Marvel's Agents Of S.H.I.E.L.D.

Κ-ΕΗΓΣΚ-ΕΗΓΣ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18.00

Καλύτερες μάχες - Best Fights - Marvel's Agents Of S.H.I.E.L.D.

Κύκλος 3
00:41
Διαθέσιμο μέσω

Επόμενες προβολές στην TV

 1. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 02.40

  The Laws of Inferno Dynamics (Ε08 - K04)

 2. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 06.00

  Deals with Our Devils (Ε07 - K04)

 3. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 12.40

  The Laws of Inferno Dynamics (Ε08 - K04)

Σύνοψη

Στον προηγούμενο κύκλο της σειράς Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D. , η ομάδα μεταφέρθηκε σε ένα δυστοπικό μέλλον, το οποίο συνειδητοποίησε ότι πρέπει να αποτρέψει. Ενώ αντιμετωπίζουν πολλαπλά timelines και νέους εχθρούς από μακρινούς πλανήτες, θα βρουν οικογένεια, φίλους και νέους συμμάχους, αλλά και το θάρρος να ολοκληρώσουν την πιο δύσκολη αποστολή, μέχρι στιγμής. Η επόμενη πρόκληση; Να συνειδητοποιήσουν ότι αλλάζοντας τους νόμους χώρου και χρόνου μπορεί να έσωσαν τον πλανήτη, αλλά δεν θα σώσουν τους Fitz και Coulson

Επεισόδια

 • 1

  Missing Pieces

  +

  Διασκορπισμένη στον γαλαξία, η ομάδα προσπαθεί να βρει τον δρόμο της μετά την απώλεια του Coulson.

 • 2

  Window of Opportunity

  +

  Ενώ οι Fitz και Enoch αγωνίζονται στο διάστημα, ο Sarge και η ομάδα του προχωρούν με τη μυστηριώδη αποστολή τους στη Γη.

 • 3

  Fear and Loathing on the Planet of Kitson

  +

  Ενώ οι Fitz και Enoch δοκιμάζουν την τύχη τους στο καζίνο, κάπου κοντά οι Daisy και Simmons βρίσκονται σε μια ακόμα πιο διασκεδαστική κατάσταση.

 • 4

  Code Yellow

  +

  Η Yo-Yo και ο Keller δημοσιοποιούν τη σχέση τους και παρασιτικοί εξωγήινοι απειλούν την ανθρώπινη φυλή.

 • 5

  The Other Thing

  +

  Ο Sarge έχει τη May, η Altarah έχει την Daisy, τον Enoch και τη Simmons και τώρα, άλλοι δύο πλανήτες πρέπει να σωθούν.

 • 6

  Inescapable

  +

  Έχουν δώσει μάχες στο διάστημα, στον χρόνο και σε διαφορετικές πραγματικότητες για να βρεθούν μαζί και, τώρα, πιο κοντά από ποτέ, μόνο οι προσωπικοί τους δαίμονες μπορούν να εμποδίσουν την επανένωση των FitzSimmons.

 • 7

  Toldja

  +

  Όταν βρίσκονται για άλλη μια φορά μπροστά σε ένα ακόμα δίλημμα, ένας μυστηριώδης ξένος προσφέρεται να επιστρέψει τους Enoch και FitzSimmons στη βάση τους. Εκεί, όμως, αποδεικνύεται ότι δύο μυαλά δεν είναι καλύτερα από ένα.

 • 8

  Collision Course (Part I)

  +

  Για να αντιμετωπίσει το Μισητό Τέρας που Περιπλανιέται στον Γαλαξία και Τρώει Πλανήτες, η ομάδα στη Γη ζητά βοήθεια σε όλα τα λάθος μέρη.

 • 9

  Collision Course (Part II)

  +

  Η ομάδα δεν έχει χρόνο για παιχνίδια, πρέπει να σώσει έναν πλανήτη.

 • 10

  Leap

  +

  Η κατάσταση σοβαρεύει και τώρα τα μέλη της ομάδας πρέπει να αναπτύξουν τη μεταξύ τους εμπιστοσύνη για να αντιμετωπίσουν την επικείμενη καταστροφή κι έναν εχθρό που βρίσκεται πιο κοντά απ' όσο νομίζουν.

 • 11

  From the Ashes

  +

  Έχοντας ξεμείνει από απαντήσεις και χρόνο, οι πράκτορες καλούνται να αντιμετωπίσουν τα φαντάσματα του παρελθόντος τους για να μπορέσουν να προχωρήσουν.

 • 12

  The Sign

  +

  Καθώς ο χρόνος λιγοστεύει, η ομάδα θα πρέπει να περάσει δια πυρός και σιδήρου για να σταματήσει το τέλος των πάντων. Ποιοι θα επιβιώσουν;

 • 13

  New Life

  +

  Καθώς ο χρόνος λιγοστεύει, η ομάδα θα πρέπει να περάσει δια πυρός και σιδήρου για να σταματήσει το τέλος των πάντων. Ποιοι θα επιβιώσουν;