Endgame

88
Endgame

Σύνοψη

Το Endgame είναι μια δραματική σειρά που επικεντρώνεται στον ιδιοφυή, μάστερ στο σκάκι Arkady Balagan (Shawn Doyle). Βαθύτατα πληγωμένος από τη δολοφονία της μνηστής του, ο Balagan έχει φυλακιστεί σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο του Vancouver, φοβούμενος να βγει στον έξω κόσμο. Για να πληρώσει την ακριβότατη διαμονή του, αρχίζει να λύνει μυστήριες υποθέσεις, χρησιμοποιώντας τελείως ασυνήθιστες μεθόδους, με τη βοήθεια μίας ομάδας που περιλαμβάνει μέλη από το προσωπικό του ξενοδοχείου και φανατικούς σκακιστές.

Επεισόδια

Κύκλος 1
 • 1

  Opening Moves

  +

  Ένα αγόρι που αγνοείται παρακινεί τον Balagan να ζητήσει τη βοήθεια του Sam και της Alcina για να εξιχνιάσουν την υπόθεση και να τον βρουν.

 • 2

  Turkish Hold'em

  +

  Ο Balagan αναλαμβάνει τη δεύτερή του υπόθεση γιατί χρειάζεται απεγνωσμένα τα χρήματα. Ένα παιχνίδι πόκερ στο ξενοδοχείο οδηγεί σε μια ληστεία που θα πρέπει να εξιχνιάσει.

 • 3

  The Caffeine Hit

  +

  Ο Balagan και η Pippa διαφωνούν στην έρευνα που έκανε για το φόνο της γυναίκας του, ενώ προσπαθεί να καταλάβει ποιος είναι αυτός που τον πλησιάζει, ο οποίος πάσχει από αμνησία.

 • 4

  The Other Side of Summer

  +

  Για να βοηθήσει τον μέντορά του στην αστυνομία ο Hugo αναγκάζεται να ζητήσει τη βοήθεια του Balagan για να εξιχνιάσει την παλιά υπόθεση ενός αγνοούμενου έφηβου κοριτσιού.

 • 5

  I Killed Her

  +

  Ένας μυστηριώδης γιατρός λέει στον Balagan ότι ευθύνεται για το φόνο μιας γυναίκας κατά τη διάρκεια ενός Ψυχιατρικού Συνεδρίου, ρίχνοντας τον Balagan σ’ ένα επικίνδυνο παιχνίδι.

 • 6

  Fearful Symmetry

  +

  Ο Balagan που επιστρατεύεται από μια οικογένεια για να διαλευκάνει την ανεξήγητη βομβιστική επίθεση στο αυτοκίνητό τους, αποσπάται από μία παρτίδα σκάκι με το 16χρονο παγκόσμιο πρωταθλητή.

 • 7

  Gorillas in our Midst

  +

  Γοητευμένος από μία όμορφη Κινέζα κρυπτολόγο, ο Sam πείθει τον Balagan να προσπαθήσει να λύσει ένα μυστήριο που αφορά ένα μεγάλο μυστικό και μία ελκυστική, ύπουλη δημοσιογράφο.

 • 8

  The White Queen

  +

  Όταν η αυταρχική κληρονόμος του Ξενοδοχείου Huxley κατεβαίνει για επιθεώρηση, αναγκάζει τον Balagan να την βοηθήσει να βρει τον γιο της, ο οποίος έχει εξαφανιστεί μυστηριωδώς.

 • 9

  Huxley, We Have a Problem

  +

  Η συνάντηση του Balagan με τον παλιό του φίλο, ένα Ρώσο κοσμοναύτη, διακόπτεται όταν ένας μηχανικός πεθαίνει και ο φίλος του Balagan κατηγορείται για το φόνο.

 • 10

  Bless This Union

  +

  Όταν ληστεύουν το χρηματοκιβώτιο του ξενοδοχείου κατά τη διάρκεια ενός ινδικού γάμου, το ζευγάρι ζητά από τον Balagan να τους βοηθήσει να βρουν τα κλεμμένα τους δώρα– είναι όμως δουλειά από μέσα ή είναι δουλειά επαγγελματιών;

 • 11

  Mr Black

  +

  Ο Balagan αναγκάζεται να δοκιμάσει τις ικανότητές του στο σκάκι ενάντια σ’ έναν υπολογιστή όταν ο ανώνυμος αντίπαλος, του αποκαλύπτει ότι παίζει ρισκάροντας τις ζωές αθώων ομήρων.

 • 12

  Polar Opposites

  +

  Ένας σταρ της ροκ προσλαμβάνει τον Balagan για να βρει τα 200.000 δολάρια που του έκλεψαν – ένα μυστήριο στο οποίο εμπλέκονται groupies, μια αγνοούμενη πολική αρκούδα και η γιαγιά του συζύγου της Danni.

 • 13

  Deadman Talking

  +

  Όταν ο Balagan ερευνά τον ξαφνικό θάνατο ενός φύλακα του ξενοδοχείου, αναγκάζεται να αντιμετωπίσει το χειρότερο εφιάλτη του, που καταλήγει σε θρίλερ.