Suits

Κ-ΕΗΓΣΚ-ΕΗΓΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ 23.45

Promo

Κύκλος 7
00:31
Διαθέσιμο μέσω

Επόμενες προβολές στην TV

 1. ΣΑΒΒΑΤΟ 23 ΙΟΥΝΙΟΥ 20.10

  Inevitable (Ε13 - K07)

 2. ΣΑΒΒΑΤΟ 23 ΙΟΥΝΙΟΥ 23.45

  Inevitable (Ε13 - K07)

 3. ΚΥΡΙΑΚΗ 24 ΙΟΥΝΙΟΥ 12.45

  Inevitable (Ε13 - K07)

Σύνοψη

Η ομάδα βρίσκεται και πάλι όλη μαζί στην Pearson Specter Litt καθώς το Suits μπαίνει στον 7ο κύκλο του. Τώρα που έχει βγει από τη φυλακή και πλέον αναγνωρίζεται ως πραγματικός δικηγόρος, ο Mike (Patrick J. Adams) συνεργάζεται και πάλι με τους Harvey (Gabriel Macht), Louis (Rick Hoffman), Donna (Sarah Rafferty) και Rachel (Meghan Markle) στην εταιρεία.

Επεισόδια

 • 1

  Skin in the Game

  +

  Ο Mike επιστρέφει στην Pearson Specter Litt καθώς ο Harvey παίρνει τα ηνία της εταιρείας. Ο Louis διαχειρίζεται τη νέα ομάδα συνεργατών, ενώ η Donna και η Rachel βρίσκουν τη θέση τους στη νέα τάξη πραγμάτων.

 • 2

  The Statue

  +

  Ο Harvey συγκρούεται με τους συνεργάτες του λόγω μιας τολμηρής κίνησης. Ο Mike δουλεύει αφιλοκερδώς πάνω σε μια υπόθεση του μικρού δικηγορικού γραφείου. Οι πράξεις της Donna δημιουργούν δύσκολα ερωτήματα στην εταιρεία.

 • 3

  Mudmare

  +

  Ο Louis και ο Harvey λογομαχούν για τις νέες δυναμικές στην εταιρεία. Η πιο πρόσφατη επιτυχία του Mike του φέρνει αναπάντεχες νέες δουλειές. Και η θέση της Rachel αμφισβητείται από έναν ανυπάκουο συνεργάτη.

 • 4

  Divide and Conquer

  +

  Ο Harvey, ο Louis και η Donna πρέπει να συμφιλιωθούν - και γρήγορα - όταν ο Bratton Gould έρχεται στην εταιρεία αναζητώντας δικηγόρο. Ο Mike και η Rachel παλεύουν να βρουν χρόνο για την οργάνωση του γάμου τους.

 • 5

  Brooklyn Housing

  +

  Ο Mike διαχειρίζεται τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις σε συνδυασμό με την υπόσχεσή του να βοηθήσει μια πονεμένη οικογένεια. Ο Harvey ζητά τη διακριτικότητα του Louis στην αντιμετώπιση ενός ευαίσθητου θέματος. Η Donna εξετάζει μια πιθανή προσθήκη στην εταιρεία.

 • 6

  Home To Roost

  +

  Ο Mike αντιμετωπίζει μια ξαφνική ανατροπή στην υπόθεση με τη φυλακή. Ο Harvey προσπαθεί να αποκαλύψει στην Donna τη σχέση του με την Paula. Η κακή συμπεριφορά του Louis από το παρελθόν επιστρέφει για να τον στοιχειώσει.

 • 7

  Full Disclosure

  +

  Ο Harvey μαθαίνει τον ρόλο του Alex στην υπόθεση της φυλακής, ενώ ο Mike μάχεται να κρατήσει την υπόθεση ανοιχτή. Ο Lipschitz αναγκάζει τον Louis να βγει από τη βολή του και η Donna προσπαθεί να ισορροπήσει την προσωπική της ζωή με τη δουλειά.

 • 8

  100

  +

  Ο Harvey και ο Mike ζητούν εξωτερική βοήθεια για να ξεπεράσουν μια δύσκολη κατάσταση. Μια απρόσμενη συνάντηση εκτροχιάζει την αναζήτηση του Louis για καινούριο συνεργάτη. Η Donna δέχεται μια πρόταση που προκαλεί έκπληξη.

 • 9

  Shame

  +

  Ο Mike προτείνει μια κίνηση ισχύος για να ανέβουν οι δουλειές, αλλά το παρελθόν του Harvey περιπλέκει τα πράγματα. Η Rachel μένει έκπληκτη όταν ο πατέρας της δίνει την ευκαιρία να ενώσουν τις δυνάμεις τους. Ο Louis καθοδηγεί τον Brian.

 • 10

  Donna

  +

  Η κίνηση ισχύος του Mike και του Harvey αντικρούεται, κάτι που ίσως οδηγήσει στην ήττα τους. Η Rachel φοβάται ότι η κρίση του πατέρα της επηρεάζεται από το παρελθόν. Ο Louis βοηθά τον Alex όταν ο πελάτης του δέχεται επίθεση.

 • 11

  Hard Truths

  +

  Ο Harvey και ο Louis προσπαθούν να προστατέψουν το μέλλον της εταιρίας από το παρελθόν της. Ο Alex ανησυχεί ότι το ένστικτο του Mike μπορεί να βάλει σε κίνδυνο τη σχέση με έναν πελάτη. Η Donna και ο Harvey αντιμετωπίζουν την επόμενη μέρα από το φιλί τους.

 • 12

  Bad Man

  +

  Ο Harvey πρέπει να χειριστεί ένα παλιό χρέος της εταιρίας. Ο Mike έρχεται αντιμέτωπος με έναν απίθανο αντίπαλο. Ο Louis αποδέχεται τον νέο του ρόλο.

 • 13

  Inevitable

  +

  Ο Harvey έρχεται αντιμέτωπος με μια δύσκολη απόφαση όταν του ζητείται να κάνει κάτι αδύνατο. Ο Mike και η Rachel προσπαθούν να βρουν χρόνο για να συζητήσουν το μέλλον τους. Ο Louis παλεύει με τους κανόνες της σχέσης του.

  Αμέσως μετά
  ΣΑΒΒΑΤΟ 23 ΙΟΥΝΙΟΥ 20.10
  Κ-ΕΗΓΣΚ-ΕΗΓΣ
  Στο FOX
  Αμέσως μετά
  ΣΑΒΒΑΤΟ 23 ΙΟΥΝΙΟΥ 23.45
  Κ-ΕΗΓΣΚ-ΕΗΓΣ
  Στο FOX
 • 14

  Pulling the Goalie

  +

  Η προσπάθεια του Mike να αποσπάσει τον Harvey με μια υπόθεση γυρνά μπούμερανγκ. Ο Louis προσπαθεί να μην αφήσει τα συναισθήματά του να επηρεάσουν την κρίση του σε μια νομική αναμέτρηση. Η Donna βρίσκει τρόπο να αποδείξει την αξία της στην εταιρία.

  Αμέσως μετά
  ΤΡΙΤΗ 26 ΙΟΥΝΙΟΥ 21.50
  Κ-ΕΗΓΣΚ-ΕΗΓΣ
  Στο FOX
  Αμέσως μετά
  ΤΕΤΑΡΤΗ 27 ΙΟΥΝΙΟΥ 00.40
  Κ-ΕΗΓΣΚ-ΕΗΓΣ
  Στο FOX
 • 15

  Tiny Violin

  +

  Ο Harvey και ο Louis αιφνιδιάζονται από μια επίθεση στη Specter Litt. Στο μεταξύ, ο Mike δεν μπορεί να γυρίσει την πλάτη του στο μικρό δικηγορικό γραφείο όταν μια ομαδική αγωγή πανικοβάλει τον Nathan και τον Oliver.

  Αμέσως μετά
  ΤΡΙΤΗ 3 ΙΟΥΛΙΟΥ 21.50
  Κ-ΕΗΓΣΚ-ΕΗΓΣ
  Στο FOX
  Αμέσως μετά
  ΤΕΤΑΡΤΗ 4 ΙΟΥΛΙΟΥ 00.15
  Κ-ΕΗΓΣΚ-ΕΗΓΣ
  Στο FOX
 • 16

  Good-Bye

  +

  Όλοι εργάζονται πυρετωδώς καθώς ο Louis, η Donna και ο Alex υπερασπίζονται την εταιρία, ενώ ο Harvey βοηθά την Jessica σε μια υπόθεση. Ο Mike και η Rachel παλεύουν με τις υποχρεώσεις τους στην εταιρία, στο μικρό δικηγορικό γραφείο και στη σχέση τους.

  Αμέσως μετά
  ΤΡΙΤΗ 10 ΙΟΥΛΙΟΥ 21.50
  Κ-ΕΗΓΣΚ-ΕΗΓΣ
  Στο FOX
  Αμέσως μετά
  ΤΕΤΑΡΤΗ 11 ΙΟΥΛΙΟΥ 01.00
  Κ-ΕΗΓΣΚ-ΕΗΓΣ
  Στο FOX