Ghosted

ΚΥΡΙΑΚΗ 21.25

Κ-ΕΗΓΣΚ-ΕΗΓΣ
Ghosted © 2017 Fox and its related entities. All rights reserved.
Ghosted

Επόμενες προβολές στην TV

 1. ΤΕΤΑΡΤΗ 26 ΙΟΥΝΙΟΥ 17.05

  Unbelievable (Ε14 - K01)

 2. ΠΕΜΠΤΗ 27 ΙΟΥΝΙΟΥ 07.35

  The Article (Ε13 - K01)

 3. ΠΕΜΠΤΗ 27 ΙΟΥΝΙΟΥ 11.15

  Unbelievable (Ε14 - K01)

Σύνοψη

Η σειρά Ghosted είναι μια ξεκαρδιστική κωμική σειρά για τη συνεργασία μεταξύ δυο εκ διαμέτρου αντίθετων χαρακτήρων: του κυνικού, πρώην ντεντέκτιβ και μιας ιδιοφυΐας που πιστεύει στα παραφυσικά φαινόμενα. Ο Leroy και ο Max μπορεί να μην συμφωνούν πάντα, καθώς ερευνούν παραφυσικές δραστηριότητες, αλλά μπορεί να είναι οι μόνοι που μπορούν να σταματήσουν τη μεγαλύτερη απειλή για την ανθρωπότητα.

Επεισόδια

Κύκλος 1
 • 1

  Pilot

  +

  Όταν ένα σημαντικό μέλος της μυστικής κυβερνητικής υπηρεσίας The Bureau Underground εξαφανίζεται, ο Leroy, ένας κυνικός πρώην αστυνομικός, και ο Max, μια ιδιοφυΐα που πιστεύει πραγματικά στα παραφυσικά φαινόμενα, καλούνται να τον βρουν.

 • 2

  Bee-Mo

  +

  Ο Leroy και ο Max πηγαίνουν τον Jermaine για trick-or-treating, αλλά μολύνεται από μια δαιμονισμένη γάτα με έναν ιό των ζόμπι. Η The Bureau Underground περνά μια βραδιά Halloween με μεγάλη παραφυσική δραστηριότητα.

 • 3

  Whispers

  +

  Ο Leroy φλερτάρει μια αστυνομικό ενώ αναζητά τον θύτη πίσω από μια σειρά δολοφονιών. Η Capt. Lafrey υποπτεύεται ότι η κόρη της βρίσκεται με ένα αγόρι πίσω από την πλάτη της.

 • 4

  Lockdown

  +

  Το αφεντικό της LaFrey, ο Director Romslo, βάζει ολόκληρο το γραφείο σε καραντίνα όταν ένα φονικό αμφίβιο πλάσμα δραπετεύει στο The Bureau Underground , κάτι που αφήνει στον Max και τον Leroy μόλις 30 λεπτά για να εξαλείψουν την απειλή.

 • 5

  The Machine

  +

  Οι Max και Leroy ερευνούν ένα παράξενο περιστατικό σε μια λέσχη της υψηλής κοινωνίας, και παίρνουν την Annie μαζί τους καθώς είχε επισκεφθεί πολλές τέτοιες λέσχες στα νιάτα της.

 • 6

  Sam

  +

  Ενώ ο Captain Lafrey λείπει, η Annie εγκαθιστά τον Sam, ένα γλυκομίλητο σύστημα Τεχνητής Νοημοσύνης, που αναλαμβάνει να διευθύνει το γραφείο. Όμως, οι Max και Leroy δοκιμάζονται όταν ο Sam αποδεικνύεται ότι διαθέτει σατανικές δυνάμεις.

 • 7

  Ghost Studz

  +

  Όταν δύο φαντασμένοι ηθοποιοί, οι Chaz και Jared, από την εκπομπή αναζήτησης φαντασμάτων 'Ghost Studz', πέφτουν τυχαία πάνω σε αληθινή παραφυσική δραστηριότητα, οι Max και Leroy πρέπει να εισχωρήσουν μυστικά σε ένα εγκαταλελειμμένο ίδρυμα για να τους σώσουν.

 • 8

  Hayride

  +

  Όταν ένα νεαρό κορίτσι εξαφανίζεται σε μια τοπική γιορτή, οι Max και Leroy ξεκινούν για μία μυστική αποστολή προκειμένου να ανακαλύψουν εάν πρόκειται για παραφυσική δραστηριότητα ή διαφημιστικό κόλπο.

 • 9

  Snatcher

  +

  Οι Max, Leroy και Annie χάνονται μέσα στο δάσος αναζητώντας ένα φονικό πλάσμα.

 • 10

  The Wire

  +

  Όταν οι νέες υποθέσεις γίνονται όλο και πιο σπάνιες, ο Max παθαίνει εμμονή με την θεωρία του για το πολυσύμπαν μέχρι τη στιγμή που ανακαλύπτουν ένα ύποπτο καλώδιο στο γραφείο και πιστεύουν ότι ίσως πρόκειται για μυστικό κύκλωμα παρακολούθησης.

 • 11

  The Demotion

  +

  Όλοι μένουν έκπληκτοι όταν έρχεται στην ομάδα καινούριος αρχηγός, ο Merv Minette. Όμως, ούτε ο Minette δείχνει ενθουσιασμένος με τη νέα του θέση και σταματά την έρευνα των Max και Leroy για το ύποπτο καλώδιο.

 • 12

  The Premonition

  +

  Ο Leroy αποφασίζει να φέρει ένα μέντιουμ για να βοηθήσει την ομάδα να καταλάβει ποιος έβαλε κοριούς στο γραφείο.

  Αμέσως μετά
  ΣΑΒΒΑΤΟ 29 ΙΟΥΝΙΟΥ 11.00
  Κ-ΕΗΓΣΚ-ΕΗΓΣ
  Στο FOX
 • 13

  The Article

  +

  Όταν εκδίδεται ένα άρθρο που αποκαλύπτει την ύπαρξη της ομάδας στο κοινό, ο Merv ζητά από τον Leroy να ανακρίνει τους συναδέλφους του για να ανακαλύψει ποιος μπορεί να διέρρευσε την πληροφορία.

  Αμέσως μετά
  ΠΕΜΠΤΗ 27 ΙΟΥΝΙΟΥ 07.35
  Κ-ΕΗΓΣΚ-ΕΗΓΣ
  Στο FOX
  Αμέσως μετά
  ΣΑΒΒΑΤΟ 29 ΙΟΥΝΙΟΥ 11.20
  Κ-ΕΗΓΣΚ-ΕΗΓΣ
  Στο FOX
 • 14

  Unbelievable

  +

  Ο Leroy σοκάρει τον Max με μια προσωπική εξομολόγηση που αφορά την Annie τη στιγμή που βλέπουν στον ουρανό κάτι που μοιάζει με εξωγήινο σκάφος.

  Αμέσως μετά
  ΤΕΤΑΡΤΗ 26 ΙΟΥΝΙΟΥ 17.05
  Κ-ΕΗΓΣΚ-ΕΗΓΣ
  Στο FOX
  Αμέσως μετά
  ΠΕΜΠΤΗ 27 ΙΟΥΝΙΟΥ 11.15
  Κ-ΕΗΓΣΚ-ΕΗΓΣ
  Στο FOX
 • 15

  The Airplane

  +

  Η ομάδα καλείται να ερευνήσει ένα μυστηριώδες αεροπορικό ταξίδι.

  Αμέσως μετά
  ΠΕΜΠΤΗ 27 ΙΟΥΝΙΟΥ 17.10
  Κ-ΕΗΓΣΚ-ΕΗΓΣ
  Στο FOX
  Αμέσως μετά
  ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28 ΙΟΥΝΙΟΥ 11.10
  Κ-ΕΗΓΣΚ-ΕΗΓΣ
  Στο FOX
 • 16

  Hello Boys

  +

  Ενώ προσπαθούν να αποδείξουν την αξία τους στον Captain Lafrey και την υπόλοιπη ομάδα, ο Leroy και ο Max λαμβάνουν ένα στοιχείο για το πού μπορεί να βρίσκεται ο Agent Checker.

  Αμέσως μετά
  ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28 ΙΟΥΝΙΟΥ 17.05
  Κ-ΕΗΓΣΚ-ΕΗΓΣ
  Στο FOX
  Αμέσως μετά
  ΚΥΡΙΑΚΗ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ 15.00
  Κ-ΕΗΓΣΚ-ΕΗΓΣ
  Στο FOX