Friends with Better Lives

88
Friends with Better Lives

Σύνοψη

To Friends With Better Lives είναι μια ρομαντική κωμωδία που αφορά μια παρέα 6 φίλων οι οποίοι βρίσκονται σε διαφορετικά στάδια της ζωής τους. Κάποιοι είναι παντρεμένοι, διαζευγμένοι, προσφάτως αρραβωνιασμένοι ή ελεύθεροι και όλοι αναρωτιούνται αν οι φίλοι τους βρίσκονται σε καλύτερη φάση από ότι εκείνοι!

Επεισόδια

Κύκλος 1
 • 1

  Pilot

  +

  Ο Bobby και η Andi ανοίγουν το σπίτι τους στον πρόσφατα χωρισμένο Will, αν και τα πράγματα είναι ήδη δύσκολα με δύο παιδιά κι άλλο ένα που έρχεται.

 • 2

  Surprises

  +

  Η Kate ανησυχεί για το γεγονός ότι η Jules και ο Lowell αρραβωνιάζονται μετά από μόλις έξι εβδομάδες και αποφασίζει να κάνει μια μικρή έρευνα στο παρελθόν του Lowell.

 • 3

  Window Pain

  +

  Ο Will, έχοντας χωρίσει εδώ και τρεις μήνες, αποφασίζει ότι έχει έρθει η ώρα να αρχίσει να βγαίνει ραντεβού και είναι σίγουρος ότι οι γυναίκες θα κάνουν ουρά για έναν επιτυχημένο γιατρό.

 • 4

  Game Sext Match

  +

  Όταν ο συμπαίχτης του Bobby δεν μπορεί να παίξει στο ετήσιο τουρνουά τένις του νοσοκομείου, ο Lowell προθυμοποιείται να τον αντικαταστήσει.

 • 5

  Pros and Cons

  +

  Ο Will στεναχωριέται όταν ο Lowell συνεχίζει να φορά ένα δανεικό μπουφάν αντί να το επιστρέψει, κι έτσι ο Will ετοιμάζει ένα σχέδιο εκδίκησης.

 • 6

  The Bicycle Thieves

  +

  Ο Bobby και ο Will προσπαθώντας να αποδείξουν ότι αντέχουν το ποτό όπως ο Lowell βγαίνουν μαζί του, αλλά όταν ξυπνάνε το επόμενο πρωί συνειδητοποιούν ότι έκλεψαν τα ποδήλατα της αστυνομίας κατά τη διάρκεια της νύχτας.

 • 7

  Yummy Mummy

  +

  Η Kate πιστεύει ότι έχει επιτέλους βρει τον κύριο Τέλειο, μέχρι τη στιγμή που ανακαλύπτει ότι έχει μια κόρη από προηγούμενη σχέση του. Τα πράγματα δυσκολεύουν ακόμα περισσότερο όταν ο Will μπαίνει στη μέση.

 • 8

  Cyrano De Trainer-Zac

  +

  Ο Bobby πείθει την Andi ότι πρέπει να προσλάβουν νταντά για να τη βοηθήσει με τον Charlie. Αυτό, όμως, δεν αρέσει στη μαμά της Andi, την Barbara, η οποία είναι πρόθυμη να προσέχει τον Charlie και συνάμα να ταλαιπωρεί τον Bobby.

 • 9

  Deceivers

  +

  Ο Will γίνεται μέλος μιας υπηρεσίας γνωριμιών στο Ίντερνετ και ανταγωνίζεται την Kate στο ποιος θα βρει το καλύτερο ταίρι. Η Andi φτάνει στα άκρα για να γίνει δεκτός ο Charlie σε έναν καλό παιδικό σταθμό, αλλά χάνει το παιχνίδι όταν φτάνει η στιγμή να κάνει την πρώτη εντύπωση.

 • 10

  No More Mr. Nice Guy

  +

  Η Kate θέλει να αποδείξει ότι δεν είναι δύσκολη στις σχέσεις κι έτσι πείθει την Jules και τον Lowell να της κανονίσουν ραντεβού με έναν φίλο τους.

 • 11

  The Lost and Hound

  +

  Ο Lowell και η Jules αποφασίζουν να πάρουν σκύλο, αλλά η Jules φτάνει στα άκρα όταν επισκέπτεται το καταφύγιο ζώων. Μία συνάδελφος της Kate έχει ανάγκη από μια φίλη κι ενώ η Kate προσπαθεί να απομακρυνθεί, εκείνη το ερμηνεύει ως ένδειξη φιλίας.

 • 12

  The Imposters

  +

  Οι φίλοι δε συμφωνούν με το δώρο-έκπληξη που θέλει να πάρει ο Bobby στην Andi. Τελικά, η Kate παρεμβαίνει και του δίνει μερικές συμβουλές.

 • 13

  Something New

  +

  Η Andi και ο Bobby επιχειρούν να περάσουν λίγο χρόνο μαζί πριν το δεύτερο παιδί, αλλά όταν η Andi χαλάει την ατμόσφαιρα σκεπτόμενη τον Charlie, ο Bobby παραπονιέται στον Lowell για τα μειονεκτήματα του έγγαμου βίου, κάνοντάς τον να αμφιβάλει για τον δικό του επικείμενο γάμο.