Cougar Town

88
Cougar Town © 2013 ABC Studios
Cougar Town

Σύνοψη

Η διαχρονικά αγαπημένη σειρά του FOX Life, Cougar Town επιστρέφει το Μάιο, με τον 6ο και τελευταίο κύκλο της, που αποτελείται από 13 επεισόδια. Η Courteney Cox, στο ρόλο της Jules Cobb, που της εξασφάλισε μία υποψηφιότητα για Χρυσή Σφαίρα, υποδύεται μία πρόσφατα χωρισμένη, 40χρονη μητέρα, που έρχεται αντιμέτωπη με τις ενίοτε αστείες, προκλήσεις, αλλά και τις παγίδες ή τα οφέλη που κρύβει η νέα σελίδα που γύρισε στη ζωή της.

Επεισόδια

 • 1

  American Dream Plan B

  +

  Η Jules συμφωνεί να σταματήσει το αλκοόλ κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της Laurie, αλλά οι υπόλοιποι φίλοι δε συμφωνούν κι έτσι ο Tom ανοίγει μπαρ στο γκαράζ του.

 • 2

  Full Grown Boy

  +

  Η Jules γίνεται υπερπροστατευτική όταν ο Chick θέλει να πάει στην αναπαράσταση του Εμφυλίου. Ο Bobby σκέφτεται να δεχτεί μια δουλειά σε άλλη πολιτεία, και ο Travis σιχαίνεται τις επιλογές της Laurie για τα ονόματα του μωρού.

 • 3

  To Find a Friend

  +

  Όταν ο Grayson βοηθά τον Andy με τις προσπάθειές του για έναν καινούριο φίλο, η Jules και η Ellie αναλαμβάνουν τη διαχείριση του μπαρ. Σύντομα, όμως, συνειδητοποιούν ότι είναι πιο δύσκολο απ' όσο φαίνεται.

 • 4

  Waiting for Tonight

  +

  Ο Grayson κάνει κράτηση σε ένα από τα καλύτερα εστιατόρια της πόλης και, μαζί με τη Jules, είναι αποφασισμένοι να καταφέρουν να πάνε παρά τα συνεχόμενα εμπόδια που αντιμετωπίζουν.

 • 5

  Even the Losers

  +

  Η Jules βλέπει ότι ο Travis έχει οικονομικά προβλήματα και του δανείζει χρήματα για να ξεκινήσει τη δική του επιχείρηση. Η Ellie οδηγεί τον Andy σε μια αποστολή εκδίκησης, όταν εκείνος χάνει τη δημαρχία.

 • 6

  The Wrong Thing to Do

  +

  Βλέποντας ότι ο Andy δεν είναι έτοιμος για τις επικείμενες επαγγελματικές συνεντεύξεις, η Jules συμφωνεί να του δώσει τα φώτα της. Η Ellie χρειάζεται ένα μέρος για να ξεφεύγει αφού ο Andy είναι συνεχώς στο σπίτι. Πηγαίνει στο σκάφος του Bobby, όπου ανακαλύπτει ότι ο Grayson την έχει προλάβει.

 • 7

  The Wild One, Forever

  +

  Όταν το γυμναστήριο ενός τοπικού σχολείου πλημμυρίζει από μια καταιγίδα, η Jules προτείνει το Gray's Pub για τον σχολικό χορό και η παρέα προθυμοποιείται να είναι οι συνοδοί. Η Jules και η Laurie περνούν μια υπέροχη βραδιά, αλλά η Laurie δεν έχει τα ίδια συναισθήματα.

 • 8

  This One's For Me

  +

  Η Jules βρίσκει μια τσάντα με παράξενα αντικείμενα την οποία ο Grayson κρατά κρυφή. Ο Andy προσπαθεί να πείσει τον Travis να χρησιμοποιήσει ένα μωρουδιακό δώρο για τον εαυτό του.

 • 9

  Two Men Talking

  +

  Η Jules φοβάται ότι ο πατέρας της νοιώθει μοναξιά και προσπαθεί να του πασάρει τον Grayson ως καλό φίλο. Η Laurie βοηθά τον Andy να μπει σε μια ομάδα cool μαμάδων.

 • 10

  Yer So Bad

  +

  Οι προσκεκλημένοι της Jules δεν είναι ακριβώς αυτό που περίμενε. Κάποιοι από την ομάδα αποκαλύπτουν έναν κλέφτη cupcake. Ο Tom έχει πελάτη μια διασημότητα.

 • 11

  Climb That Hill

  +

  Η Jules αποφασίζει να διαβάσει ένα βιβλίο. O Grayson κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί για να δώσει προσοχή σε αυτά που λένε οι φίλοι του και ο Andy προσπαθεί να αποκτήσει αυτοέλεγχο όταν η παρέα καλείται να αντιμετωπίσει κάποιες προσωπικές προκλήσεις.

 • 12

  A Two Story Town

  +

  Ο Tom γνωρίζει μια γυναίκα με το όνομα Mary στον χώρο αναμονής του νοσοκομείου, όπου έχει πάει να φροντίσει έναν συγγενή της. Του αρέσει πολύ και θέλει να της ζητήσει να βγουν αλλά φοβάται ότι θα δείξει την "παράξενη" πλευρά του κι έτσι οι φίλοι του προσπαθούν να τον βοηθήσουν.

 • 13

  Mary Jane's Last Dance

  +

  Η σειρά ολοκληρώνεται με τα γενέθλια της Jules, αλλά ο Grayson ελπίζει ότι θα την αποτρέψει από να παίρνει πάντα τις αποφάσεις, πράγμα δύσκολο, ειδικά μετά από τις αλλαγές στη ζωή όλων.