Blue Bloods

ΤΡΙΤΗ 21.00

1212
© CBS Broadcasting, Inc. All Rights Reserved.
Blue Bloods

Επόμενες προβολές στην TV

 1. ΤΡΙΤΗ 29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 21.00

  The Real Deal (Ε01 - K10)

 2. ΤΡΙΤΗ 29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 23.25

  The Real Deal (Ε01 - K10)

 3. ΣΑΒΒΑΤΟ 3 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 21.00

  The Real Deal (Ε01 - K10)

Σύνοψη

Η σειρά Blue Bloods ακολουθεί μια οικογένεια αστυνομικών, διαφορετικών γενιών, που έχουν αφιερώσει τη ζωή τους στην επιβολή του νόμου στη Νέα Υόρκη. Ο Frank Reagan (Tom Selleck) είναι ο διοικητής της αστυνομίας της Νέας Υόρκης και διοικεί το τμήμα του με διπλωματία. Το ίδιο κάνει και με την οικογένειά του, ακόμα και όταν διαχειρίζεται τις πολιτικές που βασάνιζαν τον πάντα θρασύ πατέρα του, Henry (Len Cariou), στη διάρκεια της θητείας του ως Αρχηγός. Πηγή περηφάνειας αλλά και ανησυχίας για τον Frank αποτελεί ο μεγαλύτερος γιος του, Danny (Donnie Wahlberg), ένας εποχιακός αστυνομικός, οικογενειάρχης και βετεράνος του πολέμου στο Ιράκ, ο οποίος περιστασιακά χρησιμοποιεί αμφίβολες πρακτικές για να λύσει υποθέσεις με τη συνάδλεφό του, αστυνόμο Maria Baez (Marisa Ramirez). Οι γυναίκες της οικογένειας Reagan περιλαμβάνουν την Erin (Bridget Moynahan), Εισαγγελέα της Νέας Υόρκης που συνάμα αποτελεί νομικό σύμβουλο για τα αδέρφια και τον πατέρα της, και την έφηβη κόρη της Erin, Nicky (Sami Gayle). Ο Jamie (Will Estes) είναι ο νεαρότερος Reagan, απόφοιτος της Νομικής του Harvard και το χρυσό αγόρι της οικογένειας. Μην μπορώντας να αρνηθεί την οικογενειακή παράδοση, ο Jamie αποφάσισε να παρατήσει ένα προσοδοφόρο μέλλον στα νομικά και να γίνει αστυνομικός. Βρήκε μια φίλη και σύμμαχο στο πρόσωπο της Eddie (Vanessa Ray), της συναδέλφου του που τον κρατά πάντα σε επαγρύπνηση, η οποία είχε τελείως διαφορετικούς λόγους από τους Reagan για να γίνει αστυνομικός. Μετά από χρόνια συνεργασίας, ο Jamie και η Eddie επιτέλους ενέδωσαν στα δυνατά τους συναισθήματα και αποφάσισαν να παντρευτούν.

Επεισόδια

Κύκλος 10
 • 1

  The Real Deal

  +

  Ο Danny και η Baez παλεύουν με μια έρευνα ανθρωποκτονίας που έγινε πριν έναν χρόνο, για την οποία τους μίλησε η Maggie, ένα μέντιουμ που στο παρελθόν τους είχε βοηθήσει να λύσουν μια υπόθεση.

  Αμέσως μετά
  ΤΡΙΤΗ 29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 21.00
  1212
  Στο FOX Life
  Αμέσως μετά
  ΤΡΙΤΗ 29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 23.25
  1212
  Στο FOX Life
 • 2

  Naughty or Nice

  +

  Ο Frank και η Erin έρχονται σε σύγκρουση όταν ο Frank μαθαίνει ότι το γραφείο του Εισαγγελέα κρατά μια λίστα με αστυνομικούς της Νέας Υόρκης που θεωρούνται 'αναξιόπιστοι'.

  Αμέσως μετά
  ΔΕΥΤΕΡΑ 5 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 21.00
  1212
  Στο FOX Life
  Αμέσως μετά
  ΔΕΥΤΕΡΑ 5 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 23.25
  1212
  Στο FOX Life
 • 3

  Behind the Smile

  +

  Η εκτίμηση του Frank για μια παλιά εκλιπούσα φίλη - γνωστή στους κοσμικούς κύκλους - αποδεικνύεται λανθασμένη όταν ο γιος της απειλεί να αποκαλύψει δημόσια ποια πραγματικά ήταν.

  Αμέσως μετά
  ΤΡΙΤΗ 6 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 21.00
  1212
  Στο FOX Life
  Αμέσως μετά
  ΤΡΙΤΗ 6 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 23.15
  1212
  Στο FOX Life
 • 4

  Another Look

  +

  Ο Frank παίρνει προσωπικά μια από τις υποθέσεις του Jamie, η οποία έχει να κάνει με τον ύποπτο θάνατο της άρρωστης συζύγου ενός από τους φίλους του, του πράκτορα του FBI, Wilson Ortega.

  Αμέσως μετά
  ΔΕΥΤΕΡΑ 12 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 21.00
  1212
  Στο FOX Life
  Αμέσως μετά
  ΔΕΥΤΕΡΑ 12 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 23.25
  1212
  Στο FOX Life
 • 5

  The Price You Pay

  +

  Ο Frank προσπαθεί να αθωώσει τον ντετέκτιβ Douglas McKenzie, ο οποίος κατηγορείται για χρήση υπερβολικής βίας.

  Αμέσως μετά
  ΤΡΙΤΗ 13 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 21.00
  1212
  Στο FOX Life
  Αμέσως μετά
  ΤΡΙΤΗ 13 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 23.20
  1212
  Στο FOX Life
 • 6

  Glass Houses

  +

  Ο Frank διχάζεται για το πώς να αντιμετωπίσει την γκρίνια του πρώην αστυνομικού Rick Austin σχετικά με τη σύνταξή του. Επίσης, ο Jamie βοηθά έναν φίλο, τον Connor O'Brien, να διαχειριστεί τις παράνομες φωτογραφίες της κόρης του στο διαδίκτυο.

  Αμέσως μετά
  ΔΕΥΤΕΡΑ 19 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 21.00
  1212
  Στο FOX Life
  Αμέσως μετά
  ΔΕΥΤΕΡΑ 19 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 23.30
  1212
  Στο FOX Life
 • 7

  Higher Standards

  +

  Ο Jamie και ο Frank έχουν αντίθετη άποψη για το πώς βλέπουν τους αστυνομικούς οι πολίτες, όταν ταραξίες έφηβοι πετούν νερό σε δύο νεοσύλλεκτους.

  Αμέσως μετά
  ΤΡΙΤΗ 20 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 21.00
  1212
  Στο FOX Life
  Αμέσως μετά
  ΤΡΙΤΗ 20 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 23.20
  1212
  Στο FOX Life
 • 8

  Friends in High Places

  +

  Ενώ ο Henry εργάζεται ως ερευνητικός σύμβουλος σε υπηρεσίες που ασχολούνται με παιδιά, έρχεται σε σύγκρουση με τον Danny σχετικά με την υπόθεση ενός άντρα που είναι βίαιος με τη γυναίκα του.

 • 9

  Grave Errors

  +

  Ενώ ασχολείται με την υπόθεση μιας νταντάς που κατηγορείται για κακοποίηση, η Erin διαφωνεί με την ψυχίατρο Δρ. Alice Dornan σχετικά με τη διάγνωση και την τιμωρία της κατηγορούμενης.

 • 10

  Bones to Pick

  +

  Όταν μια γυναίκα βρίσκεται νεκρή σε μια λέσχη μόνο για άντρες, ο Danny και η Baez ερευνούν εάν ο θάνατός της οφείλεται σε ατύχημα ή σε βρωμοδουλειά.

 • 11

  Careful What You Wish For

  +

 • 12

  Where the Truth Lies

  +

 • 13

  Reckless

  +

 • 14

  Fog of War

  +

 • 15

  Vested Interests

  +