Criminal Minds

1616

Trailer

Κύκλος 15
00:30

Επόμενες προβολές στην TV

 1. ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 02.15

  Collision Course (Ε14 - K12)

 2. ΠΕΜΠΤΗ 29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 01.50

  Alpha Male (Ε15 - K12)

 3. ΠΕΜΠΤΗ 29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 04.45

  Alpha Male (Ε15 - K12)

Σύνοψη

Η σειρά Criminal Minds περιστρέφεται γύρω από μια επίλεκτη ομάδα του FBI που σκιαγραφεί και αναλύει τα προφίλ των πιο διεστραμμένων εγκληματιών της χώρας, αναμένοντας τις επόμενες κινήσεις τους πριν χτυπήσουν ξανά. Ο πιο έμπειρος πράκτορας της Ομάδας Ανάλυσης Συμπεριφοράς (BAU) και ιδρυτικό μέλος της είναι ο David Rossi (Joe Mantegna), ο οποίος είναι απαραίτητος στην επίλυση νέων υποθέσεων. Την ομάδα απαρτίζουν η ειδική πράκτορας Emily Prentiss (Paget Brewster), κόρη ισχυρών διπλωματών που εργαζόταν στην Ιντερπόλ πριν επιστρέψει στην ομάδα, ο ειδικός πράκτορας Dr. Spencer Reid (Matthew Gray Gubler), μια κλασικά παρεξηγημένη ιδιοφυΐα με χαμηλό κοινωνικό IQ αλλά πολύ υψηλό νοητικό IQ, η Jennifer JJ Jareau (A. J. Cook), πρώην μέλος του τμήματος επικοινωνίας που έχει μετατραπεί σε profiler και πρόσφατα παντρεύτηκε τον αιώνιο έρωτά της, η Penelope Garcia (Kirsten Vangsness), αναντικατάστατη ειδική στους υπολογιστές που βοηθά στην έρευνα των υποθέσεων με μοναδική γοητεία, η Dr. Tara Lewis (Aisha Tyler) μια δικαστική ψυχολόγος που αξιολογεί την ικανότητα κατά συρροή δολοφόνων να παραστούν σε δίκη, ο Luke Alvez (Adam Rodriguez), πρώην στρατιωτικός και ο ειδικός πράκτορας Simmons (Daniel Henney) ο οποίος προέρχεται από την Διεθνή Ομάδα Άμεσης Επέμβασης αλλά τώρα εργάζεται στην BAU. Κάθε μέλος προσφέρει τη γνώση και τις ικανότητες του, στην ομάδα καθώς προσπαθεί να διαβάσει τα κίνητρα των εγκληματιών και να εντοπίσει τα ψυχολογικά τους θέματα στην προσπάθεια να τους σταματήσει.

Επεισόδια

 • 1

  Under the Skin

  +

  Η ομάδα ερευνά έναν εγκληματία που έχει απίστευτες ομοιότητες με την πιο πρόσφατη εμμονή του Rossi, τον Everett Lynch, γνωστό ως 'The Chameleon,' ο οποίος εξαφανίστηκε αφού πρώτα επιχείρησε να τον σκοτώσει.

 • 2

  Awakenings

  +

  Με ένα μέλος της BAU στο νοσοκομείο, η ομάδα αναζητά τον Everett Lynch και την κόρη του. Επίσης, ο Spencer επισκέπτεται τη μητέρα του, Diana Reid, η οποία περνά μια περίοδο διαύγειας.

 • 3

  Spectator Slowing

  +

  Η ομάδα BAU ερευνά μια σειρά από φαινομενικά τυχαίες θανατηφόρες εκρήξεις σε Κεντάκι και Τενεσί.

 • 4

  Saturday

  +

  Τα μέλη της ομάδας απολαμβάνουν ένα Σάββατο. Ενώ ο Rossi και η Prentiss βοηθούν τον Simmons να συναρμολογήσει μια καινούρια κούνια, η Garcia ηγείται ενός διαγωνισμού χάκερ και ο Δρ. Reid ξεκινά συζήτηση με μια γυναίκα, τη Maxine.

 • 5

  Ghost

  +

  Μετά από μια φονική συμπλοκή, η ομάδα ταξιδεύει στο Des Plaines του Ιλινόις για να ερευνήσει έναν κατά συρροή δολοφόνο που δείχνει να αντιγράφει άλλα εγκλήματα.

 • 6

  Date Night

  +

  Όταν ένας πατέρας και η κόρη του απάγονται, ένας παλιός εχθρός της ομάδας επιστρέφει με πολύ συγκεκριμένα αιτήματα για τον Δρ. Reid, τα οποία δίνουν καινούριο νόημα στη φράση 'Φύγαμε!'.

 • 7

  Rusty

  +

  Όταν η ομάδα ταξιδεύει στο Ντένβερ για να ερευνήσει διάφορες ανθρωποκτονίες, η Prentiss αναγκάζεται να αποτιμήσει τη σχέση της με τον Ειδικό Πράκτορα Andrew Mendoza.

 • 8

  Family Tree

  +

  Οι Prentiss και J.J. αποφασίζουν για το μέλλον τους καθώς η ομάδα πηγαίνει στο Beaumont του Τέξας για να ερευνήσει μια σειρά από δολοφονίες επιχειρηματιών.

 • 9

  Face Off

  +

  Έχει περάσει ένας χρόνος από τότε που ο Rossi παραλίγο να πεθάνει στα χέρια του Everett Lynch, γνωστού και ως 'The Chameleon' και έχει αναπτύξει κάποιες νέες θεωρίες, εμπνευσμένος από τον πρώην συνάδελφό του, Jason Gideon.

 • 10

  And in the End

  +

  Μετά από μια εκρηκτική συνάντηση πρόσωπο με πρόσωπο με τον Everett Lynch. ο Δρ. Reid τραυματίζεται στο κεφάλι και, ενώ έχει παραισθήσεις, δέχεται επίσκεψη από φαντάσματα του παρελθόντος του.