NCIS: New Orleans 6

ΤΕΤΑΡΤΗ 21.50

1616
NCIS: New Orleans ©2018 CBS Broadcasting, Inc. All Rights Reserved
NCIS: New Orleans 6

Επόμενες προβολές στην TV

 1. ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 21.50

  Biased (Ε17 - K06)

 2. ΠΕΜΠΤΗ 29 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 00.10

  Biased (Ε17 - K06)

 3. ΠΕΜΠΤΗ 29 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 03.50

  Biased (Ε17 - K06)

Σύνοψη

Το NCIS: New Orleans είναι μια δραματική σειρά από το δημιουργό Gary Glasberg για το αστυνομικό τμήμα της Νέας Ορλεάνης, το οποίο ερευνά εγκληματικές υποθέσεις που σχετίζονται με στρατιωτικό προσωπικό. Η όμορφη αυτή πόλη, που όμως κρύβει μια σκοτεινή πλευρά, αποτελεί μαγνήτη για δοικητικούς υπαλλήλους σε άδεια. Όταν οι καταχρήσεις προκαλούν πρόβλημα, η ομάδα του Ειδικού Πράκτορα Dwayne Pride (Scott Bakula) είναι εκεί για να το λύσει. Στον 6ο κύκλο της σειράς, ο Pride (Scott Bakula) επιστρέφει στο τμήμα όταν η Hannah (Necar Zadegan) σπάει το πρωτόκολο σε μια κοινή έρευνα με το FBI. Επίσης, ο Pride ζητά βοήθεια για να ανακαλύψει από πού προέρχονται οι επαναλμβανόμενοι εφιάλτες του, αλλά η λύση μπορεί να πάρει καιρό λόγω των ναρκωτικών που του δόθηκαν ενώ είχε απαχθεί.

Επεισόδια

 • 1

  Judgement Call

  +

  Ο Pride πρέπει να επιστρέψει από τις διακοπές του όταν η Hannah τίθεται σε διαθεσιμότητα επειδή έσπασε το πρωτόκολλο στη διάρκεια μιας κοινής έρευνας με το FBI.

 • 2

  The Terminator Conundrum

  +

  Η ομάδα ερευνά τη συντριβή ενός ιδιωτικού αεροπλάνου όταν μια πιλότρια του Ναυτικού καταθέτει ότι είδε ένα αγνώστου ταυτότητας αντικείμενο πριν την πτώση.

 • 3

  Bad Apple

  +

  Ο Pride ταξιδεύει στη Νέα Υόρκη όταν νέα στοιχεία DNA συνδέονται με μια παλιά του άλυτη υπόθεση 20 χρόνων από όταν ήταν στο γραφείο του σερίφη στο Jefferson Parish.

 • 4

  Overlooked

  +

  Η ομάδα ανακαλύπτει το σκοτεινό σχέδιο ενός ιδιωτικού κέντρου κράτησης που έχει προσληφθεί από την κυβέρνηση για να στεγάσει παράτυπους μετανάστες.

 • 5

  Spies and Lies

  +

  Ο υποπλοίαρχος Max Landry ζητά βοήθεια από το γραφείο της Νέας Ορλεάνης όταν υποπτεύεται ότι η κοπέλα του είναι κατάσκοπος.

 • 6

  Matthew 5:9

  +

  Ο Lasalle ελπίζει να πάρει εκδίκηση για τη δολοφονία του αδερφού του ανακαλύπτοντας ένα κύκλωμα ναρκωτικών στην Αλαμπάμα για το οποίο πιστεύει ότι ευθύνεται για τον θάνατό του.

 • 7

  Boom-Boom-Boom-Boom

  +

  Μετά από την έκρηξη φυσικού αερίου σε ένα θέατρο, η ομάδα ανακαλύπτει ότι η εταιρεία του αερίου έχει χακαριστεί και μπορεί να ακολουθήσουν και άλλες εκρήξεις.

 • 8

  The Order of the Mongoose

  +

  Ο Sebastian καλεί την ομάδα να βοηθήσει σε μια υπόθεση πιθανής απαγωγής όταν ο γιος ενός αξιωματούχου τον οποίο είχε αναλάβει να προστατεύει εξαφανίστηκε από ένα τοπικό συναυλιακό κέντρο.

 • 9

  Convicted

  +

  Όταν ο Eddie Barrett παρουσιάζει μάρτυρα για άλλοθι, ο Pride και η ομάδα είναι πιο αποφασισμένοι από ποτέ να λύσουν την υπόθεση και να πάρουν εκδίκηση για τη δολοφονία του Lasalle.

 • 10

  Requital

  +

  Ο Pride διασπάται από την ομάδα και βρίσκεται στη γωνία όταν η έρευνα για τον Eddie Barrett (Eddie Cahill) αποκαλύπτει ένα σκοτεινό σχέδιο.

 • 11

  Bad Moon Rising

  +

  Η ομάδα ανησυχεί όταν δεν μπορεί να επικοινωνήσει με τον Sebastian ενώ βρίσκεται σε μυστική απσοτολή ως νεοσύλλεκτος.

 • 12

  Waiting for Monroe

  +

  Η ομάδα καλείται να εντοπίσει μια μυστηριώδη δολοφόνο, η οποία ευθύνεται για φόνους σε Αθήνα, Ρώμη και Λονδίνο.

 • 13

  The Root of All Evil

  +

  Η ομάδα ερευνά τη δολοφονία ενός πλοιάρχου του Ναυτικού, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του από την κόρη του, τη μοναδική κληρονόμο της μεγάλης περιουσίας του.

 • 14

  The Man in the Red Suit

  +

  Όταν ο Pride δεν μπορεί να κοιμηθεί τα βράδια εξαιτίας συνεχόμενων εφιαλτών σχετικά με τον μυστηριώδη άντρα με το κόκκινο κοστούμι, κάνει μια εξειδικευμένη θεραπεία για να μπορέσει να καταλάβει την ταυτότητα του άντρα.

 • 15

  Relentless

  +

  Η Tammy πρέπει να προστατέψει τη Rachel, μια έφηβη που έχει εμμονή με την έρευνα, όταν ο πατέρας της πυροβολείται στο σπίτι τους, ενώ η υπόλοιπη ομάδα ψάχνει για το κίνητρο.

 • 16

  Pride and Prejudice

  +

  Όταν ένας άντρας που παριστάνει τον Lasalle επιχειρεί να ελευθερώσει μια νεαρή γυναίκα από τη φυλακή, η ομάδα ερευνά τον απατεώνα και την κρατούμενη. Επίσης, η κόρη του Pride τον επισκέπτεται απρόσμενα.

 • 17

  Biased

  +

  Οι φυλετικές εντάσεις αυξάνονται στη Νέα Ορλεάνη όταν ένας λευκός αστυνομικός πυροβολεί έναν μαύρο αξιωματικό του Ναυτικού τον οποίο θεωρεί οπλισμένο στη μέση ενός street party με πολύ κόσμο.

  Αμέσως μετά
  ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 21.50
  1616
  Στο FOX
  Αμέσως μετά
  ΠΕΜΠΤΗ 29 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 00.10
  1616
  Στο FOX
 • 18

  A Changed Woman

  +

  Όταν ένας αξιωματικός του Ναυτικού βρίσκεται νεκρός, η ομάδα εντοπίζει τις ύποπτες κινήσεις των κοντινών του ανθρώπων πριν τον θάνατό του.

  Αμέσως μετά
  ΤΕΤΑΡΤΗ 4 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 21.50
  1616
  Στο FOX
  Αμέσως μετά
  ΠΕΜΠΤΗ 5 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 00.05
  1616
  Στο FOX
 • 19

  Monolith

  +

  Όταν ο Sebastian τραυματίζεται ενώ επιχειρεί - αποτυχημένα - να αποτρέψει μια απαγωγή, η ομάδα σπεύδει να βρει την αγνοούμενη γυναίκα και τους απαγωγείς της. Επίσης, η ομάδα παίρνει μια γεύση από την προσωπική ζωή του Agent Carter.

  Αμέσως μετά
  ΤΕΤΑΡΤΗ 11 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 21.50
  1616
  Στο FOX
  Αμέσως μετά
  ΠΕΜΠΤΗ 12 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 00.10
  1616
  Στο FOX
 • 20

  Predators

  +

  Η ομάδα ερευνά τον θάνατο ενός μικροβιολόγου του Ναυτικού. Γνωστός ως 'κυνηγός μύθων' λόγω του χόμπι του, πέθανε στα χέρια ενός θρυλικού πλάσματος των βάλτων.

  Αμέσως μετά
  ΤΕΤΑΡΤΗ 18 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 21.50
  1616
  Στο FOX
  Αμέσως μετά
  ΠΕΜΠΤΗ 19 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 00.15
  1616
  Στο FOX