False Flag

88

Promo

Κύκλος 1
00:30

Σύνοψη

Μια ισχυρή έκρηξη συγκλονίζει την εορταστική τελετή για την εγκαινίαση του νέου αγωγού που ενώνει Ισραήλ και Τουρκία. Η ζωή τριών φαινομενικά φυσιολογικών οικογενειών δεν θα είναι ποτέ πια η ίδια. Τα μέλη της οικογένειας βρίσκονται στο μάτι του κυκλώνα, όταν τα αγαπημένα τους πρόσωπα θεωρούνται ύποπτα για τη βομβιστική επίθεση στον αγωγό που προκάλεσε τον θάνατο κυβερνητικών στελεχών, συμπεριλαμβανομένου και του Τούρκου πρέσβη. Το περιστατικό έλαβε διεθνείς διαστάσεις και εκτενή κάλυψη από τα ΜΜΕ, τα οποία το χαρακτήρισαν ως φονική τρομοκρατική επίθεση . Η κυβέρνηση δεν μπορεί να αγνοήσει ένα γεγονός που μοιάζει με επίθεση της Hezbollah σε μία από τις πιο στρατηγικές υποδομές της χώρας και συγκροτεί μια μυστική ομάδα δράσης με πράκτορες της Mossad και της Shin-Bet υπό τη δικαιοδοσία της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας. Στην αρχή της έρευνας, τρία ονόματα εμφανίζονται ως ύποπτοι - ANAT, AMIR και DIKLA. Σύμφωνα με τα αρχεία προσέλευσης στην εκδήλωση και οι τρεις ήταν παρόντες στην τελετή, εξαφανίστηκαν κοντά στην ώρα της έκρηξης, ενώ δεν βρέθηκαν ανάμεσα στους νεκρούς, τους τραυματίες ή τους επιζώντες. Οι πιο κοντινοί τους άνθρωποι, οι οικογένειές τους, παρασύρονται σε μια δίνη από μυστικά και ψέματα. Η καθημερινότητά τους αναστατώνεται και η ζωή τους μετατρέπεται σε τρενάκι του τρόμου. Σύντομα, η αρχική τους έκπληξη μετατρέπεται σε υποψία και δυσπιστία. Ό,τι οικείο και προφανές αμφισβητείται και δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι η επίλυση του μυστηρίου θα επαναφέρει τα πράγματα στην πρότερη κατάσταση.

Clips

Επεισόδια

 • 1

  Episode 1

  +

  Ο πετρελαϊκός αγωγός που συνδέει το Ισραήλ με την Τουρκία εκρήγνυται στη διάρκεια των εγκαινίων και η αστυνομία περιορίζει τη λίστα των υπόπτων σε τρία άτομα.

 • 2

  Episode 2

  +

  Οι πράκτορες της Shin Bet επισκέπτονται τα σπίτια των υπόπτων και, όταν δεν βρίσκουν αυτούς που ψάχνουν, ερευνούν τις έκπληκτες οικογένειές τους, οι οποίες έρχονται αντιμέτωπες με τα ψέματα των αγαπημένων τους.

 • 3

  Episode 3

  +

  Οι ζωές τριών οικογενειών γίνονται άνω κάτω μέσα σε μια νύχτα. Η Dikla βρίσκεται υπό κατ' οίκον περιορισμό στο σπίτι των γονιών της. Στο μεταξύ, η Mika απολύεται από τη δουλειά της.

 • 4

  Episode 4

  +

  Ενώ προσπαθεί να βοηθήσει την Dikla, η Miriam μπαίνει σε μπελάδες. Η αμοιβαία ανησυχία της Dikla και του πατέρα της για τη Miriam, τους κάνει να μιλήσουν ξανά μετά από οκτώ χρόνια.

 • 5

  Episode 5

  +

  Οι Anat και Amir ανακαλύπτουν ότι υπάρχει άλλος ένας ύποπτος, η Dikla Levi. Προσπαθούν να ανακαλύψουν ποια είναι και τι σχέση έχει με την έκρηξη.

 • 6

  Episode 6

  +

  Η Anat πηγαίνει στο νοσοκομείο μεταμφιεσμένη για να δει τον τραυματισμένο γιο της. Η Anat και ο Amir συναντιούνται ξανά στην κρυψώνα τους και αποφασίζουν να έρθουν σε επαφή με τον Eitan και να του στείλουν τα έγγραφα που έφερε η Anat από τη Μόσχα.

 • 7

  Episode 7

  +

  Ο υπουργός Ενέργειας τα βάζει με τον Eitan και απαιτεί τη σύλληψη του Amir και της Anat. Η Dikla απαλλάσσεται από τον κατ' οίκον περιορισμό και επιστρέφει στο Τελ Αβίβ.

 • 8

  Episode 8

  +

  Ο Sean δίνει ελπίδες στον Lenny λέγοντας ότι περιμένει τα χρήματα που του χρωστάνε σήμερα και ότι θα μπορέσουν να φύγουν για την Αυστραλία. Η Jo πιέζει την Dikla να φύγει από τη χώρα άμεσα.

 • 9

  Episode 9

  +

  Ο Eitan ανακρίνει την Jo και τη φέρνει στην Αίθουσα Επιχειρήσεων. Ο Eli και ο Eitan συναντιούνται και συνειδητοποιούν ότι κάτι πάει πολύ στραβά. Η Anat και ο Amir προσπαθούν να επιστρέψουν στην καθημερινότητά τους και η Dikla ξυπνά στο νοσοκομείο.

 • 10

  Episode 10

  +

  Η Anat, o Amir και ο Eitan ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια προσπάθεια να πιάσουν τον Sean. Ο Eitan ανακαλύπτει ποιος βρίσκεται πίσω από την έκρηξη και πηγαίνει να αντιμετωπίσει τον Gafni, αλλά έχει πράγματι κλείσει η υπόθεση;