Chicago Med

1212

ΚΥΡΙΑΚΗ 22.30

Chicago Med 7 Trailer

Κύκλος 6
00:30

Επόμενες προβολές στην TV

 1. ΣΑΒΒΑΤΟ 13 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 16.50

  If You Love Someone, Set Them Free (Ε17 - K07)

 2. ΚΥΡΙΑΚΗ 14 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 13.35

  If You Love Someone, Set Them Free (Ε17 - K07)

 3. ΚΥΡΙΑΚΗ 14 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 22.30

  If You Love Someone, Set Them Free (Ε17 - K07)

Σύνοψη

Οι γενναίοι γιατροί, ήρωες του Σικάγο συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν τις πιο δύσκολες ιατρικές υποθέσεις στον 7ο κύκλο της συγκινητικής δραματικής σειράς Chicago Med από τον βραβευμένο με Emmy παραγωγό Dick Wolf. Στο νέο κύκλο, ο Δρ. Will Halstead (Nick Gehlfuss) βλέπει την καριέρα του να κινδυνεύει μετά τη συγκάλυψη μιας σοβαρής δεοντολογικής παραβίασης. Ο Δρ. Daniel Charles (Oliver Platt) συνεχίζει να προσφέρει εξαιρετικές ψυχιατρικές συμβουλές, η Sharon Goodwin (S. Epatha Merkerson) αντιμετωπίζει τον εξονυχιστικό οικονομικό έλεγχο που αναγκαστικά έρχεται με τη θέση της διευθύντριας στο μεγαλύτερο νοσοκομείο της πόλης, ο Δρ. Ethan Choi (Brian Tee) προσπαθεί να αναρρώσει μετά τον πυροβολισμό του από έναν πρώην ασθενή, ο Δρ. Dean Archer (Steven Weber) προάγεται σε προσωρινό υπεύθυνο στα Επείγοντα, ο χειρουργός Δρ. Crockett Marcel (Dominic Rains) κερδίζει καινούριο σεβασμό από τους συνεργάτες του και οι νεοφερμένοι Δρ. Stevie Hammer (Kristen Hager) και Δρ. Dylan Scott (Guy Lockard) εισέρχονται στην ομάδα.

Clips

Επεισόδια

 • 1

  You Can't Always Trust What You See

  +

  Ο Halstead στρέφεται στην ομάδα για να βοηθήσει την Goodwin με μια μυστική έρευνα. Οι Archer και Charles ασχολούνται με δίδυμα που επιμένουν ότι είναι πανομοιότυπα εσωτερικά και εξωτερικά.

 • 2

  To Lean in, or to Let Go

  +

  Vanessa και Archer διαφωνούν στο πώς να διαχειριστούν ένα θύμα ατυχήματος. Οι Scott και Charles αντιμετωπίζουν έναν ασθενή με απωθημένο τραύμα.

 • 3

  Be the Change You Want to See

  +

  Dylan και Will αντιμετωπίζουν έναν ψεύτη ασθενή του οποίου ο λύκος έχει υποχωρήσει. Ένας πλούσιος δωρητής κάνει ακατάλληλες κινήσεις προς τη Stevie.

 • 4

  Status Quo, aka the Mess We're In

  +

  Ο Charles βοηθά τον Dylan με έναν χρόνιο ασθενή που έχει μόλις διαγνωσθεί με σχιζοφρένεια. Οι Stevie, Maggie και Vanessa ερευνούν την αξιοπιστία της διάγνωσης ενός καρκινοπαθή.

 • 5

  Change Is a Tough Pill to Swallow

  +

  Dylan και Charles φροντίζουν ασθενείς που πάσχουν από σύνδρομο που απαντάται σε παιδιά με ανάπηρα αδέρφια, οι οποίοι είχαν λανθασμένα διαγνωσθεί με διαταραχή ελλειμματικής προσοχής. Ο Crockett καλείται να μάθει τη νοσοκομειακή πολιτική όταν ενδιαφέρεται για την κόρη ενός χειρουργού μεταμοσχεύσεων.

 • 6

  When You're a Hammer Everything's a Nail

  +

  Ο προσωπικός και ο επαγγελματικός κόσμος της Stevie συγκρούονται όταν η μαμά της γίνεται ασθενής της. Η ιστορία του Dylan με τον πατέρα μιας ασθενούς επηρεάζει την οπτική του σε μια υπόθεση.

 • 7

  A Square Peg in a Round Hole

  +

  Ο Crockett βοηθά την Δρ. Blake να αντικαταστήσει το συκώτι ενός ασθενή. Η Vanessa προσπαθεί να αποδείξει τον εαυτό της. Ο Will συνεχίζει να αναζητά την αλήθεια για τον Cooper. Ο Ethan είναι κοντά στο να επιστρέψει στη ζωή των Επειγόντων.

 • 8

  Just As a Snake Sheds Its Skin

  +

  Η εμπιστοσύνη του Dylan στο νοσοκομείο και την αστυνομία δοκιμάζεται όταν ένας οικογενειακός φίλος και βετεράνος αστυνομικός παρουσιάζει ανησυχητική συμπεριφορά. Οι ετήσιες τυχαίες εξετάσεις για ναρκωτικά βάζουν την καριέρα ενός γιατρού σε κίνδυνο.

 • 9

  Secret Santa Has a Gift for You

  +

  Το αποτέλεσμα της έρευνας του Will τον βαραίνει καθώς συνεργάζεται με τον Dylan για να σώσει έναν ασθενή τεσσάρων μηνών.

 • 10

  No Good Deed Goes Unpunished... in Chicago

  +

  Μετά το σκάνδαλο της Vas-COM, η Goodwin έρχεται σε σύγκρουση με τον καινούργιο επιθεωρητή του νοσοκομείου. Crockett και Blake προσπαθούν να σώσουν έναν ασθενή που έχει ένα γιο με σοβαρή μορφή αυτισμού.

 • 11

  The Things We Thought We Left Behind

  +

  Marcel και Blake συγκρούονται με με τον Shentu όταν ένας διάσημος ποδοσφαιριστής χρειάζεται μόσχευμα ήπατος. Ο Scott ξαναβρίσκεται με παλιούς φίλους όταν ο γιος τους σπάει το χέρι του. Hammer και Charles βοηθούν έναν ασθενή.

 • 12

  What You Don't Know Can't Hurt You

  +

 • 13

  Reality Leaves a Lot to the Imagination

  +

 • 14

  All the Things That Could Have Been

  +

  Η Goodwin αναθέτει τον νέο υπεύθυνο συμμόρφωσης σε έναν ασθενή με επιπτώσεις διαρκείας από τον Covid. Η Maggie βοηθά τον Will να βοηθήσει έναν ασθενή που έχει σιδηρό πνεύμονα για 60 χρόνια.

 • 15

  Things Meant To Be Bent Not Broken

  +

  Το αστυνομικό ένστικτο του Dylan αναβιώνει όταν υποπτεύεται ότι ο ασθενής του μπορεί να είναι έμπορος ναρκωτικών. Ο Will πρέπει να αποφασίσει πώς θα ξοδέψει τα λεφτά για τις πληροφορίες που έδωσε.

 • 16

  May Your Choices Reflect Hope, Not Fear

  +

  Ο Will βοηθά έναν ασθενή με συμπτώματα κορονοϊού διαρκείας. Η Vanessa σκέφτεται την ερωτική της ζωή όταν μαθαίνει ότι η κόρη ενός ασθενή θα παντρευτεί με προξενιό. Μια νέα οικογένεια γεννιέται μέσα από τραγωδία.

 • 17

  If You Love Someone, Set Them Free

  +

  Αντίπαλες συμμορίες φέρνουν τον μεταξύ τους πόλεμο στο Med. Will και Charles ασχολούνται με έναν έφηβο ασθενή με καρκίνο στον εγκέφαλο, ο οποίος αρνείται τη θεραπεία.

  Αμέσως μετά
  ΣΑΒΒΑΤΟ 13 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 16.50
  1212
  Στο FOX Life
  Αμέσως μετά
  ΚΥΡΙΑΚΗ 14 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 13.35
  1212
  Στο FOX Life
 • 18

  Judge Not, for You Will Be Judged

  +

  Archer και Hannah έρχονται σε σύγκρουση για έναν ασθενή με στενούς δεσμούς με την Goodwin. Όταν ένας ασθενής δέχεται σφαίρα σε εισβολή στο σπίτι του, Dylan και Crockett βοηθούν στην έρευνα.

  Αμέσως μετά
  ΤΡΙΤΗ 16 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 21.00
  1212
  Στο FOX Life
  Αμέσως μετά
  ΤΡΙΤΗ 16 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 23.15
  1212
  Στο FOX Life
 • 19

  Like a Phoenix Rising From the Ashes

  +

  Will και Hannah προσπαθούν να σώσουν το μωρό μιας παρένθετης μητέρας. Ο Charles φροντίζει έναν πρώην ασθενή της Lonnie, ο οποίος κάνει απεργία πείνας.

  Αμέσως μετά
  ΤΡΙΤΗ 23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 21.00
  1212
  Στο FOX Life
  Αμέσως μετά
  ΤΡΙΤΗ 23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 23.15
  1212
  Στο FOX Life
 • 20

  End Of The Day, Anything Can Happen

  +

  Ο Dylan βοηθά την κόρη ενός μαφιόζου. Μια γιαγιά έρχεται στο νοσοκομείο θέλοντας απεγνωσμένα να σώσει τον εγγονό της. Ο Ethan παλεύει με κάποια σοκαριστικά νέα για τον πατέρα του. Will και Vanessa φροντίζουν τον συμμαθητή της Maggie.

  Αμέσως μετά
  ΤΡΙΤΗ 30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 21.00
  1212
  Στο FOX Life
  Αμέσως μετά
  ΤΡΙΤΗ 30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 23.10
  1212
  Στο FOX Life