NCIS: Los Angeles

ΤΕΤΑΡΤΗ 21.00

1616
©2020 CBS Broadcasting, Inc. All Rights Reserved.
NCIS: Los Angeles

Επόμενες προβολές στην TV

 1. ΤΕΤΑΡΤΗ 14 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 21.00

  Heist (Ε10 - K10)

 2. ΠΕΜΠΤΗ 15 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 01.10

  Heist (Ε10 - K10)

 3. ΠΕΜΠΤΗ 15 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 06.00

  A Diamond in the Rough (Ε09 - K10)

Σύνοψη

Το NCIS: Los Angeles είναι μια δραματική σειρά που παρουσιάζει τον επικίνδυνο κόσμο μιας αστυνομικής ομάδας του Λος Άντζελες, καθώς προσπαθεί να συλλαμβάνει επικίνδυνους εγκληματίες, οι οποίοι αποτελούν απειλή για την ασφάλεια του έθνους. Χρησιμοποιώντας πλαστές ταυτότητες και την πιο εξελιγμένη τεχνολογία, η ομάδα των άρτια εκπαιδευμένων πρακτόρων αναλαμβάνει μυστικές αποστολές, βάζοντας τη ζωή των μελών της σε κίνδυνο για να πετύχουν τους στόχους τους. Στην πρεμιέρα του κύκλου, η ομάδα δεν μπορεί να βρει ποιος είναι ο διπλός κατάσκοπος στο τμήμα και ο υφυπουργός Άμυνας Corbin Duggan (Jackson Hurst) αναλαμβάνει την αρχηγία της μονάδας του Λος Άντζελες στη θέση της Hetty (Linda Hunt ) και του Granger (Miguel Ferrer). Με την κάθε της κίνηση να παρακολουθείται, η ομάδα ταξιδεύει στη Συρία για να συλλάβει έναν υψηλόβαθμο στόχο. Όταν η αποστολή πηγαίνει στραβά, ένα μέλος της ομάδας τραυματίζεται σοβαρά.

Επεισόδια

 • 1

  Let Fate Decide

  +

  Ο Callen και ο Sam συνεργάζονται με τον Πλοίαρχο Harmon Rabb Jr. για να συλλάβουν κατασκόπους στο πλοίο USS Allegiance. Επίσης, η Hetty επιχειρεί να εξουδετερώσει μια επίθεση με οβίδες στη Μέση Ανατολή.

  Αμέσως μετά
  ΤΕΤΑΡΤΗ 5 ΜΑΙΟΥ 21.00
  1212
  Στο FOX
  Αμέσως μετά
  ΠΕΜΠΤΗ 6 ΜΑΙΟΥ 01.00
  1212
  Στο FOX
 • 2

  Decoy

  +

  Η ομάδα βρίσκεται αντιμέτωπη με πολλαπλές υποθέσεις ανά τον κόσμο και αναγκάζεται να χωριστεί, με τους Callen και Sam να δουλεύουν στο Τελ Αβίβ και την Kensi να συνεργάζεται με τον πράκτορα του Υπουργείου Δικαιοσύνης Lance Hamilton στο Λος Άντζελες.

  Αμέσως μετά
  ΠΕΜΠΤΗ 6 ΜΑΙΟΥ 21.00
  1212
  Στο FOX
  Αμέσως μετά
  ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7 ΜΑΙΟΥ 01.00
  1212
  Στο FOX
 • 3

  Hail Mary

  +

  Οι Callen και Sam αναθέτουν ομάδα προστασίας στον συνταξιούχο ναύαρχο Kilbrid σε μια επιχείρηση εντοπισμού ενός αξιωματικού του Ναυτικού που έχει εξαφανιστεί.

  Αμέσως μετά
  ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7 ΜΑΙΟΥ 21.00
  1212
  Στο FOX
  Αμέσως μετά
  ΣΑΒΒΑΤΟ 8 ΜΑΙΟΥ 01.05
  1212
  Στο FOX
 • 4

  Yellow Jack

  +

  Ενώ οι Callen και Sam βρίσκονται πάνω στο USS Allegiance, το πλοίο μπαίνει σε καραντίνα λόγω πιθανού κρούσματος του ιού Έμπολα.

  Αμέσως μετά
  ΔΕΥΤΕΡΑ 10 ΜΑΙΟΥ 21.00
  1212
  Στο FOX
  Αμέσως μετά
  ΤΡΙΤΗ 11 ΜΑΙΟΥ 01.05
  1212
  Στο FOX
 • 5

  Provenance

  +

  Η ομάδα αναζητά έναν κλεμμένο πίνακα αξίας 40 εκ δολαρίων όταν μια πληροφορία στο διαδίκτυο καταδεικνύει ότι το έργο τέχνης πουλήθηκε στη μαύρη αγορά για να χρηματοδοτήσει τρομοκρατικές δραστηριότητες.

  Αμέσως μετά
  ΤΡΙΤΗ 11 ΜΑΙΟΥ 21.00
  1212
  Στο FOX
  Αμέσως μετά
  ΤΕΤΑΡΤΗ 12 ΜΑΙΟΥ 01.00
  1212
  Στο FOX
 • 6

  A Bloody Brilliant Plan

  +

  Η ομάδα συνεργάζεται απρόθυμα με δύο πρώην εγκληματίες από την Αγγλία, τους Ricky Dorsey και Frankie Bolton, όταν ένας ισχυρός έμπορος όπλων απάγει την κόρη του Ricky για να αποκτήσει ένα επικίνδυνο σύστημα όπλων.

  Αμέσως μετά
  ΤΕΤΑΡΤΗ 12 ΜΑΙΟΥ 21.00
  1212
  Στο FOX
  Αμέσως μετά
  ΠΕΜΠΤΗ 13 ΜΑΙΟΥ 01.00
  1212
  Στο FOX
 • 7

  Concurso de elegancia

  +

  Η ομάδα αναλαμβάνει την υπόθεση ενός influencer για βιντεοπαιχνίδια. Ο Andre Vizquel, ένας ερευνητής του Ναυτικού που δούλευε πάνω σε ένα καινούριο υποβρύχιο drone, σκοτώθηκε σε ένα από τα πάρτι του influencer.

  Αμέσως μετά
  ΠΕΜΠΤΗ 13 ΜΑΙΟΥ 21.00
  1212
  Στο FOX
  Αμέσως μετά
  ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14 ΜΑΙΟΥ 00.55
  1212
  Στο FOX
 • 8

  Human Resources

  +

  Όταν ένας υποπλοίαρχος εξαφανίζεται από τον τόπο ενός αυτοκινητιστικού ατυχήματος, η ομάδα ανακαλύπτει ότι λείπει το λαπτοπ του μαζί με πρόσφατες εμπιστευτικές πληροφόριες για συνταξιούχους Navy SEAL.

  Αμέσως μετά
  ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14 ΜΑΙΟΥ 21.00
  1212
  Στο FOX
 • 9

  Kill Beale: Vol. 1

  +

  Ο Callen και ο Sam ταξιδεύουν στο Σαν Φραντσίσκο για να βρουν τον Eric, ο οποίος απήχθη στη διάρκεια μιας μυστικής απόστολής για τη Hetty. Πρέπει να τον βρουν πριν να είναι αργά.

 • 10

  Mother

  +

  Ένας πρώην μυστικός πράκτορας που αρχικά είχε στρατολογηθεί και εκπαιδευτεί από την Hetty Lange, επιστρέφει για να πάρει εκδίκηση από τη Hetty γιατί του γνώρισε αυτόν τον κόσμο.

 • 11

  Answers

  +

  Ενώ η ομάδα ερευνά την κλοπή ενός ιού υπολογιστή, οι Callen και Sam σκέφτονται το μέλλον τους στην υπηρεσία και οι Kensi και Deeks συζητούν για παιδιά.

 • 12

  Groundwork

  +

  Η πράκτορας της CIA Veronica Stephens ζητά τη βοήθεια της ομάδας όταν ένας γεωργικός μηχανικός που της ζήτησε η Hetty να φέρει στις ΗΠΑ εξαφανίζεται.

 • 13

  High Society

  +

  Η ομάδα συνδέει την άνοδο του όπιου στη μαύρη αγορά με μια χρηματοδότηση για τρομοκρατικές δραστηριότητες.

 • 14

  Commitment Issues

  +

  Η ομάδα ερευνά τη δολοφονία ενός μηχανικού πολεμικού εξοπλισμού του Ναυτικού σε μια βραδιά ποίησης. Επίσης, ο Callen ζητά από τη Nell να τον βοηθήσει σε μια αναζήτηση ανά τον κόσμο για την Anna.

 • 15

  The Circle

  +

  Η Anna Kolcheck επιστρέφει για να προειδοποιήσει τον Callen ότι μπορεί να κινδυνεύει και ότι τώρα πρέπει να συνεργαστεί με τον μεγαλύτερο εχθρό του για να σταματήσουν ένα υπόγειο κύκλωμα trafficking.

 • 16

  Alsiyadun

  +

  Όταν η Fatima απάγεται ενώ βρίσκεται σε αποστολή και οι απαγωγείς της ζητούν λύτρα για να την αφήσουν, οι Callen και Sam ζητούν τη βοήθεια ενός μυστικού πράκτορα της CIA για να την ελευθερώσουν.

 • 17

  Watch Over Me

  +

  Ένας πράκτορας του FBI σκοτώνεται ενώ προσπαθεί να εντοπίσει έναν μυστικό πράκτορα. Τώρα η ομάδα καλείται να βρει τον αγνοούμενο πράκτορα πριν τον ανακαλύψουν οι εγκληματίες τους οποίους κυνηγούσε.

 • 18

  Missing Time

  +

  Η ομάδα ερευνά την εξαφάνιση ενός αστυνομικού που ερευνούσε μια θέαση ΑΤΙΑ και η Anna παίρνει μια τολμηρή απόφαση για το μέλλον της.

 • 19

  Fortune Favors the Brave

  +

  Ενώ ο Sam ερευνά τη δολοφονία ενός Ιρανού εξόριστου που προσπαθούσε να ρίξει το καθεστώς, καλείται να σώσει και τον πράκτορα Roundtree.

 • 20

  Knock Down

  +

  Η ομάδα βοηθά το Υπουργείο Δικαιοσύνης στην έρευνα ενός εμπρηστή που έχει βάλει στόχο ένα καταφύγιο του FBI στο οποίο βρίσκεται ένας πολιτικός κρατούμενος που ζητά άσυλο.

 • 21

  Murder of Crows

  +

  Η ομάδα βοηθά μια πρώην τεχνικό στην αναζήτηση του πρώην συνεργάτη της που έχει εξαφανιστεί, φοβούμενοι ότι μπορεί εκείνος να δουλεύει με εμπόρους όπλων τους οποίους δεν συνέλαβαν πριν χρόνια.

 • 22

  Code of Conduct

  +

  Οι Sam, Rountree και Callen πηγαίνουν στο Αφγανιστάν όταν η αντιπλοίαρχος Sarah McKenzie ζητά τη βοήθεια της ομάδας σε μια λεπτή υπόθεση.