Blue Bloods

ΤΡΙΤΗ 00.00

1212
© 2018 CBS Studios Inc. All Rights Reserved.
Blue Bloods

Επόμενες προβολές στην TV

 1. ΣΑΒΒΑΤΟ 20 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 17.30

  The One That Got Away (Ε13 - K12)

 2. ΣΑΒΒΑΤΟ 20 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 18.10

  In And Out (Ε14 - K12)

 3. ΣΑΒΒΑΤΟ 20 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 18.50

  Lost Souls (Ε15 - K12)

Σύνοψη

Μετά από τον αρραβώνα του Jamie (Will Estes) και της Eddie (Vanessa Ray) στο φινάλε του προηγούμενου κύκλου, ο 9ος κύκλος βρίσκει την οικογένεια Reagan να αναρωτιέται για το μέλλον της συνεργασίας τους και τον Frank (Tom Selleck) να σκέφτεται εάν είναι σωστό να συνεχίσουν να δουλεύουν μαζί στο Σώμα. Στο μεταξύ, η Erin (Bridget Moynahan) βρίσκεται κοντά στην προαγωγή μετά τον πρώιμο θάνατο του αφεντικού της και ο Danny (Donnie Wahlberg) ετοιμάζεται να στείλει τον μεγαλύτερο γιο του, Jack (Tony Terraciano), στο κολέγιο.

Επεισόδια

 • 1

  Hate is Hate

  +

  Καθώς ο Danny συμβουλεύεται ένα μέντιουμ για την επίλυση της δολοφονίας ενός μικρού αγοριού, ο Frank διαφωνεί με τον δήμαρχο για το πώς είναι καλύτερα να προστατευτεί η πόλη όταν ένα περιστατικό με πυροβολισμούς οδηγεί σε αύξηση της εγκληματικότητας.

 • 2

  Good Cop, Bad Cop

  +

  Ο Danny και η Baez είναι αποφασισμένοι να αποδοθεί δικαιοσύνη για μια τραυματισμένη νεαρή γυναίκα που είχε απαχθεί, παρά την αντίστασή της να κάνει μήνυση.

 • 3

  The Price of Justice

  +

  Θέλοντας να αποδοθεί δικαιοσύνη για τον ξυλοδαρμό του υπολοχαγού Gromley από έναν αλήτη έξω από το σπίτι του, οι Danny και Frank ζητούν τη βοήθεια του ντετέκτιβ Anthony Abetemarco.

 • 4

  Mob Rules

  +

  Ο Danny και η Baez ερευνούν τον θάνατο μιας ηλικιωμένης γυναίκας που σκοτώθηκε μέσα στο σπίτι της από αδέσποτη σφαίρα.

 • 5

  For the Community

  +

  Η Erin και ο Anthony προσπαθούν να αποτρέψουν την απέλαση μιας επιφανούς κομμουνίστριας ακτιβίστριας, της Coryna Garza και ο Frank πρέπει να αποφασίσει αν η αστυνομία της Νέας Υόρκης θα βοηθήσει σε μια υψηλού κύρους επιδρομή σε τοπική συμμορία.

 • 6

  Whistleblowers

  +

  Καθώς ο Frank αντιμετωπίζει έναν πληροφοριοδότη μέσα στην αστυνομία της Νέας Υόρκης ο οποίος ισχυρίζεται ότι κατέχει στοιχεία για κατάχρηση εξουσίας μέσα στην υπηρεσία, ο Danny και η Baez ερευνούν ένα αυτοκινητιστικό δυστύχημα.

 • 7

  Guilt by Association

  +

  Όταν ένας μάρτυρας κλειδί στην υπόθεση του Danny δολοφονείται λίγο πριν καταθέσει, η Erin θυμώνει τον Danny ζητώντας τη βοήθεια του Anthony για να βρεθεί ο δολοφόνος.

 • 8

  Personal Business

  +

  Όταν η Emily Harrison λέει στον Danny και την Baez ότι ο βίαιος πρώην φίλος της θα επαναλάβει τη συμπεριφορά του στην τωρίνη φίλη του, η Emily μετατρέπεται σε βασική ύποπτο όταν εκείνος δολοφονείται.

 • 9

  Confessions

  +

  Όταν ένας ιερέας που θα μπορούσε να βοηθήσει, αρνείται να σπάσει τον άγραφο νόμο της εξομολόγησης, ο Frank απομένει με πολύ λίγα στοιχεία για την εξαφάνιση ενός αγοριού.

 • 10

  Unbearable Loss

  +

  Όταν ο γιος του μεγαλύτερου επικριτή του Frank στην κοινότητα των Αφρο-Αμερικάνων δολοφονείται, ο Potter θέλει να αποδοθεί δικαιοσύνη ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να συμφιλιωθεί με τον Frank.

 • 11

  Genetics

  +

  Όταν οι Eddie και Jamie εμπλέκονται υπερβολικά σε μια περίπλοκη υπόθεση υιοθεσίας ανάμεσα στους βιολογικούς και τους θετούς γονείς, ζητούν από την Erin να τους βοηθήσει να τα βρούνε εκτός δικαστηρίου.

 • 12

  Not Fade Away

  +

  Όταν ο Danny δέχεται να δουλεύει παράλληλα ως σωματοφύλακας ενός πρώην απατεώνα ο οποίος είχε καταδικαστεί άδικα και μόλις αποφυλακίστηκε, εκμεταλλεύεται την ευκαιρία για να βρει τον πραγματικό εγκληματία.

 • 13

  The One That Got Away

  +

  Όταν η διπλωματική ασυλία περιπλέκει μια υπόθεση παιδικής κακοποίησης για τον Danny και την Baez, ο Frank επεμβαίνει κι ας μην έχει αρμοδιότητα στην υπόθεση.

  Αμέσως μετά
  ΣΑΒΒΑΤΟ 20 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 17.30
  1212
  Στο FOX Life
 • 14

  In And Out

  +

  Ενώ ερευνούν τη δολοφονία ενός αρχηγού συμμορίας, ο Danny και η Baez μαθαίνουν ότι ο φερόμενος ως δολοφόνος είναι ένας πρώην κατάδικος που είχε συνάψει ερωτική σχέση με την υπεύθυνη αποφυλάκισής του, η οποία μπορεί να τον καλύπτει.

  Αμέσως μετά
  ΣΑΒΒΑΤΟ 20 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 18.10
  1212
  Στο FOX Life
 • 15

  Lost Souls

  +

  Ο Danny και η Baez έρχονται αντιμέτωποι με ένα δίλημμα, καθώς ερευνούν έναν άνδρα που νωρίτερα σκότωσε μια μητέρα και τον γιο της οδηγώντας μεθυσμένος.

  Αμέσως μετά
  ΣΑΒΒΑΤΟ 20 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 18.50
  1212
  Στο FOX Life
 • 16

  Hard Bargain

  +

  Όταν ο αδερφός της Linda, ο Jimmy, έχει προβλήματα με τη Μαφία, ικετεύει τον Danny να τον βοηθήσει να παραμείνει ασφαλής μέχρι να ξεθυμάνει η υπόθεση.

  Αμέσως μετά
  ΣΑΒΒΑΤΟ 20 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 19.35
  1212
  Στο FOX Life
 • 17

  Shadow of a Doubt

  +

  Ένας τραυματιοφορέας δεν ανταποκρίνεται στην επείγουσα κλήση της γυναίκας του που έχει αλλεργική αντίδραση σε ένα φάρμακο, οπότε οι Jamie και Eddie υποπτεύνται βρώμικες ενέργειες.

  Αμέσως μετά
  ΣΑΒΒΑΤΟ 20 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 20.15
  1212
  Στο FOX Life
  Αμέσως μετά
  ΔΕΥΤΕΡΑ 22 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 13.45
  1212
  Στο FOX Life
 • 18

  A Deep Blue Goodbye

  +

  Ο Danny ερευνά την εξαφάνιση μιας πρώην αστυνομικού που είχε σκοπό να συμφιλιωθεί με μια γυναίκα που είχε καταδικάσει άδικα πριν χρόνια.

  Αμέσως μετά
  ΔΕΥΤΕΡΑ 22 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 18.50
  1212
  Στο FOX Life
  Αμέσως μετά
  ΤΡΙΤΗ 23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 00.00
  1212
  Στο FOX Life
 • 19

  Love Lost

  +

  Η Erin βρίσκεται στο δικαστήριο ενάντια στον πρώην άντρα της, τον Jack, ο οποίος εκπροσωπεί το άτομο που εκείνη προσπαθεί να καταδικάσει για φόνο.

  Αμέσως μετά
  ΤΡΙΤΗ 23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 18.40
  1212
  Στο FOX Life
  Αμέσως μετά
  ΤΕΤΑΡΤΗ 24 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 00.00
  1212
  Στο FOX Life
 • 20

  No Retreat, No Surrender

  +

  Όταν ο Reggie Wilson, ένας μάρτυρας σε προηγούμενη υπόθεση της Erin, ζητά τη βοήθειά της για να διαλύσει μια επιχείρηση με ναρκωτικά, εκείνη το βάζει σκοπό να κάνει το κτήριο όπου ζει με την οικογένειά του ασφαλές.

  Αμέσως μετά
  ΤΕΤΑΡΤΗ 24 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 18.50
  1212
  Στο FOX Life
  Αμέσως μετά
  ΠΕΜΠΤΗ 25 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 00.05
  1212
  Στο FOX Life
 • 21

  Foreign Interference

  +

  Ο Danny και η Baez συνεργάζονται με Ρώσους πράκτορες στην αναζήτηση ενός επικίνδυνου Ρώσου που εισήλθε στις ΗΠΑ με διπλωματική βίζα.

  Αμέσως μετά
  ΠΕΜΠΤΗ 25 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 18.45
  1212
  Στο FOX Life
  Αμέσως μετά
  ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 00.05
  1212
  Στο FOX Life
 • 22

  The Thin Blue Line

  +

  Όταν ο Danny αναχαιτίζει ένα φορτίο εκατομμυρίων δολαρίων το οποίο προοριζόταν για ένα καρτέλ ναρκωτικών στο Μεξικό, γίνεται στόχος εκδίκησης.

  Αμέσως μετά
  ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 18.40
  1212
  Στο FOX Life
  Αμέσως μετά
  ΣΑΒΒΑΤΟ 27 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 00.10
  1212
  Στο FOX Life