Chicago Med

ΔΕΥΤΕΡΑ 23.20

Κ-ΕΗΓΣΚ-ΕΗΓΣ
Chicago Med

Επόμενες προβολές στην TV

 1. ΔΕΥΤΕΡΑ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ 07.55

  Inheritance (Ε15 - K01)

 2. ΔΕΥΤΕΡΑ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ 13.10

  Disorder (Ε16 - K01)

 3. ΔΕΥΤΕΡΑ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ 20.10

  Withdrawal (Ε17 - K01)

Σύνοψη

Οι θαρραλέοι γιατροί, νοσοκόμες και προσωπικό του Chicago MED επιστρέφουν για τον 3ο κύκλο του συναρπαστικού ιατρικού δράματος από τον βραβευμένο με Emmy, Dick Wolf. Σε αυτό τον κύκλο, ο Dr. Will Halstead (Nick Gehlfuss) αντιμετωπίζει την πίεση της θέσης του επικεφαλής γιατρού ενώ εξερευνά μια ρομαντική σχέση με την Dr. Natalie Manning (Torrey DeVitto). Οι ικανότητες του Dr. Connor Rhodes (Colin Donnell) δοκιμάζονται από έναν ανταγωνιστικό καινούριο χειρουργό. Στο μεταξύ, η Dr. Sarah Reese (Rachel DiPillo) συνεχίζει την εκπαίδευσή της στην ψυχολογία υπό την καθοδήγηση του Dr. Daniel Charles (Oliver Platt) ενώ εκείνος αναρρώνει από τον πυροβολισμό που είχε δεχτεί. Ο Dr. Ethan Choi (Brian Tee) αναλαμβάνει θύματα πυροβολισμών στην πόλη, ενώ οι νοσοκόμες April Sexton (Yaya DaCosta) και Maggie Lockwood (Marlyne Barrett) φροντίζουν για την ομαλή λειτουργία του τμήματος επειγόντων περιστατικών. Η Sharon Goodwin (S. Epatha Merkerson) συνεχίζει να επιβλέπει τα πάντα ως διευθύντρια του Gaffney Chicago Medical Center.

Επεισόδια

 • 1

  Speak Your Truth

  +

  Οι γιατροί του Chicago Med αποκτούν ακραίες απόψεις καθώς προσπαθούν να αποδώσουν δικαιοσύνη στον δράστη του πυροβολισμού του Dr. Charles.

 • 2

  Nothing to Fear

  +

  Η Dr. Manning παίρνει ακραία μέτρα για να βοηθήσει μια τρομαγμένη έγκυο γυναίκα της οποίας το μωρό δεν έχει αναπτυχθεί καθόλου.

 • 3

  Trust Your Gut

  +

  Όταν η επιτροπή του νοσοκομείου κάνει παράπονα οικονομικής φύσης στην Goodwin, εκείνη αναγκάζεται να εφαρμόσει νέους κανόνες που ταλαιπωρούν τους γιατρούς.

 • 4

  Naughty or Nice

  +

  Ο Dr. Charles μαθαίνει κάτι ανησυχητικό για τον άνδρα που τον πυροβόλησε. Οι Dr. Rhodes και Dr. Bekker καταλήγουν σε συμφωνία κατά τη διάρκεια μιας περίπλοκης εγχείρησης.

 • 5

  Mountains and Molehills

  +

  Όταν μια νεαρή ανασφάλιστη γυναίκα με συμπτώματα HIV αρνείται να κάνει το τεστ, η Goodwin και ο Dr. Choi επιχειρούν να της παρέχουν αγωγή χωρίς να επιβαρύνουν τους πόρους του νοσοκομείου.

 • 6

  Ties That Bind

  +

  Ο Ethan επιχειρεί να κάνει διάγνωση σε έναν άνδρα χωρίς κανένα σύμπτωμα ενώ η παράνοια της Sarah φτάνει στα άκρα όταν χρησιμοποιεί σπρέι πιπεριού πάνω σε έναν επιθετικό ασθενή.

 • 7

  Over Troubled Water

  +

  Ο Dr. Charles νιώθει πίεση όταν οι Dr. Choi και Dr. Manning κρίνουν την ιατρική του απόφαση σχετικά με ένα άρρωστο νεογέννητο. Ο Dr. Rhodes αποδέχεται ότι έχει θέματα στις σχέσεις του.

 • 8

  Lemons and Lemonade

  +

  Ο Dr. Choi παλεύει να βοηθήσει μια γυναίκα με ανορεξία. Μετά από την απομάκρυνσή της για δύο εβδομάδες, η Dr. Reese επιστρέφει και αμέσως δοκιμάζεται από τον Dr. Charles.

 • 9

  On Shaky Ground

  +

  Ο Dr. Choi και η April σκέφτονται να καλέσουν την πρόνοια όταν ανακαλύπτουν ότι η οικογένεια ενός ασθενή μπορεί να τον κακοποιούσε.

 • 10

  Down by Law

  +

  Όταν γίνεται μάρτυρας πυροβολισμών από ένα αυτοκίνητο και χτυπά το κεφάλι της, η Dr. Manning παλεύει με τις συνέπειες του τραυματισμού της στο κεφάλι.

 • 11

  Folie à Deux

  +

  Όταν ένας γείτονας μαχαιρώνεται, ο Dr. Choi ζητά τη βοήθεια της April για να βρουν ποιος πραγματικά προκάλεσε το περιστατικό.

 • 12

  Born This Way

  +

  Όταν μαθαίνουν ότι μια έφηβη είναι έγκυος, οι Dr. Manning και Dr. Choi επισκέπτονται έναν καταυλισμό αστέγων για να βοηθήσουν στη γέννηση του μωρού κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες.

 • 13

  Best Laid Plans

  +

  Όταν μια μητέρα παίρνει μια απόφαση για το μέλλον του ενήλικου γιου της που είναι φυτό, οι Dr. Halstead και Dr. Manning καταλήγουν σε διαφωνία.

 • 14

  Lock It Down

  +

  Όταν ένα μωρό απάγεται από το νοσοκομείο, η Goodwin ζητά τη βοήθεια των Dr. Charles και Dr. Reese για να βρουν τον ύποπτο.

 • 15

  Devil in Disguise

  +

  Οι Dr. Charles και Dr. Reese αναζητούν απαντήσεις όταν μια μητέρα φέρνει την κόρη της στο νοσοκομείο και ισχυρίζεται ότι είναι δαιμονισμένη. Οι Dr. Rhodes και Dr. Bekker καλούνται να βρουν έναν τρόπο για να σώσουν δύο σιαμαία αδερφάκια.

 • 16

  An Inconvenient Truth

  +

  Η Dr. Bekker αναλαμβάνει τα ηνία σε μια επέμβαση και αγχώνεται όταν κάτι πηγαίνει στραβά. Οι Dr. Manning και Dr. Charles αντιμετωπίζουν μια δύσκολη απόφαση που αφορά στο φύλο ενός 9χρονου κοριτσιού.

 • 17

  The Parent Trap

  +

  Όταν ένα 10χρονο αγόρι εισάγεται στο νοσοκομείο, οι Dr. Manning και Dr. Halstead διαφωνούν στο πώς να χειριστούν τους γονείς του αγοριού.

 • 18

  This Is Now

  +

  Όταν πέφτουν πυροβολισμοί σε ένα πάρτι που έχουν οργανώσει γείτονες σε ένα τοπικό πάρκο, το νοσοκομείο κατακλύζεται από θύματα που ωθούν το νοσοκομείο και το προσωπικό στα όριά του.

 • 19

  Crisis Of Confidence

  +

  Η Dr. Manning σπεύδει να σώσει ένα αγόρι από μια επικίνδυνη περίπτωση γρίπης. Όταν η April ανακαλύπτει ότι εκλάπησαν παυσίπονα κατά τη διάρκεια των μαζικών περιστατικών της προηγούμενης εβδομάδας, πιστεύει ότι τα έχει πάρει η αδερφή του Dr. Choi.

 • 20

  The Tipping Point

  +

  Ο Dr. Rhodes σκέφτεται ξανά την απόφασή του να απομακρυνθεί από την ομάδα των γιατρών που προσπαθούν να χωρίσουν τα σιαμαία δίδυμα και ο Dr. Choi με την April κάνουν μια απίστευτη ανακάλυψη για την αδερφή του, την Emily.