Marvel's Cloak & Dagger

1212
Marvel's Cloak & Dagger

Σύνοψη

Η σειρά Marvel’s Cloak & Dagger ακολουθεί την ιστορία της Tandy Bowen (Olivia Holt) και του Tyrone Johnson (Aubrey Joseph) - δύο εφήβων με πολύ διαφορετικά βιώματα οι οποίοι ανακαλύπτουν ότι διαθέτουν υπερδυνάμεις, οι οποίες συνδέονται μεταξύ τους, με μυστήριο τρόπο. Στον 2ο κύκλο, η πίεση είναι μεγαλύτερη για τους νεαρούς πρωταγωνιστές, καθώς ο Tyrone και η Tandy προσπαθούν να βρουν τη θέση τους στον κόσμο ως πιο ενεργοί ήρωες. Καθώς μαθαίνουν και ωριμάζουν συναισθηματικά, ταυτόχρονα αναπτύσσονται και οι ικανότητές τους. Στον 1ο κύκλο, τους είδαμε να εισχωρούν στον πραγματικό κόσμο της ελπίδας και του φόβου. Σε αυτόν τον κύκλο, θα βουτήξουν ακόμα πιο βαθιά στα νερά των μεταφυσικών τους ικανοτήτων. Οι δυνάμεις τους έχουν ενισχυθεί και οι ίδιοι αποφασίζουν να γίνουν οι ήρωες που θέλουν, επιλέγοντας να κοιτάξουν τον κίνδυνο, κατάματα. Με τη σειρά να αγγίζει πιο σοβαρά θέματα, όπως η βία των συμμοριών και η εμπορία ανθρώπων, οι δυο ήρωες αντιμετωπίζουν έναν αδίστακτο κακό και αποκαλύπτουν έναν εγκληματία που παρενοχλούσε τις νεαρές γυναίκες της πόλης.

Επεισόδια

  • 1

    Restless Energy

    +

    Ζώντας πλέον πολύ διαφορετικές ζωές, ο Tyrone και η Tandy διατηρούν χαμηλό προφίλ καθώς τελειοποιούν τις δυνάμεις τους.

  • 2

    White Lines

    +

    Ο Tyrone και η Tandy συνεχίζουν να δυσκολεύονται με την κατάστασή τους, καθώς, ενώ θέλουν απεγνωσμένα να βοηθήσουν, ανακαλύπτουν ότι δημιουργούν περισσότερα προβλήματα απ' όσα λύνουν.

  • 3

    Shadow Selves

    +

    Όταν μαθαίνουν για μια παρέα κοριτσιών που έχει εξαφανιστεί, η Tandy και ο Tyrone προσπαθούν να δουν εάν μπορούν να ανακαλύψουν τι συνέβη στα κορίτσια.

  • 4

    Rabbit Hold

    +

    Προσπαθώντας να ανακαλύψει περισσότερα στοιχεία για το κύκλωμα εμπορίας ανθρώπων, η Tandy κάνει ένα επικίνδυνο ταξίδι για να βρει τη Mayhem, η οποία μπορεί να έχει τις απαντήσεις που χρειάζεται.

  • 5

    Alignment Chart

    +

    Ο Tyrone έρχεται αντιμέτωπος με μια δύσκολη απόφαση όταν του δίνεται η ευκαιρία από μια απρόσμενη πηγή να καθαρίσει το όνομά του.

  • 6

    B Sides

    +

    Στην προσπάθειά της να διαλύσει το κύκλωμα εμπορίας ανθρώπων, η Tandy βρίσκεται μπλεγμένη σε μια δύσκολη και παράξενη κατάσταση.

  • 7

    Vikingtown Sound

    +

    Η Adina ωθείται στα άκρα καθώς προσπαθεί να βρει απαντήσεις για τα δυο της αγόρια.

  • 8

    Two Player

    +

    Η Tandy και η Evita καλούνται να φτάσουν στα άκρα όταν ο Tyrone βρίσκεται σε μια επικίνδυνη κατάσταση.

  • 9

    Blue Note

    +

    Ο Tyrone και η Tandy στρέφονται σε αμφισβητήσιμους συμμάχους στην προσπάθειά τους να βρουν και να σταματήσουν τον εγκληματία πίσω από το κύκλωμα εμπορίας ανθρώπων.

  • 10

    Level Up

    +

    Ο Tyrone και η Tandy ταξιδεύουν στη σκοτεινή, επικίνδυνη διάσταση για να εμποδίσουν μια σατανική δύναμη που απειλεί τη Νέα Ορλεάνη. Για να τη σταματήσουν, θα πρέπει να έρθουν αντιμέτωποι με τα δικά τους, προσωπικά θέματα.