Next

1212

ΠΕΜΠΤΗ 21.50

Trailer

Κύκλος 1
00:30

Επόμενες προβολές στην TV

 1. ΠΕΜΠΤΗ 3 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 12.40

  (Ε04 - K01)

 2. ΠΕΜΠΤΗ 3 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 21.50

  File #5 (Ε05 - K01)

 3. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 4 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 00.15

  File #5 (Ε05 - K01)

Σύνοψη

Ο πρωτοπόρος του Silicon Valley, Paul LeBlanc (John Slattery) έχτισε την περιουσία και τη φήμη του αλλάζοντας τον κόσμο με τις εφευρέσεις που ονειρεύτηκε. Ταυτόχρονα αδιαφόρησε και απομάκρυνε τους κοντινούς του ανθρώπους του, συμπεριλαμβανομένης της κόρης του, Abby (Elizabeth Cappucino) και του μικρότερου αδερφού του, Ted (Jason Butler Harner), ο οποίος τώρα διευθύνει την εταιρεία του Paul. Όταν ο Paul ανακαλύπτει ότι μία από τις δημιουργίες του – μια ισχυρή τεχνητή νοημοσύνη με την ονομασία neXt – μπορεί να φέρει το τέλος της ανθρωπότητας, θα προσπαθήσει να σταματήσει το project, αλλά το μόνο που θα καταφέρει είναι να εκδιωχθεί από την εταιρεία του, από τον ίδιο του τον αδερφό. Το μόνο που του έχει απομείνει, είναι ο τρόμος για την τύχη του κόσμου.
Όταν μια σειρά από ανησυχητικά, τεχνολογικά ατυχήματα οδηγεί σε παγκόσμια κρίση, ο LeBlanc ενώνει τις δυνάμεις του με την Ειδική Πράκτορα Shea Salazar (Fernanda Andrade). Έχοντας ξεφύγει από τον κόσμο του εγκλήματος και της φτώχειας και από έναν πατέρα, επικίνδυνο εγκληματία πατέρα, ο αυστηρός ηθικός κώδικας και το αίσθημα καθήκοντος της Salazar, της έχουν κερδίσει το σεβασμό της ομάδας της. Πρόκειται για μια ταλαντούχα αλλά αμφιλεγόμενη ομάδα που παραμένει ενωμένη λόγω της Salazar η οποία είναι πεπεισμένη ότι μπορούν να αψηφήσουν όλες τις προκλήσεις και να ξεπεράσουν τις διαφορές τους. Η ομάδα περιλαμβάνει την Gina (Eve Harlow), μια οξύθυμη πράκτορα του ηλεκτρονικού εγκλήματος, τον Ben (Aaron Moten), έναν καθώς πρέπει, υπάλληλο που εργάζεται σκληρά και είναι τόσο βαρετός που καταλήγει να έχει ενδιαφέρον και τον CM (Michael Mosley), έναν πρώην κατάδικο χάκερ, με πολύ υψηλό IQ. Όμως, οι απαιτήσεις της δύσκολης δουλειάς της Shea έχουν επηρεάσει τη ζωή στο σπίτι της, όπου ο μικρός της γιος, Owen (Evan Whitten), μεγαλώνει κυρίως με τον πατέρα του, TY (Gerardo Celasco), έναν πρώην αλκοολικό που βρίσκεται στο στάδιο της αποκατάστασης.
Ο LeBlanc και η Salazar είναι οι μόνοι που στέκονται εμπόδιο σε μια πιθανή παγκόσμια καταστροφή, δίνοντας μάχη με την ανερχόμενη τεχνολογική υπερδύναμη, η οποία, αντί να στέλνει πυραύλους, χρησιμοποιεί την αστείρευτη γνώση που έχει συλλέξει από πληροφορίες που βρίσκονται παντού γύρω μας, για να στρατολογήσει συμμάχους, να στρέψει ανθρώπους ενάντια σε άλλους και να εξαλείψει τα εμπόδια στην επιβίωση και ανάπτυξή της.

Επεισόδια

Κύκλος 1
 • 1

  File #1

  +

  Το Next ακολουθεί έναν πανέξυπνο αλλά παρανοϊκό πρώην Πρόεδρο τεχνολογικής εταιρείας, ο οποίος ενώνει τις δυνάμεις του με μια πράκτορα Εθνικής Κυβερνοασφάλειας και την ομάδα της για να αποτρέψουν την πρώτη παγκόσμια κρίση τεχνητής νοημοσύνης.

 • 2

  File #2

  +

  Μετά τον κακό χειρισμό από έναν υπάλληλο της Zava, το σύστημα τεχνητής νοημοσύνης NEXT ξεφεύγει από τους server της εταιρείας και κατορθώνει να αποκτήσει πρόσβαση στο διαδίκτυο.

 • 3

  File #3

  +

  Η Shea και ο LeBlanc ταξιδεύουν στο Dartmouth για να ερευνήσουν πού μπορεί να βρίσκεται ο NEXT, ο οποίος μάλλον βρίσκεται στην Biomotion Labs. Εκεί, επισκέπτονται τον φίλο του LeBlanc, τον Καθηγητή Richard Pearish, για να πάρουν απαντήσεις.

 • 4

  +

  Οι Shea and LeBlanc κλέβουν έναν σημαντικό σκληρό δίσκο και ζητούν τη βοήθεια των Ben, Gina και C.M. για την αποκρυπτογράφησή του, καθώς ο NEXT δημιουργεί χάος για να τους σταματήσει.

  Αμέσως μετά
  ΠΕΜΠΤΗ 3 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 12.40
  1212
  Στο FOX
 • 5

  File #5

  +

  Ο NEXT οργανώνει μια επικίνδυνη συνάντηση ανάμεσα στη Shea και κάποιον από το παρελθόν της όταν εκείνη πηγαίνει να δει αν οι Ty και Ethan είναι καλά. Ο Ted έχει προβλήματα με τη Zava και σκέφτεται έναν τρόπο για να παραμείνει στην εταιρεία.

  Αμέσως μετά
  ΠΕΜΠΤΗ 3 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 21.50
  1212
  Στο FOX
  Αμέσως μετά
  ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 4 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 00.15
  1212
  Στο FOX
 • 6

  +

  Αμέσως μετά
  ΠΕΜΠΤΗ 10 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 21.50
  1212
  Στο FOX
  Αμέσως μετά
  ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 00.15
  1212
  Στο FOX
 • 7

  +

  Αμέσως μετά
  ΠΕΜΠΤΗ 17 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 21.50
  1212
  Στο FOX
  Αμέσως μετά
  ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 00.15
  1212
  Στο FOX
 • 8

  +

  Αμέσως μετά
  ΠΕΜΠΤΗ 24 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 21.50
  1212
  Στο FOX
  Αμέσως μετά
  ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 00.15
  1212
  Στο FOX
 • 9

  +

  Αμέσως μετά
  ΠΕΜΠΤΗ 31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 21.50
  1212
  Στο FOX
  Αμέσως μετά
  ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 00.10
  1212
  Στο FOX
 • 10

  +