Chicago Med

1212

ΔΕΥΤΕΡΑ 23.55

Chicago Med 6 Trailer

Κύκλος 6
00:30

Επόμενες προβολές στην TV

 1. ΣΑΒΒΑΤΟ 18 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 17.25

  Soul Care (Ε01 - K02)

 2. ΣΑΒΒΑΤΟ 18 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 18.05

  Win Loss (Ε02 - K02)

 3. ΣΑΒΒΑΤΟ 18 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 18.50

  Natural History (Ε03 - K02)

Σύνοψη

Το Chicago Med , από τον βραβευμένο με Emmy παραγωγό Dick Wolf, αποτελεί ένα συναισθηματικό ταξίδι στη χαοτική καθημερινότητα του υπερσύγχρονου νοσοκομείου της πόλης και τις ζωές των θαρραλέων γιατρών, νοσοκόμων και προσωπικού που το απαρτίζουν. Στον πιο σαρωτικό κύκλο που έχουμε δει, οι ήρωες της πρώτης γραμμής του Σικάγο δίνουν επικές μάχες για να σώσουν ασθενείς, ενώ προσπαθούν να κρατήσουν ισορροπίες και στην προσωπική τους ζωή. Στην πρεμιέρα του 6ου κύκλου, το προσωπικό του Chicago Med προσαρμόζεται στη νέα κανονικότητα της πανδημίας. Οι Δρ. Choi (Brian Tee), Δρ. Lanik (Nate Santana) και April (Yaya DaCosta) βρίσκονται στην πρώτη γραμμή, ενώ ο Δρ. Halstead (Nick Gehlfuss) και η Hannah (Jessy Schram) αντιμετωπίζουν μια ανησυχητική πραγματικότητα. Ταυτόχρονα, ο Δρ. Charles (Oliver Platt) προσπαθεί να ξεκαθαρίσει την κατάσταση με την κόρη του μετά τις πιο πρόσφατες εξελίξεις.

Clips

Επεισόδια

 • 1

  When Did We Begin to Change

  +

  Το προσωπικό προσαρμόζεται στη νέα κανονικότητα της πανδημίας. Οι Δρ. Choi, Δρ. Lanik και April δίνουν μάχη στην πρώτη γραμμή. Ο Δρ. Halstead και η Hannah αντιμετωπίζουν μια ανησυχητική πραγματικότητα.

 • 2

  Those Things Hidden in Plain Sight

  +

  Η Goodwin ανακοινώνει τον νέο αρχηγό και η επιλογή δεν είναι ευχάριστη για όλους. Η Δρ. Manning στηρίζει τον ασθενή της και καλείται να αντιμετωπίσει τις συνέπειες.

 • 3

  Do You Know The Way Home

  +

  Ο Δρ. Charles και η April συνεργάζονται για τη φροντίδα ενός μυστηριώδη ασθενή στα Έκτακτα Περιστατικά. Ο Δρ. Halstead αναγκάζεται να πάρει μια απόφαση ζωής και θανάτου για έναν από τους εθελοντές ασθενείς του.

 • 4

  In Search of Forgiveness, Not Permission

  +

  Οι Δρ. Marcel και Δρ. Manning ρισκάρουν τα πάντα για να βοηθήσουν μια άρρωστη γυναίκα. Ο Δρ. Halstead αντιμετωπίζει δυσκολίες στο να βρει συμμετέχοντες για την κλινική δοκιμή του.

 • 5

  When Your Heart Rules Your Head

  +

  Ο Δρ. Halstead γνωρίζει συνεχόμενες επιτυχίες στις δοκιμές του. Η κόρη του Δρ. Charles, Anna, λαμβάνει νέα που θα της αλλάξουν τη ζωή και ο Noah βρίσκεται σε μια κατάσταση που δεν μπορεί να διορθώσει ούτε η April.

 • 6

  Don’t Want To Face This Now

  +

  Ο Δρ. Choi βοηθά έναν ασθενή με χρόνια προβλήματα υγείας να βρει λύση, ο Δρ. Halstead σκέφτεται να ακολουθήσει έναν νέο δρόμο και ο Δρ. Charles με την Anna δένονται λόγω μιας τρομακτικής κατάστασης.

 • 7

  Better Is the Enemy of Good

  +

  Ο Will μπαίνει σε μπελάδες όταν αρρωσταίνει ένας από τους εθελοντές στις δοκιμές του. Ο Ethan πασχίζει να βγάλει τη μέρα όταν δυσκολεύεται να διαχειριστεί το άγχος και τα συμπτώματά του.

 • 8

  Fathers and Mothers, Daughters and Sons

  +

  Ο Ethan προσλαμβάνει έναν παλιό συνάδελφο από το Ναυτικό για να συνεργαστούν στα Επείγοντα. Μια τελική ακρόαση επιμέλειας απειλεί να χωρίσει τον Charles και την κόρη του. Η Maggie καλείται να πάρει μια απόφαση που θα αλλάξει τη ζωή του Auggie.

 • 9

  For the Want of a Nail

  +

  Καθώς η Maggie διαχειρίζεται το προσωπικό της δράμα, επεμβαίνει για να βοηθήσει μια μητέρα σε ανάγκη. Ο Dean συνεχίζει να μπερδεύει τα πράγματα.

 • 10

  So Many Things We've Kept Buried

  +

  Ο Crockett αντιμετωπίζει έναν ασθενή με τον οποίο καταλήγει να έχει περισσότερα κοινά απ' όσα πιστεύει. Ο Will και ο Ethan έρχονται σε σύγκρουση για μια έγκυο ασθενή με αρρυθμία.

 • 11

  Letting Go Only to Come Together

  +

  Ο Ethan συνεργάζεται με ένα απρόσμενο άτομο για να φροντίσει έναν διάσημο τενίστα που φοβάται ότι μπορεί η καριέρα του να έχει τελειώσει. Τα νέα πρωτόκολλα της Goodwin προκαλούν αναταραχή.

 • 12

  Some Things Are Worth the Risk

  +

  Ο Dean και ο Ethan αντιμετωπίζουν ένα περιστατικό που φέρνει πίσω δύσκολες αναμνήσεις. Όταν η κατάσταση της Carol επιδεινώνεται, η Νατάλι είναι πρόθυμη να κάνει ό, τι χρειάζεται για να βοηθήσει τη μητέρα της.

 • 13

  What a Tangled Web We Weave

  +

  Μετά από ένα τροχαίο, η Goodwin μπαίνει σ' έναν φαύλο κύκλο καθώς προσπαθεί να σώσει ένα νεαρό αγόρι και τη μητέρα του. Η μυστικοπαθής συμπεριφορά της Natalie αρχίζει να τραβά την προσοχή των Dr. Marcel και Dr. Halstead.

 • 14

  A Red Pill, a Blue Pill

  +

  Τριτοετείς φοιτητές ιατρικής ξεκινούν τις βάρδιες στα Επείγοντα και η Maggie τους παρακολουθεί προσεκτικά.

 • 15

  Stories, Secrets, Half-Truths and Lies

  +

  Ο Crockett ανησυχεί ότι έκανε ένα χειρουργικό λάθος όταν ένας πελάτης που έκανε μεταμόσχευση πρόσφατα, επιστρέφει με επιπλοκές. Η Carol βρίσκεται και πάλι σε αναστάτωση. Ο Will και η Natalie πρέπει να αναλάβουν δράση για να διορθώσουν ένα λάθος.

 • 16

  I Will Come to Save You

  +

  Η Carol έχει δεύτερη ευκαιρία στη ζωή όταν βρίσκεται διαθέσιμη μια καρδιά. Οι Ethan και Dean βρίσκονται σε δύσκολη κατάσταση με έναν παλιό ασθενή. Ο Will αντιμετωπίζει τις συνέπειες των κλεμμένων δοκιμαστικών φαρμάκων.