Από:

They should be afraid

Κύκλος 1

Βασισμένη στην επιτυχημένη ομώνυμη τριλογία βιβλίων του Justin Cronin, η νέα σειρά The Passage είναι ένα επικό θρίλερ με δυνατούς χαρακτήρες, σε σενάριο της Liz Heldens. Με παραγωγό τον βραβευμένο με Emmy, Oscar και Χρυσή Σφαίρα, Ridley Scott και σκηνοθέτη τον Matt Reeves, η σειρά The Passage επικεντρώνεται στο Project NOAH, ένα μυστικό ιατρικό κέντρο όπου επιστήμονες πειραματίζονται με έναν επικίνδυνο ιό που θα μπορούσε να οδηγήσει στη θεραπεία όλων των ασθενειών. Ο ιός έχει επίσης τη δυνατότητα να εξαφανίσει ολόκληρο το ανθρώπινο είδος. Όταν ένα νεαρό κορίτσι, η Amy Bellafonte (Saniyya Sidney), επιλέγεται ως αντικείμενο του πειράματος, ο ομοσπονδιακός πράκτορας Brad Wolgast (Mark-Paul Gosselaar) είναι εκείνος που καλείται να την παραδώσει στο Project NOAH. Στην πορεία όμως, ο Wolgast θα εξελιχθεί σε θετό της πατέρα και θα κάνει τα πάντα για να την προστατεύσει.
Το ταξίδι του Brad και της Amy θα τους φέρει αναγκαστικά απέναντι στους κορυφαίους επιστήμονες του Project NOAH, Major Nichole Sykes (Caroline Chikezie) και Dr. Jonas Lear (Henry Ian Cusick), καθώς και στον σκληροτράχηλο πρώην αξιωματικό του Ναυτικού Clark Richards (Vincent Piazza), τον οποίο είχε εκπαιδεύσει ο Brad. Παράλληλα, έρχονται αντιμέτωποι με ένα νέο είδος πλασμάτων που είναι περιορισμένα μέσα στους χώρους του Project NOAH, όπως με τον πρώην επιστήμονα Tim Fanning (Jamie McShane) και τους κρατούμενους της πτέρυγας των μελλοθανάτων, Shauna Babcock (Brianne Howey) και Anthony Carter (McKinley Belcher III). Προσπαθώντας να βρει όσους συμμάχους μπορεί, ο Brad επίσης στρέφεται για βοήθεια στην πρώην γυναίκα του, Δρ. Lila Kyle (Emmanuelle Chriqui).
Καθώς οι επιστήμονες του Project NOAH ασχολούνται με μια θεραπεία που θα μπορούσε να σώσει την ανθρωπότητα, τα νέα όντα αρχίζουν δοκιμάζουν τις δυνάμεις τους, πλησιάζοντας ένα βήμα πιο κοντά σε μια απόδραση που θα μπορούσε να οδηγήσει σε αδιανόητη καταστροφή.

00:30

Περισσότερα για τη σειρά  (2 videos)