Big Sky

1212

ΠΕΜΠΤΗ 21.50

Big Sky Trailer

Κύκλος 1
00:30

Επόμενες προβολές στην TV

 1. ΠΕΜΠΤΗ 7 ΙΟΥΛΙΟΥ 21.50

  Dead Man's Float (Ε14 - K02)

 2. ΣΑΒΒΑΤΟ 9 ΙΟΥΛΙΟΥ 04.20

  Dead Man's Float (Ε14 - K02)

 3. ΣΑΒΒΑΤΟ 9 ΙΟΥΛΙΟΥ 15.35

  Dead Man's Float (Ε14 - K02)

Σύνοψη

Στον 2ο κύκλο της σειράς Big Sky , από τον David E. Kelley, οι ντετέκτιβ Cassie Dewell (Kylie Bunbury) και Jenny Hoyt (Katheryn Winnick) συνεργάζονται ξανά για να ερευνήσουν ένα διαλυμένο αμάξι έξω από τη Χέλενα της Μοντάνα. Σύντομα ανακαλύπτουν ότι η υπόθεση ίσως να μην είναι όσο ξεκάθαρη φαίνεται. Καθώς ξεδιπλώνουν το μυστήριο του ατυχήματος, ο κόσμος τους θα συγκρουστεί με μια παρέα ανυποψίαστων εφήβων, ένα πρόσωπο από το προσωπικό παρελθόν της Jenny και έναν αδίστακτο άγνωστο που είναι αποφασισμένος να φτάσει στα άκρα για να βρει απαντήσεις.

Clips

Επεισόδια

 • 1

  Wakey, Wakey

  +

  Η Cassie ξεχνιέται με τη δουλειά ενώ η Jenny επανέρχεται στο Σώμα. Παρόλο που οι δυο τους φαίνονται να ακολουθούν διαφορετικές κατευθύνσεις, οι δρόμοι τους δεν θα αργήσουν να συναντηθούν πάλι λόγω ενός μυστηριώδους ατυχήματος.

 • 2

  Huckleberry

  +

  Η Cassie αναλαμβάνει μια υπόθεση εξαφάνισης που της έφερε μια ανήσυχη φίλη και η Jenny συνεχίζει να αναζητά στοιχεία που να σχετίζονται με το μυστηριώδες ατύχημα του φορτηγού.

 • 3

  You Have to Play Along

  +

  Μετά την επίσημη συνεργασία τους, η Jenny και η Cassie συζητούν με τον Tubb, ο οποίος αποκαλύπτει ότι αυτή τη φορά, ξεπερνούν κατά πολύ την δικαιοδοσία τους.

 • 4

  Gettin’ Right to It

  +

  Οι Cassie και Jerrie αναζητούν έναν χώρο ανοικοδόμησης και έχουν μια απρόσμενη συνάντηση. Στο μεταξύ, ο Wolf πιστεύει ότι έχει κάνει πρόοδο με τον Ronald και ο αστυνόμος Harvey έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με τον Bridger.

 • 5

  Mother Nurture

  +

  Η Cassie και η Jenny δίνουν μάχη για να αποφύγουν τις επιθέσεις του Donno, τα παιδιά επιχειρούν να σώσουν τον Bridger και μια αλλαγή διαφαίνεται όταν ο Ronald μάλλον βιώνει μια σημαντική πρόοδο.

 • 6

  Heart-Shaped Charm

  +

  Η Cassie αρχίζει να υποπτεύεται τη Max και αποφασίζει να την αντιμετωπίσει, οι Jenny και Travis συναντιούνται για να μιλήσουν κρυφά, ο Travis έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με τους Ren και Donno, οι οποίοι είναι αποφασισμένοι να πάρουν απαντήσεις από εκείνον.

 • 7

  Little Boxes

  +

  Cassie και Jenny ανακαλύπτουν ένα φρικτό μήνυμα που απευθύνεται στον Dietrich ενώ αναζητούν τον Travis, κάτι που τις κάνει να φοβούνται για το χειρότερο.

 • 8

  The End Has No End

  +

  Η Cassie τα βάζει με την Tonya επειδή δουλεύει για τον Ren, ο Ronald απολαμβάνει την νεοαποκτηθείσα ελευθερία του, αλλά οι παλιές του συνήθειες απειλούν να εκτροχιάσουν τα σχέδιά του και τα παιδιά δέχονται τις συμβουλές μιας απρόσμενης πηγής.

 • 9

  Trust Issues

  +

  Jenny και Cassie αναζητούν απαντήσεις μετά τον θάνατο του Josepph. Ren, Max και Rachel εξομολογούνται στην Jenny για τα ναρκωτικά και τα λεφτά. Ο Dietrich αναζητά εκδίκηση όταν μαθαίνει για την προδοσία του Travis.

 • 10

  Happy Thoughts

  +

  Ο Ren παρεμβαίνει στο σχέδιο της Jenny να συλλάβει τον Jag, ενώ ο Ronald και η Scarlett συνεργάζονται για να βρουν την ασφάλεια σε ένα νέο περιβάλλον.

 • 11

  Do No Harm

  +

  Η Jenny σπεύδει να βρει τους αγνοούμενους Max και Rachel. Cassie και Lindor αναγκάζονται να δεχτούν τη βοήθεια του βαριά τραυματισμένου Wolf. Οι πληγές του Ronald αρχίζουν να βελτιώνονται.

 • 12

  A Good Boy

  +

  Αποφασισμένη να σώσει τον Max και τη Rachel, η Jenny απρόθυμα συνεργάζεται με τον T-lock. Η Scarlett ετοιμάζεται να κάνει ό,τι χρειαστεί για να προφυλάξει τον εαυτό της και τον Ronald.

 • 13

  The Shipping News

  +

  Η Jenny βρίσκεται απελπιστικά κολλημένη ένα βήμα πίσω από κάθε κίνηση των Bhullar και ο Travis παλεύει να διατηρήσει την ισορροπία ανάμεσα στις δύο ζωές του.

 • 14

  Dead Man's Float

  +

  Αμέσως μετά
  ΠΕΜΠΤΗ 7 ΙΟΥΛΙΟΥ 21.50
  1212
  Στο FOX Life
  Αμέσως μετά
  ΣΑΒΒΑΤΟ 9 ΙΟΥΛΙΟΥ 04.20
  1212
  Στο FOX Life
 • 15

  The Muffin or the Hammer

  +

  Αμέσως μετά
  ΤΕΤΑΡΤΗ 13 ΙΟΥΛΙΟΥ 21.00
  1212
  Στο FOX Life
  Αμέσως μετά
  ΤΕΤΑΡΤΗ 13 ΙΟΥΛΙΟΥ 23.25
  1212
  Στο FOX Life
 • 16

  Keys to the Kingdom

  +

  Αμέσως μετά
  ΤΕΤΑΡΤΗ 20 ΙΟΥΛΙΟΥ 21.00
  1212
  Στο FOX Life
  Αμέσως μετά
  ΤΕΤΑΡΤΗ 20 ΙΟΥΛΙΟΥ 23.25
  1212
  Στο FOX Life