How To Get Away With Murder

Κ-ΑΗΓΣΚ-ΑΗΓΣ

ΔΕΥΤΕΡΑ 22.30

Promo

Κύκλος 5
00:30

Επόμενες προβολές στην TV

 1. ΔΕΥΤΕΡΑ 19 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 22.30

  I Want to Love You Until the Day I Die (Ε08 - K05)

 2. ΠΕΜΠΤΗ 22 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 22.25

  He Betrayed Us Both (Ε09 - K05)

 3. ΣΑΒΒΑΤΟ 24 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 03.30

  He Betrayed Us Both (Ε09 - K05)

Σύνοψη

Μετά τη νίκη της συλλογικής αγωγής στο Ανώτατο Δικαστήριο από την Annalise, σε αυτόν τον κύκλο ξεδιπλώνεται ένα νέο μυστήριο καθώς σχέσεις διαλύονται και καινούρια μυστικά αποκαλύπτονται.

Clips

Επεισόδια

 • 1

  Your Funeral

  +

  Η Annalise επιλέγει φοιτητές για τη νέα της νομική ομάδα στο Middleton και ασχολείται με επαγγελματικές προσφορές από αντίπαλες δικηγορικές εταιρείες, ενώ οι Keating 4 επιχειρούν να ξεπεράσουν την αναταραχή του προηγούμενου τριμήνου.

 • 2

  Whose Blood Is That?

  +

  Η Annalise ετοιμάζεται να αναλάβει την πρώτη της συλλογική αγωγή ως κατήγορος και προσαρμόζεται στους κανόνες της νέας της δουλειάς. Στο μεταξύ, ο Frank υποψιάζεται τον Gabriel και ο Asher περιπλέκει τη νέα ζωή της Bonnie μακριά από την Annalise.

 • 3

  The Baby Was Never Dead

  +

  Οι Annalise και Emmett υπερασπίζονται έναν πλούσιο διευθυντή και ιδιοκτήτη εταιρείας που κατηγορείται ότι σκότωσε τον συνεργάτη του, ενώ ο κυβερνήτης κυνηγά την Annalise και βάζει σε κίνδυνο τη νέα της υπόθεση αλλά και τη νομική εταιρεία της.

 • 4

  It's Her Kid

  +

  Η Annalise και ο Nate προσπαθούν να πάρουν μία ψυχιατρική γνωμάτευση για τον πατέρα του Nate ώστε να επικαλεστεί παράνοια και να δικαστεί εκ νέου η υπόθεσή του.

 • 5

  It Was the Worst Day of My Life

  +

  Όταν η Annalise επιλέγει τον Gabriel ως συνεργάτη της, το απρόσμενο δίδυμο κάνει ό,τι περνά από το χέρι του στη δεύτερη δίκη του Nate Sr. καθώς προσπαθεί να πείσει τους ενόρκους να τον αθωώσουν λόγω παράνοιας.

 • 6

  We Can Find Him

  +

  Όταν η Annalise λαμβάνει μια κλήση από την Κυβερνήτρια Birkhead, αναγκάζεται να σταθμίσει μια ενδιαφέρουσα προσφορά, και η Bonnie έρχεται κοντά με την αδερφή της αναζητώντας απαντήσεις για το παρελθόν.

 • 7

  I Got Played

  +

  Oι Connor και Oliver προσπαθούν να κλείσουν μια εκκλησία για τον γάμο τους για να ευχαριστήσουν τις μαμάδες τους. Στο μεταξύ, η Annalise και ο Nate συνεχίζουν να προσπαθούν για την απόδοση δικαιοσύνης αντιμετωπίζοντας συνεχόμενα εμπόδια.

 • 8

  I Want to Love You Until the Day I Die

  +

  Στο εκρηκτικό φινάλε του χειμώνα, η μεγάλη μέρα των Connor και Oliver έχει φτάσει, αλλά ο φόνος πλανιέται στον αέρα και το μυστήριο του άτυχου θύματος γρήγορα θα αποκαλυφθεί.

  Αμέσως μετά
  ΔΕΥΤΕΡΑ 19 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 22.30
  Κ-ΑΗΓΣΚ-ΑΗΓΣ
  Στο FOX Life
 • 9

  He Betrayed Us Both

  +

  Τώρα που ο Connor και ο Oliver έχουν παντρευτεί, η ομάδα πρέπει να αντιμετωπίσει τις συνέπειες του φόνου της γαμήλιας βραδιάς. Και η Annalise αναγκάζεται να αντιμετωπίσει μυστικά από το παρελθόν της.

  Αμέσως μετά
  ΠΕΜΠΤΗ 22 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 22.25
  Κ-ΑΗΓΣΚ-ΑΗΓΣ
  Στο FOX Life
  Αμέσως μετά
  ΣΑΒΒΑΤΟ 24 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 03.30
  Κ-ΑΗΓΣΚ-ΑΗΓΣ
  Στο FOX Life
 • 10

  Don’t Go Dark on Me

  +

  Καθώς η έρευνα για τον φόνο του Miller εντείνεται, η Bonnie και ο Nate δημιουργούν το άλλοθί τους ενώ η Annalise σκέφτεται ένα σχέδιο που θα διασφαλίσει ότι ο Gabriel δεν θα μάθει ποτέ την αλήθεια για τον πατέρα του.

  Αμέσως μετά
  ΠΕΜΠΤΗ 29 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 22.25
  Κ-ΑΗΓΣΚ-ΑΗΓΣ
  Στο FOX Life
  Αμέσως μετά
  ΣΑΒΒΑΤΟ 31 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 03.35
  Κ-ΑΗΓΣΚ-ΑΗΓΣ
  Στο FOX Life
 • 11

  Be the Martyr

  +

  Ο Nate έχει βάλει σκοπό να αποδείξει ότι είχε δίκιο για τον θύτη στη δολοφονία του πατέρα του, ενώ η Bonnie αρχίζει να αμφιβάλλει για τον εαυτό της. Και, η Annalise αντιστρέφει την κατάσταση μέσα στo δικαστήριο.

  Αμέσως μετά
  ΠΕΜΠΤΗ 5 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 22.30
  Κ-ΑΗΓΣΚ-ΑΗΓΣ
  Στο FOX Life
  Αμέσως μετά
  ΣΑΒΒΑΤΟ 7 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 03.40
  Κ-ΑΗΓΣΚ-ΑΗΓΣ
  Στο FOX Life
 • 12

  We Know Everything

  +

  O Nate και η Annalise θέλουν να διατηρήσουν στενή επαφή με τον Gabriel για να διασφαλίσουν ότι τα μυστικά τους θα παραμείνουν κρυφά.

  Αμέσως μετά
  ΠΕΜΠΤΗ 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 22.35
  Κ-ΑΗΓΣΚ-ΑΗΓΣ
  Στο FOX Life
  Αμέσως μετά
  ΣΑΒΒΑΤΟ 14 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 03.40
  Κ-ΑΗΓΣΚ-ΑΗΓΣ
  Στο FOX Life
 • 13

  Where Are Your Parents?

  +

  Η Annalise συγκεντρώνει όλη την ομάδα μαζί για τις γιορτές ενώ παλεύει με μια δύσκολη απόφαση για το μέλλον της. Η έρευνα για τη δολοφονία του Miller αρχίζει να διευρύνεται.

 • 14

  Make Me the Enemy

  +

  Η Annalise είναι αποφασισμένη να μάθει την αλήθεια για τη δολοφονία του Nate Sr. και τίποτα δεν μπορεί να τη σταματήσει.

 • 15

  Please Say No One Else Is Dead

  +

  Η Annalise και η ομάδα της πρέπει να φτάσουν στην αλήθεια το συντομότερο δυνατόν.