Jamie Cooks Italy

ΠΕΜΠΤΗ 6 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 22.35

Κ-ΕΗΓΣΚ-ΕΗΓΣ
Jamie Cooks Italy

Επόμενες προβολές στην TV

  1. ΣΑΒΒΑΤΟ 17 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 20.05

    Puglia (Ε02 - K01)

  2. ΚΥΡΙΑΚΗ 18 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 10.25

    Puglia (Ε02 - K01)

  3. ΔΕΥΤΕΡΑ 19 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 01.00

    Puglia (Ε02 - K01)

Σύνοψη

Το Jamie Cooks Italy είναι μια λαμπερή ταξιδιωτική σειρά γαστρονομίας στην οποία ο Jamie Oliver αναζητά τους καλύτερους ερασιτέχνες μάγειρες της Ιταλίας για να μας προσφέρει υπέροχα ιταλικά πιάτα που μπορούμε κι εμείς να μαγειρέψουμε στο σπίτι μας. Ο Jamie λατρεύει την Ιταλία, τα τοπία, τους ανθρώπους, αλλά κυρίως το απίστευτο φαγητό της. Όμως, το ιταλικό φαγητό δεν έχει να κάνει με σεφ που έχουν κερδίσει αστέρια Michelin, αλλά με σπιτικές συνταγές. Έτσι, σε αυτή την επιτυχημένη σειρά, ο Jamie και ο καλύτερος φίλος και μέντοράς του, Gennaro Contaldo, θα ταξιδέψουν σε όλη τη χώρα, από την ηλιόλουστη Σικελία μέχρι τις χιονισμένες Άλπεις για να γνωρίσουν τις πρωταγωνίστριες της ιταλικής κουζίνας: τις μαμάδες και τις γιαγιάδες της Ιταλίας. Εκείνες εχουν τελειοποιήσει συνταγές που έχουν περάσει από γενιά σε γενιά και ο Jamie είναι αποφασισμένος να μάθει τα γαστρονομικά μυστικά τους. Καταφέρνοντας να περάσει τις δοκιμασίες των θρυλικών και αυθεντικών γιαγιάδων, ο Jamie θα βάλει την πινελιά του σε μερικά από τα πιο νόστιμα ιταλικά πιάτα. Από φανταστικά ζυμαρικά, ζουμερά ψητά και υπέροχα θαλασσινά μέχρι πεντανόστιμες ζεστές σαλάτες και τέλειες πουτίγκες, ο Jamie θα σας μάθει να μαγειρεύετε σαν Ιταλοί, σε χρόνο ρεκόρ. Αυτό το διασκεδαστικό οδοιπορικό, με τις ενδιαφέρουσες γιαγιάδες, τα πανέμορφα τοπία και τις συναρπαστικές ιταλικές συνταγές, αποτελεί μια σειρά που δεν πρέπει να χάσετε, ειδικά εάν είστε λάτρεις του ιταλικού φαγητού.

Επεισόδια

Κύκλος 1
  • 1

    Aeolian Islands

    +

    Ο Jamie μαθαίνει από τους ντόπιους πώς να μαγειρεύει γεμιστό καλαμάρι και ετοιμάζει ένα κυριακάτικο τραπέζι για μια από τις μεγαλύτερες οικογένειες των Αιολίδων Νήσων.

  • 2

    Puglia

    +

    Ο Jamie ταξιδεύει σε έναν από τους πιο δημοφιλείς γαστρονομικούς προορισμούς της Ιταλίας, όπου φτιάχνει χειροποίητα ζυμαρικά, ένα ιδιαίτερο στιφάδο θαλασσινών και την τοπική εκδοχή της παέγιας.

    Αμέσως μετά
    ΣΑΒΒΑΤΟ 17 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 20.05
    Κ-ΕΗΓΣΚ-ΕΗΓΣ
    Στο FOX Life
    Αμέσως μετά
    ΚΥΡΙΑΚΗ 18 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 10.25
    Κ-ΕΗΓΣΚ-ΕΗΓΣ
    Στο FOX Life
  • 3

    Naples

    +

    Ο Jamie ταξιδεύει στην ιταλική πρωτεύουσα της πίτσας για να αναζητήσει τις συνταγές που προτιμούν οι ντόπιοι. Εκεί, ενθουσιάζεται με το acquapazza, έναν ιδιαίτερο τρόπο για το μαγείρεμα ψαριού.

    Αμέσως μετά
    ΔΕΥΤΕΡΑ 19 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 18.35
    Κ-ΕΗΓΣΚ-ΕΗΓΣ
    Στο FOX Life
    Αμέσως μετά
    ΤΡΙΤΗ 20 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 03.50
    Κ-ΕΗΓΣΚ-ΕΗΓΣ
    Στο FOX Life
  • 4

    Basilicata

    +

    Ο Jamie ταξιδεύει στην εκπληκτική Basilicata αναζητώντας πραγματικά παλιές ιταλικές συνταγές, με τη βοήθεια μιας οικογένειας βοσκών και μιας 89χρονης ειδικού στα μακαρόνια.

    Αμέσως μετά
    ΔΕΥΤΕΡΑ 26 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 18.35
    Κ-ΕΗΓΣΚ-ΕΗΓΣ
    Στο FOX Life
    Αμέσως μετά
    ΤΡΙΤΗ 27 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 03.50
    Κ-ΕΗΓΣΚ-ΕΗΓΣ
    Στο FOX Life
  • 5

    Sicily

    +

    Ο Jamie αποκτά ειδίκευση στα γλυκά της Σικελίας και στο μαγείρεμα μίας υπέροχης μακαρονάδας με τόνο, γαρίδες και φιστίκια. Δείτε, επίσης, κανόλι με σοκολάτα.

    Αμέσως μετά
    ΔΕΥΤΕΡΑ 3 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 18.35
    Κ-ΕΗΓΣΚ-ΕΗΓΣ
    Στο FOX Life
    Αμέσως μετά
    ΤΡΙΤΗ 4 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 04.00
    Κ-ΕΗΓΣΚ-ΕΗΓΣ
    Στο FOX Life
  • 6

    Tuscany

    +

    Ο Jamie τελειοποιεί το σπαγγέτι μπολονέζ και αναβιώνει μια φανταστική εβραιο-ιταλική συνταγή. Δείτε, επίσης, μοσχάρι ραγού με παπαρδέλες.

    Αμέσως μετά
    ΔΕΥΤΕΡΑ 10 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 18.35
    Κ-ΕΗΓΣΚ-ΕΗΓΣ
    Στο FOX Life
    Αμέσως μετά
    ΤΡΙΤΗ 11 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 03.45
    Κ-ΕΗΓΣΚ-ΕΗΓΣ
    Στο FOX Life
  • 7

    Rome

    +

    Ο Jamie βρίσκει μερικές γρήγορες, φρέσκες και εύκολες συνταγές που περιλαμβάνουν νόστιμα tortiglioni και gnocchi από αρωματικά μπιζέλια με ψητή σάλτσα ντομάτας και έντονο pesto.

  • 8

    Piedmont

    +

    Είναι χειμώνας και ο Jamie βρίσκεται ψηλά στις χιονισμένες ιταλικές Άλπεις αναζητώντας τις θρυλικές γεύσεις του Πιεμόντε.