Από:

Trailer

Κύκλος 1

Ο πρωτοπόρος του Silicon Valley, Paul LeBlanc (John Slattery) έχτισε την περιουσία και τη φήμη του αλλάζοντας τον κόσμο με τις εφευρέσεις που ονειρεύτηκε. Ταυτόχρονα αδιαφόρησε και απομάκρυνε τους κοντινούς του ανθρώπους του, συμπεριλαμβανομένης της κόρης του, Abby (Elizabeth Cappucino) και του μικρότερου αδερφού του, Ted (Jason Butler Harner), ο οποίος τώρα διευθύνει την εταιρεία του Paul. Όταν ο Paul ανακαλύπτει ότι μία από τις δημιουργίες του – μια ισχυρή τεχνητή νοημοσύνη με την ονομασία neXt – μπορεί να φέρει το τέλος της ανθρωπότητας, θα προσπαθήσει να σταματήσει το project, αλλά το μόνο που θα καταφέρει είναι να εκδιωχθεί από την εταιρεία του, από τον ίδιο του τον αδερφό. Το μόνο που του έχει απομείνει, είναι ο τρόμος για την τύχη του κόσμου.
Όταν μια σειρά από ανησυχητικά, τεχνολογικά ατυχήματα οδηγεί σε παγκόσμια κρίση, ο LeBlanc ενώνει τις δυνάμεις του με την Ειδική Πράκτορα Shea Salazar (Fernanda Andrade). Έχοντας ξεφύγει από τον κόσμο του εγκλήματος και της φτώχειας και από έναν πατέρα, επικίνδυνο εγκληματία πατέρα, ο αυστηρός ηθικός κώδικας και το αίσθημα καθήκοντος της Salazar, της έχουν κερδίσει το σεβασμό της ομάδας της. Πρόκειται για μια ταλαντούχα αλλά αμφιλεγόμενη ομάδα που παραμένει ενωμένη λόγω της Salazar η οποία είναι πεπεισμένη ότι μπορούν να αψηφήσουν όλες τις προκλήσεις και να ξεπεράσουν τις διαφορές τους. Η ομάδα περιλαμβάνει την Gina (Eve Harlow), μια οξύθυμη πράκτορα του ηλεκτρονικού εγκλήματος, τον Ben (Aaron Moten), έναν καθώς πρέπει, υπάλληλο που εργάζεται σκληρά και είναι τόσο βαρετός που καταλήγει να έχει ενδιαφέρον και τον CM (Michael Mosley), έναν πρώην κατάδικο χάκερ, με πολύ υψηλό IQ. Όμως, οι απαιτήσεις της δύσκολης δουλειάς της Shea έχουν επηρεάσει τη ζωή στο σπίτι της, όπου ο μικρός της γιος, Owen (Evan Whitten), μεγαλώνει κυρίως με τον πατέρα του, TY (Gerardo Celasco), έναν πρώην αλκοολικό που βρίσκεται στο στάδιο της αποκατάστασης.
Ο LeBlanc και η Salazar είναι οι μόνοι που στέκονται εμπόδιο σε μια πιθανή παγκόσμια καταστροφή, δίνοντας μάχη με την ανερχόμενη τεχνολογική υπερδύναμη, η οποία, αντί να στέλνει πυραύλους, χρησιμοποιεί την αστείρευτη γνώση που έχει συλλέξει από πληροφορίες που βρίσκονται παντού γύρω μας, για να στρατολογήσει συμμάχους, να στρέψει ανθρώπους ενάντια σε άλλους και να εξαλείψει τα εμπόδια στην επιβίωση και ανάπτυξή της.

00:30