Criminal Minds

1616

Trailer

Κύκλος 15
00:30

Σύνοψη

Η σειρά Criminal Minds επιστρέφει με τον 15ο και τελευταίο κύκλο της και περιστρέφεται γύρω από μια επίλεκτη ομάδα πρακτόρων του FBI, οι οποίοι αναλύουν τα πιο διεστραμμένα εγκληματικά μυαλά, προβλέποντας τις επόμενες κινήσεις τους, πριν ξαναχτυπήσουν. Ο πιο έμπειρος πράκτορας της Behavioral Analysis Unit (BAU) είναι ο David Rossi (Joe Mantegna), ιδρυτικό μέλος της ομάδας, ο οποίος αποτελεί βασική βοήθεια στην επίλυση υποθέσεων.
Τα υπόλοιπα μέλη περιλαμβάνουν την Ειδική Πράκτορα Emily Prentiss (Paget Brewster), κόρη ισχυρών διπλωματών, η οποία επιστρέφει στην ομάδα έχοντας δουλέψει ως επικεφαλής σκιαγράφησης εγκληματικών προφίλ στην Interpol, τον Ειδικό Πράκτορα Δρ. Spencer Reid (Matthew Gray Gubler), μια κλασικά παρεξηγημένη ιδιοφυΐα με υψηλό IQ αλλά χαμηλές ικανότητες κοινωνικοποίησης, την Jennifer J.J. Jareau (A.J. Cook), μέλος του τμήματος επικοινωνίας που πλέον σκιαγραφεί προφίλ, η οποία διαχειρίζεται τη μητρότητα και το γάμο της με την ίδια ικανότητα που λύνει υποθέσεις, την Penelope Garcia (Kirsten Vangsness), αναντικατάστατη στο χώρο των υπολογιστών η οποία βοηθά στην έρευνα με την ιδιαίτερη γοητεία της, την Δρ. Tara Lewis (Aisha Tyler), ψυχολόγο εγκληματολογίας που ειδικεύεται στη μελέτη και τις συνεντεύξεις κατά συρροή δολοφόνων που έχουν συλληφθεί για να αποφανθεί εάν μπορούν να περάσουν από δίκη, τον Luke Alvez (Adam Rodriguez), πρώην στρατιωτικό και εξαιρετικό ανιχνευτή που στρατολογήθηκε στην ομάδα από την Ειδική Μονάδα του FBI για φυγάδες και τον Ειδικό Πράκτορα Simmons (Daniel Henney), ο οποίος εισχώρησε στην ομάδα μετά το συμβουλευτικό του ρόλο ως μέλος της Διεθνούς Ομάδας Απόκρισης. Ο Simmons είναι πρώην στρατιώτης με επιδεξιότητα στη σκιαγράφηση προφίλ και στρατιωτική εμπειρία. Καθώς τα μέλη της ομάδας εξελίσσονται, η BAU συνεχίζει την αφοσίωσή της στην εμπειρία και τις γνώσεις της για να εντοπίζει τα κίνητρα εγκληματιών και να αναγνωρίζει τα συναισθηματικά τους προβλήματα επιχειρώντας να τους σταματήσει.

Επεισόδια

 • 1

  Under the Skin

  +

  Η ομάδα ερευνά έναν εγκληματία που έχει απίστευτες ομοιότητες με την πιο πρόσφατη εμμονή του Rossi, τον Everett Lynch, γνωστό ως 'The Chameleon,' ο οποίος εξαφανίστηκε αφού πρώτα επιχείρησε να τον σκοτώσει.

 • 2

  Awakenings

  +

  Με ένα μέλος της BAU στο νοσοκομείο, η ομάδα αναζητά τον Everett Lynch και την κόρη του. Επίσης, ο Spencer επισκέπτεται τη μητέρα του, Diana Reid, η οποία περνά μια περίοδο διαύγειας.

 • 3

  Spectator Slowing

  +

  Η ομάδα BAU ερευνά μια σειρά από φαινομενικά τυχαίες θανατηφόρες εκρήξεις σε Κεντάκι και Τενεσί.

 • 4

  Saturday

  +

  Τα μέλη της ομάδας απολαμβάνουν ένα Σάββατο. Ενώ ο Rossi και η Prentiss βοηθούν τον Simmons να συναρμολογήσει μια καινούρια κούνια, η Garcia ηγείται ενός διαγωνισμού χάκερ και ο Δρ. Reid ξεκινά συζήτηση με μια γυναίκα, τη Maxine.

 • 5

  Ghost

  +

  Μετά από μια φονική συμπλοκή, η ομάδα ταξιδεύει στο Des Plaines του Ιλινόις για να ερευνήσει έναν κατά συρροή δολοφόνο που δείχνει να αντιγράφει άλλα εγκλήματα.

 • 6

  Date Night

  +

  Όταν ένας πατέρας και η κόρη του απάγονται, ένας παλιός εχθρός της ομάδας επιστρέφει με πολύ συγκεκριμένα αιτήματα για τον Δρ. Reid, τα οποία δίνουν καινούριο νόημα στη φράση 'Φύγαμε!'.

 • 7

  Rusty

  +

  Όταν η ομάδα ταξιδεύει στο Ντένβερ για να ερευνήσει διάφορες ανθρωποκτονίες, η Prentiss αναγκάζεται να αποτιμήσει τη σχέση της με τον Ειδικό Πράκτορα Andrew Mendoza.

 • 8

  Family Tree

  +

  Οι Prentiss και J.J. αποφασίζουν για το μέλλον τους καθώς η ομάδα πηγαίνει στο Beaumont του Τέξας για να ερευνήσει μια σειρά από δολοφονίες επιχειρηματιών.

 • 9

  Face Off

  +

  Έχει περάσει ένας χρόνος από τότε που ο Rossi παραλίγο να πεθάνει στα χέρια του Everett Lynch, γνωστού και ως 'The Chameleon' και έχει αναπτύξει κάποιες νέες θεωρίες, εμπνευσμένος από τον πρώην συνάδελφό του, Jason Gideon.

 • 10

  And in the End

  +

  Μετά από μια εκρηκτική συνάντηση πρόσωπο με πρόσωπο με τον Everett Lynch. ο Δρ. Reid τραυματίζεται στο κεφάλι και, ενώ έχει παραισθήσεις, δέχεται επίσκεψη από φαντάσματα του παρελθόντος του.