δικαιοσύνη.

 • 16

  Interview with a Pop-Pop-Pire

  +

  Ο Big Bob έρχεται για φαγητό για να μπορέσει η Tina να του πάρει συνέντευξη για ένα σχολικό πρότζεκτ.

 • 17

  Spider House Rules

  +

  Η Louise κρύβει μια οικόσιτη αράχνη στο δωμάτιό της αφού της έχουν πει να την ξεφορτωθεί. Ο Bob προσπαθεί να κάνει φιλίες με κόσμο εκτός του εστιατορίου.

 • 18

  Clear and Present Ginger

  +

  Η Linda έχει οργανώσει μια μεγάλη μέρα όταν την επισκέπτεται η φίλη της, η Ginger. Στο μεταξύ, ο Bob και τα παιδιά βοηθούν τη Nat με τον διαγωνισμό λιμουζίνας.

 • 19

  A-Sprout a Boy

  +

  Όταν ο Gene παθαίνει εμμονή με ένα παλιό ηλεκτρονικό παιχνίδι, ο Bob προσφέρεται να βοηθήσει με ένα σχολικό πρότζεκτ, ελπίζοντας ότι θα κάνει τον γιο του να στραφεί σε πιο ενδιαφέρουσες δραστηριότητες.

 • 20

  Some Like It Bot Part 1: Eighth Grade Runner

  +

  Όταν η Tammy και η Jocelyn κοροϊδεύουν το καινούργιο μπλουζάκι της Tina, εκείνη στρέφεται στην ερωτική της φανταστική ιστορία και γράφει για έναν φουτουριστικό κόσμο όπου είναι ρομπότ.

  Αμέσως μετά
  ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27 ΜΑΙΟΥ 22.20
  1212
  Στο FOX
  Αμέσως μετά
  ΣΑΒΒΑΤΟ 28 ΜΑΙΟΥ 00.45
  1212
  Στο FOX
 • 21

  Some Like It Bot Part 2: Judge-Bot Day

  +

  Η Tina έχει μια αποστολή που μπορεί να τη βάλει σε μπελάδες. Μετά, η οικογένειά της διαβάζει την ερωτική φανταστική ιστορία της, ανακαλύπτει τι σκαρώνει η Tina και προσπαθεί να τη σταματήσει.

  Αμέσως μετά
  ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3 ΙΟΥΝΙΟΥ 22.15
  1212
  Στο FOX
  Αμέσως μετά
  ΣΑΒΒΑΤΟ 4 ΙΟΥΝΙΟΥ 00.35
  1212
  Στο FOX
 • 22

  Sauce Side Story

  +

  Όταν οι Louise, Gene και Tina επιχειρούν να βρουν μια χαμένη οικογενειακή συνταγή για το δώρο της Linda για τη Γιορτή της Μητέρας, πρώτα πρέπει να ξεδιαλύνουν μια παλιά οικογενειακή βεντέτα.

  Αμέσως μετά
  ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27 ΜΑΙΟΥ 13.00
  1212
  Στο FOX