Elementary

Κ-ΕΗΓΣΚ-ΕΗΓΣ

ΔΕΥΤΕΡΑ 18.10

Promo

Κύκλος 6
00:30

Επόμενες προβολές στην TV

 1. ΔΕΥΤΕΡΑ 19 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 18.10

  Uncanny Valley of the Dolls (Ε16 - K06)

 2. ΤΡΙΤΗ 20 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 02.55

  Uncanny Valley of the Dolls (Ε16 - K06)

 3. ΤΡΙΤΗ 20 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 06.40

  How to Get a Head (Ε15 - K06)

Σύνοψη

Το Elementary , με πρωταγωνιστές τον Johnny Lee Miller ως Sherlock Holmes και τη Lucy Liu ως Δρ. Joan Watson, αποτελεί ένα σύγχρονο δράμα για δύο συνεργάτες οι οποίοι λύνουν τις πιο δύσκολες υποθέσεις που αντιμετωπίζει η αστυνομία της Νέας Υόρκης.

Επεισόδια

 • 1

  An Infinite Capacity for Taking Pains

  +

  Καθώς ο Holmes αντιμετωπίζει μια ιατρική διάγνωση που απειλεί την καριέρα αλλά και τη νηφαλιότητά του, γνωρίζει τον Michael, έναν άνδρα που ευγνωμονεί τον Sherlock για τη βοήθειά του στο να αντιμετωπίσει τον δικό του εθισμό.

 • 2

  Once You've Ruled Out God

  +

  Η Watson και η ετεροθαλής αδερφή της, η Lin, έχουν διαφορετική αντίδραση όταν πεθαίνει ο αποξενωμένος πατέρας τους. Επίσης, ο Holmes και η Watson αναζητούν ένα κλεμμένο φορτίο με το πλουτώνιο.

 • 3

  Pushing Buttons

  +

  Ο Holmes και η Watson εισχωρούν στον κόσμο σπάνιων αρχαιοτήτων όταν ερευνούν μια υπόθεση στην οποία το θύμα δολοφονήθηκε κατά τη διάρκεια μιας αναπαράστασης από την εποχή της Αμερικανικής Επανάστασης.

 • 4

  Our Time Is Up

  +

  Η Watson ερευνά μαζί με τον Holmes τον φόνο του πρώην ψυχολόγου της και σκέφτεται να κάνει μια μεγάλη αλλαγή στη ζωή της όταν διαβάζει τον φάκελο που αφορά τη δική της ψυχανάλυση.

 • 5

  Bits and Pieces

  +

  Ο Holmes και η Watson ακολουθούν ξανά τις κινήσεις του Holmes όταν εκείνος βρίσκεται να μεταφέρει ένα κομμένο κεφάλι χωρίς να θυμάται τι έκανε τις τελευταίες έξι ώρες και γιατί το έχει στα χέρια του.

 • 6

  Give Me the Finger

  +

  Ο Holmes και η Watson εισχωρούν στον κόσμο της πυρηνικής ασφάλειας όταν ερευνούν τον φόνο ενός πρώην μέλους της Yakuza.

 • 7

  Sober Companions

  +

  Ο Holmes και η Watson αναζητούν έναν κατά συρροή δολοφόνο όταν ένας φόνος συγκλονίζει τον άμεσο κύκλο τους.

 • 8

  Sand Trap

  +

  Η αναζήτηση του Holmes και της Watson για τον δολοφόνο μιας γυναίκας που βρέθηκε θαμμένη στο τσιμέντο, τους οδηγεί στη βιομηχανία της καθαρής τεχνολογίας. Επίσης, η Watson κάνει ένα τεράστιο βήμα μπροστά, στο θέμα της τεκνοθεσίας που την ενδιαφέρει.

 • 9

  Nobody Lives Forever

  +

  Ο Alfredo ζητά τη βοήθεια του Holmes σε σχέση με ένα παράνομο εγχείρημα για να σώσει τον αδερφό του. Ο Holmes και η Watson ερευνούν τη δηλητηρίαση ενός καθηγητή βιολογίας που εργαζόταν πάνω σε ένα μυστικό γενετικό πείραμα.

 • 10

  The Adventure of the Ersatz Sobekneferu

  +

  Ο Sherlock και ο πατέρας του, Morland Holmes, επιχειρούν να αποκαταστήσουν την τεταμένη σχέση τους όταν μαθαίνουν για έναν θάνατο μέσα στην οικογένειά τους.

 • 11

  You've Come a Long Way, Baby

  +

  Ο Holmes εμπλέκει έναν παλιό αντίπαλο για να προστατέψει τον πατέρα του όταν μαθαίνει ότι ο Morland κινδυνεύει να δολοφονηθεί.

 • 12

  Meet Your Maker

  +

  Ο Detective Bell σκέφτεται να φύγει από την αστυνομία της Νέας Υόρκης όταν του εμφανίζεται μια μοναδική επαγγελματική ευκαιρία.

 • 13

  Breathe

  +

  Ο Holmes και η Watson ερευνούν τη δηλητηρίαση ενός ειδικού στη μετεγκατάσταση και ανακαλύπτουν ότι, πριν τον θάνατό του, το θύμα δρούσε κρυφά για δεκαετίες ως πληρωμένος δολοφόνος.

 • 14

  Through the Fog

  +

  Ο Holmes και η Watson σπεύδουν να βοηθήσουν τον Detective Bell όταν πέφτει θύμα μια βιο-τρομοκρατικής επίθεσης στην περιοχή και το τμήμα βρίσκεται σε καραντίνα.

 • 15

  How to Get a Head

  +

  Η έρευνα του Holmes και της Watson για τη δολοφονία ενός καθηγητή θρησκευτικών σπουδών τους βάζει στο στόχαστρο ενός δολοφόνου που συνδέεται με την αίρεση.

  Αμέσως μετά
  ΤΡΙΤΗ 20 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 06.40
  Κ-ΕΗΓΣΚ-ΕΗΓΣ
  Στο FOX
 • 16

  Uncanny Valley of the Dolls

  +

  Ο Holmes και η Watson ανακαλύπτουν ότι η δολοφονία ενός μηχανικού ρομποτικής μπορεί να συνδέεται με την πρωτοποριακή του μυστική έρευνα στον τομέα της τηλεμεταφοράς.

  Αμέσως μετά
  ΔΕΥΤΕΡΑ 19 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 18.10
  Κ-ΕΗΓΣΚ-ΕΗΓΣ
  Στο FOX
  Αμέσως μετά
  ΤΡΙΤΗ 20 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 02.55
  Κ-ΕΗΓΣΚ-ΕΗΓΣ
  Στο FOX
 • 17

  The Worms Crawl In, the Worms Crawl Out

  +

  Ο Holmes και η Watson ερευνούν πολλαπλά κίνητρα για τον θάνατο ενός ζωολόγου, ο οποίος δολοφονήθηκε είτε εξαιτίας των αμέτρητων ερωτικών του σχέσεων είτε λόγω της πρωτοποριακής του έρευνας.

  Αμέσως μετά
  ΤΡΙΤΗ 20 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 18.05
  Κ-ΕΗΓΣΚ-ΕΗΓΣ
  Στο FOX
  Αμέσως μετά
  ΤΕΤΑΡΤΗ 21 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 02.50
  Κ-ΕΗΓΣΚ-ΕΗΓΣ
  Στο FOX
 • 18

  The Visions of Norman P. Horowitz

  +

  Ο Holmes και η Watson αναζητούν έναν δολοφόνο που επιλέγει τα θύματά του με βάση τις προφητείες ενός νεκρού άνδρα που ισχυριζόταν ότι μπορούσε να δει τους μελλοντικούς θανάτους άλλων ανθρώπων, συμπεριλαμβανομένης και της δολοφονίας του Sherlock Holmes.

  Αμέσως μετά
  ΤΕΤΑΡΤΗ 21 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 18.10
  Κ-ΕΗΓΣΚ-ΕΗΓΣ
  Στο FOX
  Αμέσως μετά
  ΠΕΜΠΤΗ 22 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 02.40
  Κ-ΕΗΓΣΚ-ΕΗΓΣ
  Στο FOX
 • 19

  The Geek Interpreter

  +

  Ο Holmes και η Watson σπεύδουν να εντοπίσουν μια αγνοούμενη γυναίκα όταν ο Harlan Emple, φίλος του Holmes και μαθηματική διάνοια που συχνά τον βοηθά σε υποθέσεις, γίνεται ο βασικός ύποπτος στην εξαφάνιση της γυναίκας.

  Αμέσως μετά
  ΠΕΜΠΤΗ 22 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 18.05
  Κ-ΕΗΓΣΚ-ΕΗΓΣ
  Στο FOX
  Αμέσως μετά
  ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 02.25
  Κ-ΕΗΓΣΚ-ΕΗΓΣ
  Στο FOX
 • 20

  Fit to Be Tied

  +

  H επικίνδυνη σύγκρουση του Holmes και της Watson με τον πρώην φίλο του Sherlock, τον Michael, εντείνεται όταν η νέα υπόθεση ανθρωποκτονίας που ερευνούν φαίνεται να αφορά το τελευταίο θύμα του κατά συρροή δολοφόνου.

  Αμέσως μετά
  ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 18.10
  Κ-ΕΗΓΣΚ-ΕΗΓΣ
  Στο FOX
  Αμέσως μετά
  ΣΑΒΒΑΤΟ 24 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 03.15
  Κ-ΕΗΓΣΚ-ΕΗΓΣ
  Στο FOX
 • 21

  Whatever Remains, However Improbable

  +

  Ο Holmes και η Watson αντιμετωπίζουν τη μεγαλύτερη πρόκλησή τους μέχρι τώρα όταν η έρευνα για μια δολοφονία απειλεί να καταστρέψει τη συνεργασία τους.

  Αμέσως μετά
  ΔΕΥΤΕΡΑ 26 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 18.25
  Κ-ΕΗΓΣΚ-ΕΗΓΣ
  Στο FOX
  Αμέσως μετά
  ΤΡΙΤΗ 27 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 02.50
  Κ-ΕΗΓΣΚ-ΕΗΓΣ
  Στο FOX