Chicago P.D.

1616

ΣΑΒΒΑΤΟ 21.00

Chicago P.D. 8 Trailer

Κύκλος 8
00:30

Επόμενες προβολές στην TV

 1. ΣΑΒΒΑΤΟ 18 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 21.00

  White Knuckle (Ε02 - K08)

 2. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 12.55

  White Knuckle (Ε02 - K08)

 3. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 21.50

  Tender Age (Ε03 - K08)

Σύνοψη

Το συναρπαστικό αστυνομικό δράμα Chicago P.D. επικεντρώνεται σε εκείνους που διακινδυνεύουν τα πάντα για να εξυπηρετούν και να προστατεύουν τους πολίτες του Σικάγο. Η Περιφέρεια 21 του αστυνομικού τμήματος, αποτελείται από δύο διαφορετικές ομάδες: τους ένστολους αστυνομικούς που κάνουν περιπολίες και αντιμετωπίζουν τα εγκλήματα στους δρόμους και την Υπηρεσία Πληροφοριών, την ομάδα που μάχεται με τις μεγαλύτερες εγκληματικές οργανώσεις της πόλης. Ανάμεσα στις φωνές για δραστικές αλλαγές, ο Sgt. Hank Voight (Jason Beghe) και η ομάδα του προσπαθούν να διατηρήσουν την ηρεμία τους και να προστατέψουν την πόλη που αγαπούν.

Clips

Επεισόδια

 • 1

  Fighting Ghosts

  +

  Η ομάδα σπεύδει στον πυροβολισμό ενός 5χρονου κοριτσιού και καλούνται να ασχοληθούν με την υπόθεση ενώ αντιμετωπίζουν νέα εμπόδια λόγω της έντονης προσπάθειας αναμόρφωσης της αστυνομίας.

 • 2

  White Knuckle

  +

  Ο γιος ενός ισχυρού πρώην αστυνομικού εμπλέκεται σε μια δολοφονία και ο Moore πιέζει τον Voight να τον συλλάβει άμεσα για να μην κατηγορηθεί το τμήμα για ευνοϊκή μεταχείριση.

  Αμέσως μετά
  ΣΑΒΒΑΤΟ 18 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 21.00
  1616
  Στο FOX
  Αμέσως μετά
  ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 12.55
  1616
  Στο FOX
 • 3

  Tender Age

  +

  Ο Ruzek και η Burgess βρίσκουν ένα κοριτσάκι να περπατά μόνο του στη μέση του δρόμου και όταν την οδηγούν σπίτι της, ανακαλύπτουν ότι όλη η οικογένεια έχει δολοφονηθεί.

  Αμέσως μετά
  ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 21.50
  1616
  Στο FOX
  Αμέσως μετά
  ΣΑΒΒΑΤΟ 25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 21.00
  1616
  Στο FOX
 • 4

  Unforgiven

  +

  Ένας αστυνομικός δολοφονείται και οι υποψίες πέφτουν σε κάποιον που είχε διαφορές μαζί του.

  Αμέσως μετά
  ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 21.50
  1616
  Στο FOX
  Αμέσως μετά
  ΣΑΒΒΑΤΟ 2 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 21.00
  1616
  Στο FOX
 • 5

  In Your Care

  +

  Η ομάδα ερευνά μια έξαρση σε κλοπές αυτοκινήτων και ανακαλύπτει ότι η αλήθεια είναι πιο περίπλοκη απ' όσο πίστευαν. Η Burgess ανακαλύπτει ένα στοιχείο για μια προηγούμενη υπόθεση, το οποίο θα της αλλάξει τη ζωή για πάντα.

  Αμέσως μετά
  ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 21.50
  1616
  Στο FOX
  Αμέσως μετά
  ΣΑΒΒΑΤΟ 9 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 21.00
  1616
  Στο FOX
 • 6

  Equal Justice

  +

  Ο Halstead και ο Ruzek επιχειρούν να εισχωρήσουν σε ένα εγκληματικό κύκλωμα και αντιμετωπίζουν μια περίπλοκη κατάσταση. Η ομάδα προσλαμβάνει έναν απρόσμενο σύμμαχο για να καταφέρουν να λύσουν μια δολοφονία.

  Αμέσως μετά
  ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 21.50
  1616
  Στο FOX
  Αμέσως μετά
  ΣΑΒΒΑΤΟ 16 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 21.00
  1616
  Στο FOX
 • 7

  Instinct

  +

  Μετά από μια σειρά από θανατηφόρες ενέδρες, η ομάδα ξεκινά μυστική αποστολή για να συλλάβει έναν επικίνδυνο καινούριο έμπορο ναρκωτικών ο οποίος είναι αποφασισμένος να εξαφανίσει κάθε ανταγωνισμό.

 • 8

  Protect and Serve

  +

  Οι Ruzek και Atwater καλούνται να κάνουν συλλήψεις μετά από μια πολύκροτη ανταλλαγή πυροβολισμών. Η κατάσταση περιπλέκεται όταν γίνεται ξεκάθαρο ότι κάποιος δεν θέλει να επιστρέψουν στο τμήμα ζωντανοί.

 • 9

  Impossible Dream

  +

  Όταν ο ιδιοκτήτης μιας τοπικής επιχείρησης δολοφονείται μέσα στο μαγαζί του, η υπόθεση γίνεται προσωπική για τον Atwater, ο οποίος περιπολούσε τη γειτονιά ως νεαρός αστυνομικός.

 • 10

  The Radical Truth

  +

  Ο Bob, ο πατέρας του Ruzek, εξαφανίζεται και η ομάδα σπεύδει να τον βρει πριν να είναι αργά.

 • 11

  Signs of Violence

  +

  Η επίσκεψη σε μια οικογένεια αποκαλύπτει σημάδια παράνομων ενεργειών και η Detective Hailey Upton είναι αποφασισμένη να βρει τους γονείς και τη νεαρή κόρη.

 • 12

  Due Process

  +

  Η ομάδα κυνηγά έναν πανούργο κατά συρροή βιαστή. Ο Sergeant Voight προσπαθεί να αντισταθεί σε παλιές, γνώριμες τάσεις στην προσπάθειά του να αποδοθεί δικαιοσύνη.

 • 13

  Trouble Dolls

  +

  Η σοκαριστική δολοφονία μιας νεαρής εγκύου γυναίκας οδηγεί την ομάδα σε μια απεγνωσμένη αναζήτηση για τον δολοφόνο, αποκαλύπτοντας κάτι πιο σκοτεινό από το αναμενόμενο. Η Burgess καλείται να πάρει μια δύσκολη απόφαση για τη Makayla.

 • 14

  Safe

  +

  Μετά από μια σειρά βίαιων διαρρήξεων σε σπίτια, η Upton αναλαμβάνει την υπόθεση και βρίσκεται ανάμεσα στον Voight και τον Halstead.

 • 15

  The Right Thing

  +

  O Voight και η ομάδα αναζητούν ένα αδίστακτο εγκληματικό κύκλωμα που τους έχει πλησιάσει πολύ. Καθώς ψάχνουν πιο βαθιά, το μέγεθος του κινδύνου γίνεται πιο σαφές.

 • 16

  The Other Side

  +

  Ο Voight και η ομάδα συγκεντρώνουν όλη τους την εμπειρία και γνώση για να πιάσουν ένα επικίνδυνο εγκληματικό κύκλωμα. Η Burgess βρίσκεται σε μια ριψοκίνδυνη κατάσταση.