Chicago Med

ΣΑΒΒΑΤΟ 17.05

1212
Chicago Med©2019 Universal Television LLC. All Rights Reserved.
Chicago Med

Επόμενες προβολές στην TV

 1. ΣΑΒΒΑΤΟ 24 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 17.05

  Intervention (Ε11 - K01)

 2. ΣΑΒΒΑΤΟ 24 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 17.55

  Guilty (Ε12 - K01)

 3. ΣΑΒΒΑΤΟ 24 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 18.40

  Us (Ε13 - K01)

Σύνοψη

Οι θαρραλέοι γιατροί, νοσοκόμες και προσωπικό του Chicago MED επιστρέφουν για τον 3ο κύκλο του συναρπαστικού ιατρικού δράματος από τον βραβευμένο με Emmy, Dick Wolf. Σε αυτό τον κύκλο, ο Dr. Will Halstead (Nick Gehlfuss) αντιμετωπίζει την πίεση της θέσης του επικεφαλής γιατρού ενώ εξερευνά μια ρομαντική σχέση με την Dr. Natalie Manning (Torrey DeVitto). Οι ικανότητες του Dr. Connor Rhodes (Colin Donnell) δοκιμάζονται από έναν ανταγωνιστικό καινούριο χειρουργό. Στο μεταξύ, η Dr. Sarah Reese (Rachel DiPillo) συνεχίζει την εκπαίδευσή της στην ψυχολογία υπό την καθοδήγηση του Dr. Daniel Charles (Oliver Platt) ενώ εκείνος αναρρώνει από τον πυροβολισμό που είχε δεχτεί. Ο Dr. Ethan Choi (Brian Tee) αναλαμβάνει θύματα πυροβολισμών στην πόλη, ενώ οι νοσοκόμες April Sexton (Yaya DaCosta) και Maggie Lockwood (Marlyne Barrett) φροντίζουν για την ομαλή λειτουργία του τμήματος επειγόντων περιστατικών. Η Sharon Goodwin (S. Epatha Merkerson) συνεχίζει να επιβλέπει τα πάντα ως διευθύντρια του Gaffney Chicago Medical Center.

Επεισόδια

 • 1

  Never Going Back to Normal

  +

  Ο Will και η Natalie αντιμετωπίζουν τις συνέπειες ενός τρομερού αυτοκινητιστικού δυστυχήματος και παλεύουν για τη ζωή τους.

 • 2

  We're Lost in the Dark

  +

  Μια διακοπή ρεύματος στο Med βάζει σε κίνδυνο πολλούς ασθενείς και δοκιμάζει τις ικανότητες του προσωπικού και των φοιτητών ιατρικής που είναι γεμάτοι ενθουσιασμό.

 • 3

  In the Valley of the Shadows

  +

  Οι Dr. Choi και Dr. Charles καλούνται να πάρουν δύσκολες αποφάσεις καθώς ένας ετοιμοθάνατος άνδρας προσπαθεί να διατηρήσει τη ζωή του με μια αμφιλεγόμενη επιστημονική μέθοδο.

 • 4

  Infection, Part II

  +

  Ένα ολόκληρο συγκρότημα κατοικιών αναγκάζεται να μπει σε καραντίνα όταν ο φονικός ιός μετατρέπεται σε επιδημία.

 • 5

  Got a Friend in Me

  +

  Οι Dr. Choi και Dr. Marcel δεν συμφωνούν για τη θεραπεία ενός ασθενή με χρόνιο πόνο και φήμες αρχίζουν να ακούγονται για τη Maggie.

 • 6

  It's All in the Family

  +

  Οι ενέργειες της Dr. Manning με έναν πρόσφατο ασθενή οδηγούν σε σοβαρές συνέπειες. Η April και ο Noah διαφωνούν για έναν ασθενή ο οποίος έχει τραυματιστεί μετά από ξυλοδαρμό.

 • 7

  Who Knows What Tomorrow Brings

  +

  Οι Dr. Charles και Dr. Halstead ασχολούνται με μια αιμοδιψή υπόθεση. Ο Dr. Marcel και η Maggie οργανώνουν μια παραδοσιακή γιορτή με θαλασσινά για το προσωπικό.

 • 8

  Too Close to the Sun

  +

  Η Maggie λαμβάνει ανησυχητικά νέα για έναν καινούριο φίλο και παραβιάζει το πρωτόκολλο για να τον βοηθήσει. Ένας από τους γιατρούς του νοσοκομείου μπαίνει για επείγουσα επέμβαση μετά από μια βίαιη επίθεση.

 • 9

  I Can't Imagine the Future

  +

  Η April λαμβάνει άσχημα νέα που την κάνουν αμφιβάλλει για το μέλλον της με τον Ethan. Ο Dr. Charles και η Maggie βλέπουν δύσκολες εποχές στον ορίζοντα.

 • 10

  Guess It Doesn't Matter Anymore

  +

  Ο κόσμος του Δρ. Halstead αναστατώνεται όταν επανεμφανίζεται ένας παλιός ασθενής.

 • 11

  The Ground Shifts Beneath Us

  +

  Μετά από ένα σοβαρό ατύχημα στο O' Hare, το νοσηλευτικό προσωπικό φοβάται ότι μπορεί ένας από τους δικούς τους να βρίσκεται σε θανάσιμο κίνδυνο.

 • 12

  Leave the Choice to Solomon

  +

  Η ομάδα αντιμετωπίζει ένα ατύχημα σχολικού λεωφορείου. Ο Δρ. Charles ανησυχεί ότι ο Δρ. Halstead θέτει σε κίνδυνο την ιατρική του άδεια.

 • 13

  Pain Is for the Living

  +

  Δύο αδέρφια σε κρίσιμη κατάσταση μεταφέρονται εσπευσμένα στο νοσοκομείο από τους γονείς τους. Οι Δρ. Choi, April και Δρ. Charles καλούνται να τα φροντίσουν αλλά και να ανακαλύψουν τι ακριβώς τους συνέβη.

 • 14

  It May Not Be Forever

  +

  Οι Δρ. Manning και Δρ. Marcel διαφωνούν σχετικά με έναν βίαιο σύζυγο. Ο Δρ. Halstead παλεύει με ηθικούς φραγμούς και την απόφαση του να εργαστεί σε μια κλινική για τοξικομανείς.

 • 15

  I Will Do No Harm

  +

  Οι Dr. Charles and Dr. Manning φροντίζουν έναν ασθενή που προσποιείται ότι είναι κάποιος άλλος και όχι ο εαυτός του.

 • 16

  Who Should Be the Judge

  +

  Η απόδραση ενός καταδικασμένου δολοφόνου επηρεάζει την ομάδα όταν διάφορα μέλη της βρίσκονται σε κίνδυνο.

 • 17

  The Ghosts of the Past

  +

  Οι Dr. Manning and Dr. Charles βοηθούν σε μια πολύπλοκη υπόθεση που έχει να κάνει με ένα παιδί γνωστό στην ομάδα. Οι Dr. Marcel και Dr. Choi φροντίζουν έναν αστυνομικό με ένα μυστηριώδες τραύμα από όπλο.

 • 18

  In the Name of Love

  +

  Οι Dr. Charles και Goodwin φοβούνται ότι ο Dr. Halstead επαναλαμβάνει τα λάθη του παρελθόντος όταν ένας ασθενής σε αρχικό στάδιο Αλτσχάιμερ εισέρχεται στο νοσοκομείο.

 • 19

  Just a River in Egypt

  +

  Ο Dr. Charles εξετάζει έναν 15χρονο που έρχεται στα Επείγοντα μετά από πτώση από πεζογέφυρα.

 • 20

  A Needle in the Heart

  +

  Ο Dr. Crockett δέχεται επίσκεψη από δύο ντετέκτιβ της Νέας Ορλεάνης, οι οποίοι έχουν ερωτήσεις για το παρελθόν του. Ο Dr. Choi βάζει σε κίνδυνο τη ζωή του για να σώσει ένα παιδί.