Burn Notice

88
Burn Notice

Σύνοψη

Το Burn Notice , είναι μια sexy σειρά δράσης με πρωταγωνιστή τον Jeffrey Donovan που υποδύεται έναν κατάσκοπο με το όνομα Michael Weston. Όταν οι κατάσκοποι απολύονται, δεν συνηθίζεται να ενημερώνονται από το αρμόδιο τμήμα, αλλά αντίθετα μαυρίζονται . Ο Michael προσπαθεί να αποτρέψει αυτή τη διαδικασία και κατορθώνει να ξεφύγει στο Miami. Εκεί θα προσπαθήσει να μάθει για ποιο λόγο βρίσκεται σε αυτή την κατάσταση, χρησιμοποιώντας τις πολυάριθμες ικανότητές του. Ο Michael θα συναντήσει στη Florida την πρώην του, Fional Glenanne, μια πράκτορα του IRA και σύντομα θα βρεθούν και πάλι μαζί. Ενωμένοι προσπαθούν να αντιμετωπίσουν όλες τις προκλήσεις που τους παρουσιάζονται προσπαθώντας να ανακαλύψουν ποιος ευθύνεται για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Michael. Εκτός όμως από τη Fiona, ο Michael βρίσκει στήριξη και στο πρόσωπο του Sam Axe, ενός παλιού του φίλου και πρώην στρατιώτη των Ειδικών Δυνάμεων.

Επεισόδια

 • 1

  Friends and Family

  +

  Έχοντας απαγάγει τον αδερφό του Nate, ένας αδίστακτος έμπορος όπλων αναγκάζει τον Michael να κλέψει ένα όπλο υψηλής τεχνολογίας, και απειλεί να τον σκοτώσει εάν αποτύχει ή αρνηθεί να το κάνει.

 • 2

  Question and Answer

  +

  Ο Michael πιστεύει ότι βοηθάει στην έκδοση ενός καταζητούμενου εγκληματία στη Λατινική Αμερική, αλλά προδίδεται από έναν παλιό του γνωστό που δουλεύει κρυφά για μια αντίπαλη εγκληματική οργάνωση.

 • 3

  End Run

  +

  Ο Michael θα πρέπει να τα βάλει μ’ έναν αστυνομικό, ενώ ο ίδιος και η ομάδα βοηθούν ένα ζευγάρι να εντοπίσει το γιο τους που έχει πέσει θύμα απαγωγής.

 • 4

  Fearless Leader

  +

  Ο Michael προσπαθεί να πείσει τον Ντετέκτιβ Paxson ότι είναι στην ίδια πλευρά καταδιώκοντας έναν ασύλληπτο εγκληματία.

 • 5

  Signals and Codes

  +

  Ο Michael βοηθάει μια μαθηματική διάνοια που έχει εμμονή με τους εξωγήινους να εμποδίσει το αφεντικό του να πουλήσει κυβερνητικά μυστικά.

 • 6

  The Hunter

  +

  Όταν ένας παλιός εχθρός από την Ουκρανία φτάνει στο Μαϊάμι, ο Michael ζητά τη βοήθεια ενός λαθρέμπορου όπλων που έχει σχέσεις με την Ανατολική Ευρώπη, αλλά και οι δύο οδηγούνται στην αιχμαλωσία.

 • 7

  Shot in the Dark

  +

  Ο Michael βοηθάει μια μητέρα και τους δυο της γιους να απαλλαγούν από τον βάναυσο άντρα της, ο οποίος (με τη βοήθεια του κακοποιού αδερφού του) απειλεί ότι θα πάρει την κηδεμονία των παιδιών.

 • 8

  Friends Like These

  +

  Ο Michael και η ομάδα βοηθούν τον Barry να ξαναβρεί ένα χαμένο λογιστικό βιβλίο και ελπίζοντας να πάρει πίσω την παλιά του δουλειά, και συνεργάζεται με τον Strickler παρά τις αντιρρήσεις της Fiona και του Sam.

 • 9

  Long Way Back

  +

  Ο Michael και ο Sam προστατεύουν μια πελάτισσα, τη Fiona, όταν ένας παλιός εχθρός από την Ιρλανδία φτάνει στο Μαϊάμι για να πάρει την εκδίκησή του.

 • 10

  A Dark Road

  +

  Ο Michael και η ομάδα κατατροπώνουν τους αδίστακτους απατεώνες ασφαλιστές που απειλούν μια νεαρή χήρα και το γιο της.

 • 11

  Friendly Fire

  +

  O Michael και η ομάδα βοηθούν έναν παλιό φίλο του Sam να κυνηγήσει έναν απαγωγέα παιδιών που κρύβεται σε μια γειτονιά και προστατεύεται από τον αδίστακτο αρχηγό μιας συμμορίας.

 • 12

  Noble Causes

  +

  Ο Michael και η ομάδα προστατεύουν τον διανοητικά καθυστερημένο ξάδερφο ενός εμπόρου ναρκωτικών από μια συμμορία αδίστακτων ληστών.

 • 13

  Enemies Closer

  +

  Ο πρώην συνεργάτης Larry επιστρέφει ενημερώνοντάς τους ότι ένα καρτέλ ναρκωτικών αναζητά τον Michael, ενώ ο Sam τον βοηθάει να συγκεντρώσει πληροφορίες για τον ψυχοπαθή Gilroy.

 • 14

  Partners in Crime

  +

  Ο Michael και η ομάδα μπαίνουν στον κόσμο της μόδας για να βοηθήσουν έναν άντρα που κατηγορείται για φόνο. Η Fiona βοηθάει τον Michael να συγκεντρώσει πληροφορίες από ένα στέλεχος της υπηρεσίας πληροφοριών.

 • 15

  Good Intentions

  +

  Η Fiona διεισδύει σε μια σπείρα απαγωγέων με επικεφαλής έναν παρανοϊκό εκδικητικό γιατρό, ενώ η σχέση του Michael με τον Gilroy παίρνει μια απρόσμενη τροπή.

 • 16

  Devil You Know

  +

  Ο Michael συναντά το alter ego του, τον Simon: τον πράκτορα της μυστικής αποστολής που διέπραξε τα εγκλήματα που χρησιμοποιήθηκαν για την καταστροφή του.