Backstrom

ΤΕΤΑΡΤΗ 18.05

Κ-ΕΗΓΣΚ-ΕΗΓΣ
© 2015 Fox and its related entities. All rights reserved.
Backstrom

Επόμενες προβολές στην TV

 1. ΤΕΤΑΡΤΗ 21 ΜΑΡΤΙΟΥ 02.15

  I Like To Watch (Ε11 - K01)

 2. ΤΕΤΑΡΤΗ 21 ΜΑΡΤΙΟΥ 06.30

  Love Is A Rose And You Better Not Pick It (Ε10 - K01)

 3. ΤΕΤΑΡΤΗ 21 ΜΑΡΤΙΟΥ 10.35

  I Like To Watch (Ε11 - K01)

Σύνοψη

Με την υπογραφή του δημιουργού και executive producer της σειράς Bones, Hart Hanson, το Backstrom είναι μια ανατρεπτικά χιουμοριστική, αστυνομική σειρά με πρωταγωνιστή έναν εκνευριστικό, προσβλητικό, οξύθυμο, αλλά δαιμόνιο ντετέκτιβ, ο οποίος επιστρέφει από την εξορία για να διευθύνει την Ειδική Μονάδα Εγκληματολογικής Έρευνας του Αστυνομικού Τμήματος του Portland (S.C.U.).

Επεισόδια

Κύκλος 1
 • 1

  Pilot - Dragon Slayer

  +

  Μετά από μια πενταετή μετάθεση στο τμήμα της τροχαίας για προσβλητική συμπεριφορά, ο υπέροχος αλλά αυτοκαταστροφικός Everett Backstrom επιστρέφει για να ηγηθεί της νεοσύστατης ειδικής μονάδας εγκλημάτων (S.C.U.).

 • 2

  Bella

  +

  Η ερευνήτρια πυρκαγιών Samantha Orland καλεί την ομάδα για βοήθεια σε μια υπόθεση που έχει μετατραπεί σε απόπειρα δολοφονίας, όταν η πιο πρόσφατη πυρκαγιά ενός κατά συρροή εμπρηστή εμπλέκει μια οικογένεια.

 • 3

  Takes One To Know One

  +

  Όταν ένας νεαρός ιερέας βρίσκεται νεκρός σε μια εκκλησία, ο Backstrom και η ομάδα του πρέπει να λύσουν την υπόθεση ερευνώντας τον χώρο μιας πιθανής αίρεσης.

 • 4

  I am a Bird Now

  +

  Ο Backstrom και η ομάδα του ερευνούν τον φόνο ενός σημαντικού μέλους της ομόφυλης κοινότητας του Portland , μιας τρανσέξουαλ blogger με το όνομα Jenna Rose.

 • 5

  Bogeyman

  +

  Στην πιο φρικιαστική υπόθεση που έχει αναλάβει ποτέ η Ειδική Μονάδα Εγκληματολογικής Έρευνας, η ομάδα έχει τρεις μέρες για να σώσει μια έφηβη που έχει απαχθεί από έναν άνδρα που βρίσκει τα θύματά του στο διαδίκτυο.

 • 6

  Ancient Chinese Secret

  +

  Όταν μια Κινέζα μέντιουμ δολοφονείται στην Chinatown του Portland, τα στοιχεία οδηγούν την ομάδα σε ένα καθαριστήριο που λειτουργεί ως βιτρίνα για παράνομα στοιχήματα.

 • 7

  Enemy Of My Enemies

  +

  Μια έκρηξη στον αγωγό Liberty Oil στο πατρικό σπίτι του Backstrom στην περιφέρεια Wabacooche οδηγεί τον αποξενωμένο πατέρα του, τον Σερίφη Blue Backstrom, στο Portland.

 • 8

  Give 'Til It Hurts

  +

  Ο Backstrom και η ομάδα S.C.U. ερευνούν την υπόθεση εγκατάλειψης ενός θύματος τροχαίου ατυχήματος, που είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο μιας πλούσιας γυναίκας.

 • 9

  Inescapable Truth

  +

  Ένας μάρτυρας-κλειδί σε μια έρευνα για ναρκωτικά βρίσκεται νεκρός μετά τη διαφυγή του από το πρόγραμμα αποτοξίνωσης που του είχε επιβάλλει το δικαστήριο. Ο Backstrom πρέπει να ανακαλύψει γιατί δραπέτευσε και ποιος τον σκότωσε.

 • 10

  Love Is A Rose And You Better Not Pick It

  +

  Όταν μια νεαρή κοπέλα που συμμετέχει σε ομάδα θεραπείας σεξουαλικών προβλημάτων βρίσκεται νεκρή στο Rose Garden του Portland, η ομάδα πρέπει να ερευνήσει ένα έγκλημα που μπορεί να προκλήθηκε από πόθο, θυμό, πάθος ή ακόμα και αγάπη.

  Αμέσως μετά
  ΤΕΤΑΡΤΗ 21 ΜΑΡΤΙΟΥ 06.30
  Κ-ΕΗΓΣΚ-ΕΗΓΣ
  Στο FOX Life
  Αμέσως μετά
  ΣΑΒΒΑΤΟ 24 ΜΑΡΤΙΟΥ 12.45
  Κ-ΕΗΓΣΚ-ΕΗΓΣ
  Στο FOX Life
 • 11

  I Like To Watch

  +

  Ο Backstrom και η ομάδα εισχωρούν στον διασκεδαστικό, προκλητικό κόσμο ενός καλλιτεχνικού φεστιβάλ όταν ένας από τους συμμετέχοντες καλλιτέχνες βρίσκεται νεκρός.

  Αμέσως μετά
  ΤΕΤΑΡΤΗ 21 ΜΑΡΤΙΟΥ 02.15
  Κ-ΕΗΓΣΚ-ΕΗΓΣ
  Στο FOX Life
  Αμέσως μετά
  ΤΕΤΑΡΤΗ 21 ΜΑΡΤΙΟΥ 10.35
  Κ-ΕΗΓΣΚ-ΕΗΓΣ
  Στο FOX Life
 • 12

  Corkscrewed

  +

  Ο Backstrom επιστρέφει σπίτι του και βρίσκει τον Dante Trippi, τον βασανιστή της Valentine, νεκρό στα σκαλιά του. Ανησυχώντας πως η Valentine θα είναι το επόμενο θύμα, η ομάδα αναλαμβάνει την έρευνα.

  Αμέσως μετά
  ΤΕΤΑΡΤΗ 21 ΜΑΡΤΙΟΥ 18.05
  Κ-ΕΗΓΣΚ-ΕΗΓΣ
  Στο FOX Life
  Αμέσως μετά
  ΠΕΜΠΤΗ 22 ΜΑΡΤΙΟΥ 02.30
  Κ-ΕΗΓΣΚ-ΕΗΓΣ
  Στο FOX Life
 • 13

  Rock Bottom

  +

  Όταν ένας Ινδιάνος βρίσκεται νεκρός κάτω από μια γέφυρα στην Ινδιάνικη κοινότητα του Wabacooche, ο καινούριος φίλος της Amy και αρχηγός της αστυνομίας της κοινότητας, Jesse Rocha, θέλει να αναλάβει την υπόθεση.

  Αμέσως μετά
  ΠΕΜΠΤΗ 22 ΜΑΡΤΙΟΥ 18.05
  Κ-ΕΗΓΣΚ-ΕΗΓΣ
  Στο FOX Life
  Αμέσως μετά
  ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23 ΜΑΡΤΙΟΥ 02.30
  Κ-ΕΗΓΣΚ-ΕΗΓΣ
  Στο FOX Life