Filthy Rich

1212

Filthy Rich Trailer

00:30

Σύνοψη

Ο σεναριογράφος/σκηνοθέτης Tate Taylor παρουσιάζει το Filthy Rich , ένα σκοτεινό οικογενειακό δράμα στον Αμερικανικό Νότο, όπου ο πλούτος, η εξουσία και η θρησκεία διασταυρώνονται με εξωφρενικά αποτελέσματα. Πρωταγωνιστές η οικογένεια Monreaux, μια πάμπλουτη οικογένεια, διάσημη για τη δημιουργία ενός ιδιαίτερα επιτυχημένου Χριστιανικού τηλεοπτικού δικτύου. Όταν ο Πρόεδρος του δικτύου πεθαίνει σε αεροπορικό δυστύχημα, η σύζυγός του Margaret (Kim Cattrall) και τα ενήλικα παιδιά του Eric (Corey Cott), Becky (Olivia Macklin) και Rose (Aubrey Dollar) βρίσκονται προ εκπλήξεως όταν μαθαίνουν ότι όχι μόνο είχε παιδιά εκτός γάμου, αλλά συμπεριλαμβάνονται στη διαθήκη του. Τώρα, η Margaret πρέπει να χρησιμοποιήσει τις επιχειρηματικές τις ικανότητες και τη γοητεία της, για να ελέγξει τους νέους νόμιμους κληρονόμους, η ύπαρξη των οποίων απειλεί το όνομα και την περιουσία των Monreaux: η Ginger (Melia Kreiling), η σκληροτράχηλη κόρη μιας σερβιτόρας του Λας Βέγκας, της οποίας η ζωή κυριολεκτικά καταστράφηκε, ο Antonio (Benjamin Levy Aguilar), ένας ανύπαντρος πατέρας και πυγμάχος από το Κουίνς της Νέας Υόρκης και ο Jason (Mark L. Young), άλλος ένας γόνος που δεν είναι αυτό που φαίνεται. Ο βράχος της Margaret είναι ο παντοτινός φίλος της, Franklin Lee (Steve Harris), δικηγόρος της οικογένειας, που τη στηρίζει και τη βοηθά να αντιμετωπίσει τις απειλές ενάντια στην οικογενειακή αυτοκρατορία. Η κυριότερη απειλή έχει το πρόσωπο του διάσημου, δημοφιλή, επιδραστικού και φιλόδοξου ιερέα του Sunshine Network, Αιδεσιμότατου Paul Thomas (Aaron Lazar), ο οποίος δεν θεωρεί τη Margaret ικανή να διευθύνει ταυτόχρονα το τηλεοπτικό δίκτυο, ένα νέο εμπορικό εγχείρημα και την τηλεοπτική της εκπομπή. Η νέα σειρά Filthy Rich , με τις μεγαλειώδεις ανατροπές, τα ψέματα και τις απάτες από όλες τις πλευρές, παρουσιάζει έναν κόσμο στον οποίον όλοι έχουν ένα απώτερο κίνητρο και κανείς δεν τα παρατάει χωρίς μάχη.

Επεισόδια

Κύκλος 1
 • 1

  Pilot

  +

  Όταν ο Πρόεδρος του μεγαλύτερου Χριστιανικού τηλεοπτικού δικτύου πεθαίνει σε αεροπορικό δυστύχημα, η σύζυγός του και τα ενήλικα παιδιά του βρίσκονται προ εκπλήξεως όταν μαθαίνουν ότι όχι μόνο είχε παιδιά εκτός γάμου, αλλά συμπεριλαμβάνονται στη διαθήκη του.

 • 2

  John 3: 3

  +

  Χωρίς να έχει άλλη επιλογή, η Margaret αποδέχεται τα εκτός γάμου παιδιά του Eugene και βρίσκει τρόπο να εκμεταλλευτεί αυτήν την απρόσμενη αποκάλυψη πορς όφελος της ίδιας και του Sunny Club.

 • 3

  Psalm 25: 3

  +

  Μετά τις αντιδράσεις των τηλεθεατών για τη βάπτιση της Ginger σε ζωντανή μετάδοση από το Sunshine Network, η Margaret την προσκαλεί στο 'Wings of Dove' και πάλι για να συζητήσουν τις ενέργειές της.

 • 4

  Romans 8: 30

  +

  Καθώς οι εντάσεις συνεχίζουν να κλιμακώνονται μετά το περιστατικό με τον μυστηριώδη διώκτη, η Rose προσφέρει το σπίτι των Monreaux ως ασφαλές καταφύγιο για την Ginger και τη μητέρα της, Tina.

 • 5

  Proverbs 20:6

  +

  Ο Franklin, έμπιστος φίλος της Margaret, χρησιμοποιεί τις απόκριες για να τιμήσει τη μνήμη της μητέρας του. Στο μεταξύ, ο Αιδεσιμώτατος Paul και ο Eric εμφανίζονται σε μια πολιτική διαφήμιση για τον Κυβερνήτη της περιοχής, Virgil Love.

 • 6

  Hebrews 9:15

  +

  Η Ginger προσπαθεί να χρησιμοποιήσει την απαγωγή της για να συλληφθούν οι άνδρες του 18:22. Η Margaret αναζητά εργοστάσιο για τα αρώματά της και ο Eric λαμβάνει ένα μυστηριώδες δώρο.

 • 7

  2 Corinthians 3:17

  +

  Όταν η Margaret δίνει σε όλα τα παιδιά τελεσίγραφο, η Ginger αποφασίζει να βοηθήσει τη Rose να οργανώσει μια επίδειξη μόδας για να παρουσιάσει τη νέα της κολεξιόν.

 • 8

  James 4:1

  +

  Τη βραδιά της μεγάλης μάχης του Antonio, οι εντάσεις κορυφώνονται στην οικογένεια Monreaux και όταν η Rose συναντά τυχαία τον πρώην αρραβωνιαστικό της, ανοίγουν παλιές πληγές, αφήνοντας πολλά αναπάντητα ερωτήματα.

 • 9

  Romans 12:21

  +

  Ολόκληρη η οικογένεια Monreaux πρέπει να χρησιμοποιήσει ό,τι μέσο διαθέτει στην αναζήτηση του Χεσούς.

 • 10

  Corinthians 3:13

  +

  Ένα μυστικό απειλεί να διαλύσει την οικογένεια Monreaux. Στο μεταξύ, ενώ ο Mark και η Rose ετοιμάζονται να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους, η Margaret νιώθει υποχρεωμένη να επέμβει και να προστατέψει τη Rose.