Last Man Standing

88
© 2019-2020 Fox Media LLC. All rights reserved.
Last Man Standing

Σύνοψη

Έχοντας φτάσει στον 8ο κύκλο του, η σειρά Last Man Standing ακολουθεί τον Tim Allen ως Mike Baxter, έναν ευτυχισμένο σύζυγο και πατέρα τριών κοριτσιών, ο οποίος αποτελεί μειονότητα και προσπαθεί να διατηρήσει την αρρενωπότητά του μέσα σε ένα σπίτι όπου κυριαρχούν γυναίκες. Ο Mike προσπαθεί να γλιτώσει από τα γυναικεία δράματα του σπιτιού με τη βοήθεια της ζεστής, αντρικής αγκαλιάς που του προσφέρει η δουλειά του στο Outdoor Man, ένα μαγαζί με αθλητικά είδη στο οποίο είναι διευθυντής μάρκετινγκ. Επίσης, ξεφεύγει και με τη βοήθεια του vlog του, το οποίο χρησιμοποιεί ως βήμα για τις απόψεις του – που συχνά δεν έχουν τίποτα να κάνουν με τα προϊόντα του καταστήματος. Όταν υποτίθεται ότι πρέπει να πουλάει ποδήλατα ή καγιάκ, εκείνος καταλήγει, για κάποιο λόγο, να παραληρεί για το περιβάλλον, τη δημόσια υγεία, τη διεθνή πολιτική και όποιο άλλο θέμα τον απασχολεί.Δίπλα στον Allen πρωταγωνιστούν: η Nancy Travis ως σύζυγος του Mike, η Amanda Fuller ως η μεγαλύτερη κόρη τους Kristin και η Molly McCook ως η ανεξάρτητη δεύτερη κόρη τους Mandy.

Επεισόδια

 • 1

  No Parental Guidance

  +

  Ο Mike βοηθά τη Vanessa να συνηθίσει το σπίτι χωρίς τα παιδιά. Στο μεταξύ, η Kriston ανακοινώνει την εγκυμοσύνη της στην οικογένεια και, χωρίς να το καταλάβει, αναστατώνει τη Mandy.

 • 2

  Wrench in the Works

  +

  Τα σχέδια των Mike και Chuck να ανοίξουν ένα συνεργείο ανακαίνισης κλασικών αυτοκινήτων χαλάνε όταν καλείται να συμμετάσχει και ο Joe. Επίσης, η Vanessa συνειδητοποιεί ότι η Mandy ξεγελά τον Kyle για να κάνει όλες τις δουλειές του σπιτιού.

 • 3

  Yours, Wine, and Ours

  +

  Μετά από μια συζήτηση με την Bonnie, ο Mike δυσκολεύται να εξισορροπήσει την ανάγκη του για προσωπικό χρόνο και βρίσκει κοινά χόμπι με τη Vanessa. Στο μεταξύ, ο Kyle και ο Ryan πενθούν τον θάνατο του αγαπημένου τους συγγραφέα.

 • 4

  You've Got Male (or Female)

  +

  Όταν η Kristin εμπιστεύεται το πάρτι για το φύλο του μωρού στον Mike, εκείνος δεν σταματά να το θυμίζει στη Vanessa. Επίσης, οι Chuck και Joe έχουν μετανιώσει που μετέτρεψαν το άδειο δωμάτιο του Ed σε τεράστιο κουκλόσπιτο για την Bonnie.

 • 5

  Mysterious Ways

  +

  Ο Mike τα βάζει με μια ανώτερη δύναμη όταν προσπαθεί να πείσει τον Kyle να πάρει προαγωγή στο τμήμα Ανθρωπίνων Πόρων αντί να γίνει μόνιμο μέλος του ιερατείου όπως του έχει προτείνει ο Αιδεσιμότατος Paul.

 • 6

  The Office

  +

  Ο Mike αναρωτιέται τι δώρο να πάρει στη Vanessa για μια επαγγελματική επέτειο.

 • 7

  Bedtime Story

  +

  Ο Mike προσπαθεί να μην πληγώσει τη Vanessa σχετικά με το ροχαλητό της. Στο μεταξύ, η Mandy το παρακάνει με τις προετοιμασίες για την άφιξη του μωρού των Kristin και Ryan.

 • 8

  Romancing the Stone

  +

  Η Vanessa μαθαίνει ένα μυστικό το οποίο πιστεύει ότι θα καταστρέψει τη γαμήλια μέρα του Ed και της Bonnie.

 • 9

  Girls Rock

  +

  Ο Mike και η Vanessa προσπαθούν ο καθένας με τον τρόπο του να επηρεάσουν την επαγγλεματική σταδιοδρομία της Jen ενώ η Kristin χρησιμοποιεί την εγκυμοσύνη της προς όφελός της με τους πελάτες του Outdoor Man.

 • 10

  Break Out the Campaign

  +

  Η Vanessa ζητά τη συμβουλή του Mike και της Carol για την καμπάνιά της, ενώ ο Kyle διακατέχεται από άγχος όταν ο Ed του κάνει δώρο ένα ακριβό ρολόι.

 • 11

  Baked Sale

  +

  Η προφορά του Mike να βοηθήσει την Jen να πουλήσει μπισκότα για το σχελείο της αποτυγχάνει όταν προτείνει να στήσει τον πάγκο της έξω από το Bud’s Buds.

 • 12

  I'm with Cupid

  +

  Ο Mike το παίζει θεός έρωτας κανονίζοντας ραντεβού για τον Joe με την Cece. Στο μεταξύ, ο Kyle ζηλεύει όταν ο Ryan προσκαλεί την Jen στο podcast τους.

 • 13

  Student Doubt

  +

  Όταν η Mandy ανησυχεί για τις πρώτες εξετάσεις του Kyle στο κολέγιο, αναθέτει κρυφά στη Vanessa, την Jen και τον Ryan να τον βοηθήσουν.

 • 14

  This Too Shall Bass

  +

  Όταν ο Mike ανακαλύπτει ότι ο Ed δεν θα παραβρεθεί στο ετήσιο φεστιβάλ μπάσου του Outdoorman για να πάει στο κυριλέ γκαλά τέχνης της Bonnie, επιχειρεί να πείσει την πεθερά του να αλλάξει γνώμη.

 • 15

  Chili Chili Bang Bang

  +

  Ο Mike και ο Chuck παίρνουν μέρος στον ετήσιο διαγωνισμό μαγειρικής με τσίλι του Outdoorman. Στο μεταξύ, οι Ryan και Kyle αντικαθιστούν τις Kristin και Mandy στο εβδομαδιαίο γεύμα μητέρας/κόρης.

 • 16

  Along Came a Spider

  +

  Ο Mike και η Mandy λαμβάνουν ακραία μέτρα για να βοηθήσουν τη Vanessa να έρθει κοντά με τους ψηφοφόρους στην καμπάνια της για την Πολιτειακή Συνέλευση.

 • 17

  Keep the Change

  +

  Όταν ο Mike και η Vanessa καλούν τον πατέρα της Jen στην αποφοίτησή της, η Jen δυσκολεύεται να αποδεχτεί τη συνοδό του, τη Fiona.

 • 18

  Garage Band

  +

  Ένα άρθρο για αναπαλαίωση αυτοκινήτων φέρνει τους Mike, Chuck και Ed στο προσκήνιο ενώ κάνει τον Joe να νιώθει αδικημένος. Στο μεταξύ, ο Ryan αντιδρά υπερβολικά όταν κάνει το ψυχολογικό τεστ του Kyle.

 • 19

  The Big LeBaxter

  +

  Όταν ο Αιδεσιμώτατος Paul παίρνει στην εκκλησιαστική ομάδα μπόουλινγκ τον Kyle και τη Mandy, ο Mike ξεμένει με δύο όχι πολύ ελκυστικές επιλογές για την Ομάδα Baxter, τους Ryan και Jen.

 • 20

  Extrasensory Deception

  +

  Όταν ο Kyle και η Mandy ξεχωριστά αποκαλύπτουν ένα μυστικό στον Mike και στη Vanessa αντίστοιχα, ορκίζονται οτι δεν θα το πει ο ένας στον άλλον.

 • 21

  How You Like Them Pancakes?

  +

  Η Eve επιστρέφει σπίτι για το σαββατοκύριακο και η Vanessa προσπαθεί να αναβιώσει μια παιδική παράδοση για τα κορίτσια... χωρίς τον Mike.