Chicago P.D.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.35

1616
Chicago P.D. © 2015 Universal Television LLC. All Rights Reserved.
Chicago P.D.

Επόμενες προβολές στην TV

 1. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 19.35

  Prison Ball (Ε06 - K02)

 2. ΣΑΒΒΑΤΟ 15 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 05.15

  Prison Ball (Ε06 - K02)

 3. ΣΑΒΒΑΤΟ 15 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 12.45

  Get My Cigarettes (Ε02 - K02)

Σύνοψη

Οι πιο θαρραλέοι αστυνομικοί του Σικάγο επιστρέφουν με τον 4ο κύκλο του συναρπαστικού αστυνομικού δράματος Chicago P.D. από τον βραβευμένο με Emmy παραγωγό, Dick Wolf. Αρχηγός της Υπηρεσίας Πληροφοριών του Αστυνομικού Τμήματος του Σικάγο είναι ο Αρχιφύλακας Voigt (Jason Beghe), ένας ορθολογιστής αστυνομικός που τίποτα δεν τον σταματά στην προσπάθειά του να προστατεύσει την πόλη από την εγκληματικότητα. Την ομάδα του Voigt, συμπληρώνουν οι αστυνομικοί Dawson (Jon Seda), Halstead (Jesse Lee Soffer), Lindsay (Sophia Bush), Olinsky (Elias Koteas), Ruzek (Patrick John Flueger) και Atwater (LaRoyce Hawkins), οι οποίοι αντιμετωπίζουν τους πιο επικίνδυνους εγκληματίες. Η Υπηρεσία Πληροφοριών συνεργάζεται στενά με την αστυνομικό Burgess (Marina Squerciati) και τη νέα της συνεργάτιδα Julie Tay (Li Jun Li) των οποίων ηγείται η Αρχιφύλακας Platt (Amy Morton). Σε αυτόν τον κύκλο, η ομάδα αντιμετωπίζει πολύκροτες υποθέσεις που αφορούν δολοφονίες, κυκλώματα ναρκωτικών, απαγωγές και άλλες δύσκολες καταστάσεις.

Επεισόδια

 • 1

  Doubt

  +

  Όταν ο Kelton βρίσκεται δολοφονημένος, η αντιπάθεια του Voight για το πρόσωπό του, τον βάζει στη λίστα με τους υπόπτους.

 • 2

  Assets

  +

  Όταν ο Antwater πηγαίνει σε μυστική αποστολή μέσα σε μια επικίνδυνη συμμορία ναρκωτικών του South Side, μαθαίνει ότι ο αρχηγός της μπορεί να είναι κάτι παραπάνω από αυτό που φαίνεται.

 • 3

  Familia

  +

  Όταν μια αποτυχημένη κλοπή αυτοκινήτου αποδεικνύεται πολύ μεγαλύτερη υπόθεση, η ομάδα του Voight έρχεται αντιμέτωπη με έναν έξυπνο βαρόνο ναρκωτικών που δουλεύει μόνο με γυναίκες.

 • 4

  Infection, Part III

  +

  Έχοντας πλησιάσει πολύ στον ύποπτο που ευθύνεται για τη βιοτρομοκρατία που έχει κατακλύσει το Σικάγο, η αστυνομία ετοιμάζεται να ξεκινήσει το μεγαλύτερο ανθρωποκυνηγητό της ιστορίας της.

 • 5

  Brother's Keeper

  +

  Ένας φόνος σε μια βουλγάρικη γειτονιά έχει ως αποτέλεσμα μια δύσκολη έρευνα αφού οι κάτοικοι δεν μιλούν στην αστυνομία. Ο Ruzek έρχεται σε σύγκρουση με έναν αστυνομικό σε περιπολία.

 • 6

  False Positive

  +

  Η σοκαριστική δολοφονία νεαρών αγοριών επηρεάζει τον Halstead. Ο Crawford ενθαρρύνει την Υπηρεσία να χρησιμοποιήσει ένα νέο σύστημα αναγνώρισης προσώπου που θα βοηθήσει στην ταυτοποίηση ενός υπόπτου, αλλά το σχέδιο αποτυγχάνει.

 • 7

  Informant

  +

  Ο Voight καλεί τον Darius όταν ο Crawford ζητά από την Υπηρεσία να ερευνήσει ένα επικίνδυνο ναρκωτικό, αλλά δεν υπάρχει πολλή εμπιστοσύνη στη σχέση.

 • 8

  No Regrets

  +

  Όταν η Burgess τραυματίζεται κυνηγώντας έναν ύποπτο, λαμβάνει μια σοκαριστική διάγνωση.

 • 9

  Absolution

  +

  Η κρυφή συνεχιζόμενη σχέση του Halstead με μια γυναίκα που συνδέεται με μια άλλη υπόθεση, τον βάζει σε κίνδυνο.

 • 10

  Mercy

  +

  Καθώς η ομάδα αναμένει τα νέα για την τύχη του Halstead, προσπαθεί να επικεντρωθεί στη δουλειά, στρέφοντας την προσοχή της σε έναν παράνομο έμπορο όπλων.

 • 11

  43rd and Normal

  +

  Το μυστικό των Ruzek και Burgess αρχίζει να έχει σοβαρές συνέπειες στην δουλειά τους.

 • 12

  The Devil You Know

  +

  Ο Voight κάνει μια συμφωνία με τον Darius Walker για να πιάσουν μια διεφθαρμένη ομάδα αστυνομικών που πουλάει τα ναρκωτικά που υποτίθεται ότι θα κατέστρεφε.

 • 13

  I Was Here

  +

  Η Burgess δέχεται μια επείγουσα κλήση και ζητά τη βοήθεια της ομάδας για να εντοπίσουν ένα κορίτσι που εμπλέκεται σε κύκλωμα σωματεμπορίας.

 • 14

  Center Mass

  +

  Η δολοφονία ενός άστεγου άντρα οδηγεί την υπηρεσία σε έναν εγκληματία που διαφεύγει της σύλληψης εδώ και χρόνια. Η Rojas έχει μια ανησυχητική εμπειρία με έναν νεαρό νοητικά άρρωστο άντρα.

 • 15

  Burden of Truth

  +

  Η υπηρεσία αναζητά τον έμπορο ναρκωτικών που έχει προκαλέσει πολλαπλά περιστατικά υπερβολικής δόσης και συνδέεται με την αγνοούμενη αδερφή του Roman. Η υπόθεση μετατρέπεται σε έρευνα ανθρωποκτονίας όταν τελικά βρίσκουν το πτώμα του εμπόρου.

 • 16

  Intimate Violence

  +

  Μια υπόθεση ένοπλης ληστείας γρήγορα μετατρέπεται σε έρευνα ανθρωποκτονίας. Όταν το παρελθόν ενός υπόπτου περιλαμβάνει ενδοοικογενειακή βία, η Upton αναγκάζεται να αντιμετωπίσει την παιδική της ηλικία.

 • 17

  Before the Fall

  +

  Ο Voight ζητά τη βοήθεια ενός σωφρονισμένου μέλους συμμορίας για να πάρει τη μαρτυρία ενός σημαντικού μάρτυρα σε υπόθεση δολοφονίας. Περισσότερες ζωές κινδυνεύουν καθώς μαίνεται ένας πόλεμος ανάμεσα σε συμμορίες.

 • 18

  Lines

  +

  Η Υπηρεσία κάνει ό,τι μπορεί για να δημιουργήσει μια υπόθεση ενάντια στον αρχηγό ενός κυκλώματος ναρκωτικών που όλο τους ξεφεύγει, αλλά η κατάσταση περιπλέκεται όταν η Rojas συνειδητοποιεί ότι μπορεί να εμπλέκεται κάποιος που αγαπάει.

 • 19

  Buried Secrets

  +

  Ο χρόνος μετράει αντίστροφα όταν ο Ruzek γίνεται μάρτυρας της απαγωγής μιας γυναίκας και η ομάδα σπεύδει να ενώσει τα κομμάτια του παζλ.

 • 20

  Silence of the Night

  +

  Ο Atwater είναι σε μυστική αποστολή για να εξουδετερώσει μια συμμορία trafficking αλλά ανακαλύπτει ότι ένας παλιός συνάδελφος βρίσκεται επίσης μυστικά μέσα στην ίδια οργάνωση.