Manhattan Love Story

88
Manhattan Love Story

Σύνοψη

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ τι περνά από το μυαλό του/της συνοδού σας σε ένα ραντεβού; Η σειρά Manhattan Love Story ασχολείται με τις διαφορές στον τρόπο που σκέφτονται και ενεργούν άνδρες και γυναίκες, όταν βρίσκονται σε ραντεβού. Η Dana Hopkins (Analeigh Tipton) είναι ένα κορίτσι από το νότο που φτάνει στη Νέα Υόρκη με όνειρό της να τα καταφέρει στον κόσμο των εκδόσεων. Η Dana μένει προσωρινά στο σπίτι της φίλης της από το κολέγιο, Amy (Jade Catta-Preta) και του άντρα της David (Nicholas Wright), οι οποίοι της κανονίζουν ραντεβού με τον αδερφό του David, Peter (Jake McDorman).

Επεισόδια

Κύκλος 1
 • 1

  Pilot

  +

  Η Dana και ο Peter είναι νέοι, ελεύθεροι κι ωραίοι και ζουν στη μεγάλη πόλη. Η Dana μεγάλωσε σε μια μικρή πόλη και πάντα ονειρευόταν τη Νέα Υόρκη, ενώ ο Peter μεγάλωσε εκεί και δεν έχει κανένα πρόβλημα να συνεχίσει να ζει τη ζωή του γνωρίζοντας κοπέλες.

 • 2

  In The Mix, On The Books, And In The Freezer

  +

  Η πολλά υποσχόμενη σχέση της Dana με τον Peter περιπλέκεται. Οι δυο τους έχουν ήδη βγει ένα επιτυχημένο ραντεβού αλλά τα πράγματα παίρνουν περίεργη τροπή όταν η Dana βλέπει τον Peter με μια άλλη γυναίκα.

 • 3

  Gay Or British?

  +

  Η Dana και ο Peter έχουν βρει την τέλεια ισορροπία στη σχέση τους: έχουν συμφωνήσει να βγαίνουν και με άλλους αλλά να μη μιλούν ποτέ γι' αυτό.

 • 4

  It's Complicated

  +

  Η Dana και ο Peter συνεχίζουν να απολαμβάνουν τη Νέα Υόρκη και τη σχέση τους, όταν, όμως, συνειδητοποιούν ότι ακόμα δεν έχουν κάνει σεξ, αποφασίζουν να βγουν για ένα σέξι, ερωτικό δείπνο σε ένα ακριβό εστιατόριο με οστρακοειδή.

 • 5

  Sex Actually

  +

  Ένα πράγμα είναι σίγουρο στη σχέση της Dana και του Peter: ο δρόμος προς τον έρωτα είναι στρωμένος με αρκετούς γελοίους καβγάδες. Το θέμα της τελευταίας τους διαφωνίας είναι η ρομαντική κομεντί 'Love Actually'.

 • 6

  Empire State Of Minds Strikes Back

  +

  Μία καταιγίδα έρχεται στο τέλος μίας δύσκολης εβδομάδας για την Dana όταν το αφεντικό της, της τηλεφωνεί για να της αναθέσει την πρώτη επιμέλεια βιβλίου που πρέπει να παραδώσει άμεσα.

 • 7

  Plus One

  +

  Όταν η Dana επιλέγει ως συνοδό της τον Tucker και όχι τον Peter στο γάμο ενός παλιού φίλου, ο Peter σύντομα συνειδητοποιεί ότι προτιμάει να είναι μαζί της κι ας περάσει άσχημα παρά να περνάει υπέροχα χωρίς εκείνη.

 • 8

  Happy Thanksmas

  +

  O Peter νιώθει άβολα για την οικογένειά του και δεν καλεί την Dana για τη γιορτή των Ευχαριστιών μέχρι να μάθει ότι έχει κανονίσει κάτι για εκείνη την ημέρα και δεν θα μπορεί να έρθει. Όταν όμως η πτήση της Dana ακυρώνεται, καταλήγει μαζί με τον Peter και τους δικούς του.

 • 9

  Love Is A Battlefield

  +

  Η Dana αναγκάζεται να αποκαλύψει ένα παράξενο χόμπι της στον Peter, όταν εκείνος τη συνοδεύει σε κάτι που αρχικά πίστευε ότι θα ήταν ένα επαγγελματικό συνέδριο εκτός έδρας.

 • 10

  The Ex Factor

  +

  Όταν ο Peter μαθαίνει ότι η Dana διατηρεί φιλικές σχέσεις με όλους τους πρώην της, ακόμα και με εκείνους που της έκαναν πρόταση γάμου, τότε αποφασίζει να ακολουθήσει το παράδειγμά της και να επανασυνδεθεί με την πρώην του, αλλά τα πράγματα έχουν απαίσια κατάληξη.

 • 11

  Let It Go

  +

  Όταν ο πρώην φίλος της Dana εμφανίζεται στη Νέα Υόρκη για να την ξανακερδίσει, ο Peter κάνει τα πάντα προκειμένου να της δείξει πόσο πολύ ενδιαφέρεται για εκείνη, ακόμα και αν αυτό σημαίνει ότι πρέπει να την αφήσει να φύγει.