The Passage

1616

They should be afraid

Κύκλος 1
00:30

Σύνοψη

Βασισμένη στην επιτυχημένη ομώνυμη τριλογία βιβλίων του Justin Cronin, η νέα σειρά The Passage είναι ένα επικό θρίλερ με δυνατούς χαρακτήρες, σε σενάριο της Liz Heldens. Με παραγωγό τον βραβευμένο με Emmy, Oscar και Χρυσή Σφαίρα, Ridley Scott και σκηνοθέτη τον Matt Reeves, η σειρά The Passage επικεντρώνεται στο Πρόγραμμα NOA, ένα μυστικό ιατρικό κέντρο όπου επιστήμονες πειραματίζονται με έναν επικίνδυνο ιό που θα μπορούσε να οδηγήσει στη θεραπεία όλων των ασθενειών. Ο ιός έχει επίσης τη δυνατότητα να εξαφανίσει ολόκληρο το ανθρώπινο είδος. Όταν ένα νεαρό κορίτσι, η Amy Bellafonte (Saniyya Sidney), επιλέγεται ως αντικείμενο του πειράματος, ο ομοσπονδιακός πράκτορας Brad Wolgast (Mark-Paul Gosselaar) είναι εκείνος που καλείται να την παραδώσει στο Πρόγραμμα NOA. Στην πορεία όμως, ο Wolgast θα εξελιχθεί σε θετό της πατέρα και θα κάνει τα πάντα για να την προστατεύσει.
Το ταξίδι του Brad και της Amy θα τους φέρει αναγκαστικά απέναντι στους κορυφαίους επιστήμονες του Προγράμματος NOA, Major Nichole Sykes (Caroline Chikezie) και Dr. Jonas Lear (Henry Ian Cusick), καθώς και στον σκληροτράχηλο πρώην αξιωματικό του Ναυτικού Clark Richards (Vincent Piazza), τον οποίο είχε εκπαιδεύσει ο Brad. Παράλληλα, έρχονται αντιμέτωποι με ένα νέο είδος πλασμάτων που είναι περιορισμένα μέσα στους χώρους του Προγράμματος NOA, όπως με τον πρώην επιστήμονα Tim Fanning (Jamie McShane) και τους κρατούμενους της πτέρυγας των μελλοθανάτων, Shauna Babcock (Brianne Howey) και Anthony Carter (McKinley Belcher III). Προσπαθώντας να βρει όσους συμμάχους μπορεί, ο Brad επίσης στρέφεται για βοήθεια στην πρώην γυναίκα του, Δρ. Lila Kyle (Emmanuelle Chriqui).
Καθώς οι επιστήμονες του Προγράμματος NOA ασχολούνται με μια θεραπεία που θα μπορούσε να σώσει την ανθρωπότητα, τα νέα όντα αρχίζουν δοκιμάζουν τις δυνάμεις τους, πλησιάζοντας ένα βήμα πιο κοντά σε μια απόδραση που θα μπορούσε να οδηγήσει σε αδιανόητη καταστροφή.

Clips

Επεισόδια

Κύκλος 1
 • 1

  Pilot

  +

  Όταν επικίνδυνος ιός απειλεί την Αμερική, ο ομοσπονδιακός πράκτορας Brad Wolgast καλείται να παραδώσει ένα νεαρό κορίτσι ως αντικείμενο πειράματος στο Πρόγραμμα NOA. Όμως, γνωρίζοντας την Amy, η αφοσίωση του Brad στο καθήκον θα δοκιμαστεί.

 • 2

  You Owe Me a Unicorn

  +

  Η Amy και ο τραυματισμένος Brad συνεχίζουν να καταδιώκονται από τον Richards και επιχειρούν να βρουν καταφύγιο σε μια πρώην στρατιωτικό εκπαιδευτή του Brad, ενώ η Lila προσπαθεί να βοηθήσει από μακριά.

 • 3

  That Never Should Have Happened to You

  +

  Ο Brad κλείνει συμφωνία με την Δρ. Sykes και τον Richards για να μείνει μαζί με την Amy στο Πρόγραμμα ΝΟΑ, καθώς εκείνοι ξεκινούν τις δοκιμές με τον ιό.

 • 4

  Whose Blood Is That?

  +

  Σε μια προσπάθεια να προστατέψει την Amy, ο Wolgast πείθει τον Sykes και τον Lear να τους αφήσουν έξω από τις εγκαταστάσεις για άσκηση.

 • 5

  How You Gonna Outrun the End of the World?

  +

  Με την ξαφνική άφιξη ενός υψηλόβαθμου αξιωματούχου, του Horace Guilder, στο Πρόγραμμα ΝΟΑ, ο Brad και η Amy αρχίζουν να οργανώνουν ένα πιθανό πλάνο απόδρασης με τη βοήθεια ενός απρόσμενου συμμάχου.

 • 6

  I Want to Know What You Taste Like

  +

  Η ένταση κλιμακώνεται μετά την εμφάνιση ενός Ιογενούς έξω από το Πρόγραμμα ΝΟΑ, καθώς οι Guilder και Richards σπεύδουν να κινητοποιήσουν μια ομάδα έρευνας.

 • 7

  You Are Like the Sun

  +

  Ο Υπουργός Άμυνας δίνει την απόλυτη εξουσία στον Horace Guilder σχετικά με το Πρόγραμμα ΝΟΑ, τρομοκρατώντας τους Sykes και Richards για το τι μπορεί να περιλαμβάνουν τα σχέδιά του για επίθεση.

 • 8

  You Are Not That Girl Anymore

  +

  Ενώ η Amy νιώθει συμπτώματα του ιού που δείχνουν ότι βρίσκεται κοντά στη μετάλλαξη, ο Brad τους συγκεντρώνει όλους μαζί και οι Lila και Sykes σπεύδουν να τελειοποιήσουν ένα αντίδοτο που θα σώσει την Amy από τον Fanning.

 • 9

  Stay in the Light

  +

  Η Amy πρέπει να αποφασίσει τι είναι καλύτερο για την ανθρωπότητα όταν ο μόνος τρόπος για να σταματήσει την απόδραση του Fanning και των Ιογενών από το Πρόγραμμα ΝΟΑ περιλαμβάνει μια επικίνδυνη έκρηξη.

 • 10

  Last Lesson

  +

  Στο τελευταίο επεισόδιο του κύκλου, διαμορφώνονται απρόσμενες συμμαχίες. Μια παρουσία-κλειδί επιστρέφει πείθοντας τους πάντες να δώσουν μάχη για τη ζωή τους.

specials