Chicago Fire

1212

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 00.15

Chicago Fire

Κύκλος 10
00:30

Επόμενες προβολές στην TV

 1. ΠΕΜΠΤΗ 26 ΜΑΙΟΥ 13.20

  The Plunge (Ε13 - K07)

 2. ΠΕΜΠΤΗ 26 ΜΑΙΟΥ 18.45

  It Wasn't About Hockey (Ε14 - K07)

 3. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27 ΜΑΙΟΥ 00.15

  It Wasn't About Hockey (Ε14 - K07)

Σύνοψη

Οι θαρραλέοι πυροσβέστες και διασώστες του Σταθμού 51 του Σικάγο επιστρέφουν για τον εκρηκτικό 8ο κύκλο του Chicago Fire , της επιτυχημένης σειράς από τον διάσημο παραγωγό Dick Wolf. Με τον Captain Matthew Casey (Jesse Spencer) να διοικεί την εταιρεία οχημάτων και τον Lt. Kelly Severide (Taylor Kinney) να ηγείται της ομάδας διάσωσης, η οικογένεια του Σταθμού 51 αντιμετωπίζει νέες προκλήσεις σε αυτό τον κύκλο καθώς τα μέλη της συνεχίζουν να ρισκάρουν τη ζωή τους για να προστατεύουν τους άλλους. Την τελευταία φορά που είδαμε τους ήρωές μας, έδιναν μάχη με το χρόνο για να διασώσουν τους εργαζόμενους που είχαν παγιδευτεί σε ένα φλεγόμενο εργοστάσιο στρωμάτων. Με την απειλή έκρηξης ενός βιομηχανικού μπόιλερ, οι πιο θαρραλέοι του Σικάγο θα πρέπει να βγουν από το κτήριο με ασφάλεια, πριν η έκρηξη διαλύσει ολόκληρο το τετράγωνο.

Clips

Επεισόδια

 • 1

  Mayday

  +

  Ο Σταθμός 51 αντιμετωπίζει την επόμενη μέρα της διάσωσης του αναποδογυρισμένου σκάφους. Οι Gallo, Ritter και Violet συζητούν σχέδια για μια δεύτερη δουλειά.

 • 2

  Head Count

  +

  Ένα βίντεο από τη διάσωση που έκανε ο Casey στην ταράτσα διαδίδεται στο διαδίκτυο. Ο Mouch οργανώνει μια μικρή δωρεάν βιβλιοθήκη στον Σταθμό 51. Ο Hermann σπάει το πρωτόκολλο.

 • 3

  Counting Your Breaths

  +

  Ο Griffin μαθαίνει την αλήθεια για τον θάνατο του πατέρα του και αποκαλύπτει τον πραγματικό λόγο που ήρθε να δει τον Casey. Οι Gallo, Ritter και Violet κάνουν βήματα για να επεκτείνουν την επιχείρηση μικροζυθοποιίας τους.

 • 4

  The Right Thing

  +

  Η Kidd ανοίγει τα φτερά της ως υποπυραγός. Ο Chief Hawkins περιφέρεται με το Ασθενοφόρο 61 για να μάθει περισσότερα για την Brett. Ο Casey πηγαίνει ταξίδι. Το ραντεβού του Ritter μετατρέπεται σε επικίνδυνη κατάσταση.

 • 5

  Two Hundred

  +

  Στο 200ό επεισόδιο-σταθμός της σειράς, ο Casey παίρνει μια απόφαση που θα του αλλάξει τη ζωή. Οι Gallo, Ritter και Violet συμφωνούν να κάνουν συνέντευξη και φωτογράφιση.

 • 6

  Dead Zone

  +

  Μια τεράστια εισβολή στα συστήματα ασφαλείας του δικτύου υπολογιστών της πόλης αναγκάζει τους υψηλόβαθμους του Σταθμού 51 να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους. O Severide ξεκινά έρευνα για εμπρησμό.

 • 7

  Whom Shall I Fear?

  +

  Ο Gallo έρχεται σε σύγκρουση με τον προσωρινό αντικαταστάτη του Casey. Ο Severide πλησιάζει έναν επικίνδυνο και φονικό εμπρηστή.

 • 8

  What Happened At Whiskey Point?

  +

  Severide και Herrmann έρχονται σε σύγκρουση για τον χώρο στο γραφείο. Ο Boden εξετάζει το παρελθόν του Pelham καθώς σκέφτεται να τον κάνει μόνιμο. Η απέχθεια του Gallo για τον Pelham κορυφώνεται.

 • 9

  Winterfest

  +

  Gallo, Violet και Ritter ξεκινούν την επιχείρηση μικροζυθοποιίας στο Winterfest. Η Brett ετοιμάζεται να παρουσιάσει το πρόγραμμα παραϊατρικής σε ένα πάνελ επιτηρητών. Ο Σταθμός 51 μπαίνει στο πνεύμα των Χριστουγέννων.

 • 10

  Back with a Bang

  +

  Η ομάδα καλείται να συνεργαστεί για να σβήσει μια πυρκαγιά που προκλήθηκε από κάλλιο σε ένα τούνελ. Μετά το περιστατικό, ο Ritter αρχίζει να ανησυχεί για έναν νεαρό αστυνομικό που έγινε μάρτυρας του πύρινου θανάτου ενός οδηγού φορτηγού.

  Αμέσως μετά
  ΔΕΥΤΕΡΑ 13 ΙΟΥΝΙΟΥ 21.00
  1212
  Στο FOX Life
  Αμέσως μετά
  ΔΕΥΤΕΡΑ 13 ΙΟΥΝΙΟΥ 23.20
  1212
  Στο FOX Life
 • 11

  Fog of War

  +

  Σε μια κλήση με τον Σταθμό 37, το ρεύμα χτυπάει μια πυροσβέστρια και αποφασίζει να ξεσπάσει μετά τον τραυματισμό της. Scott και Amelia επισκέπτονται τον Brett. Η Violet λαμβάνει έναν φάκελο-έκπληξη.

  Αμέσως μετά
  ΔΕΥΤΕΡΑ 20 ΙΟΥΝΙΟΥ 21.00
  1212
  Στο FOX Life
  Αμέσως μετά
  ΔΕΥΤΕΡΑ 20 ΙΟΥΝΙΟΥ 23.20
  1212
  Στο FOX Life
 • 12

  Show of Force

  +

  Boden, Kidd και Severide συνεργάζονται για να προστατέψουν έναν δικό τους. Στην Πυροσβεστική Ακαδημία, ο Hermanna γνωρίζει έναν ενδιαφέροντα νεαρό άντρα. Οι συζητήσεις για το ετήσιο γκαλά κυριαρχούν στον σταθμό.

 • 13

  Fire Cop

  +

 • 14

  An Officer With Grit

  +

 • 15

  The Missing Piece

  +