Modern Family

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 21.00

88
Modern Family

Επόμενες προβολές στην TV

 1. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 21.00

  I Love a Parade (Ε01 - K10)

 2. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 21.25

  Kiss and Tell (Ε02 - K10)

 3. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 23.20

  I Love a Parade (Ε01 - K10)

Σύνοψη

Στο πρώτο επεισόδιο του 10ου κύκλου, τα μέλη της συμμορίας των Pritchett-Dunphy-Tucker θα προκαλέσουν πανικό όταν θα βρεθούν όλοι μαζί στην ετήσια παρέλαση για την 4η Ιουλίου, όπου ο Jay (Ed O'Neill) είναι το τιμώμενο ρόλο. Στα επόμενα επεισόδια, ο Phil (Ty Burrell) αρπάζει μια συναρπαστική νέα επαγγελματική ευκαιρία, ενώ η Claire (Julie Bowen) ασχολείται μαζί με τον μπαμπά της, Jay, με τη συγχώνευση της Pritchett’s Closets με μια σύγχρονη εταιρία τεχνολογίας. Η Gloria (Sofia Vergara) αναρωτιέται αν η νέα σχέση του Manny (Rico Rodriguez) είναι τόσο αληθινή όσο πιστεύει ο ίδιος και μπλέκεται πολύ περισσότερο στις εξωσχολικές δραστηριότητες του Joe (Jeremy Maguire). Στο μεταξύ, ο Mitch (Jesse Tyler Ferguson) ξεκινά μια ενδιαφέρουσα πορεία ως βοηθός εισαγγελέα και, μαζί με τον Cam (Eric Stonestreet) φιλοξενούν, για άλλη μια φορά, ένα μέλος της οικογένειας Tucker στο σπίτι τους, ενώ παράλληλα εξερευνούν τη ζωή με τη Lily (Aubrey Anderson-Emmons). Η σχέση της Haley (Sarah Hyland) θα δοκιμαστεί ενώ η Alex (Ariel Winter) δυσκολεύεται με τα μεταπτυχιακά της σχέδια και ο Luke (Nolan Gould) έχει επιτέλους αποφασίσει να επικεντρωθεί στο κολέγιο, καθώς ολόκληρη η οικογένεια έρχεται αντιμέτωπη με το θάνατο ενός μέλους της. Τα επεισόδια του νέου κύκλου συνεχίζουν να παρακολουθούν την εξέλιξη αυτής της υπέροχα μεγάλης και ανάμεικτης οικογένειας, προσφέροντας μια ειλικρινή και συχνά ξεκαρδιστική ματιά στις τρυφερές και κάποιες φορές δύσκολες σχέσεις της σύγχρονης οικογένειας.

Επεισόδια

 • 1

  I Love a Parade

  +

  Τα μέλη της 'συμμορίας' των Pritchett-Dunphy-Tucker θα προκαλέσουν πανικό όταν θα βρεθούν όλοι μαζί στην ετήσια παρέλαση για την 4η Ιουλίου όπου ο Jay θα έχει τιμητικό ρόλο.

  Αμέσως μετά
  ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 21.00
  88
  Στο FOX Life
  Αμέσως μετά
  ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 23.20
  88
  Στο FOX Life
 • 2

  Kiss and Tell

  +

  Η Haley χρειάζεται βοήθεια για να αποφασίσει εάν θα πει στον Arvin για το φιλί της με τον Dylan και στρέφεται στους Mitch και Cam για να τη συμβουλέψουν.

  Αμέσως μετά
  ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 21.25
  88
  Στο FOX Life
  Αμέσως μετά
  ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 23.45
  88
  Στο FOX Life
 • 3

  A Sketchy Area

  +

  Ο Phil βρίσκει τυχαία μια νέα συναρπαστική καριέρα όταν πηγαίνει στο κολέγιο του Luke, ενώ η Claire αντιμετωπίζει τον Jay και τη συγχώνευση της Pritchett's Closets με μια σύγχρονη εταιρία τεχνολογίας.

  Αμέσως μετά
  ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 21.00
  88
  Στο FOX Life
  Αμέσως μετά
  ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 23.25
  88
  Στο FOX Life
 • 4

  Torn Between Two Lovers

  +

  Η Haley δεν δείχνει να μπορεί να διαλέξει ανάμεσα στις σχέσεις του παρελθόντος και του παρόντος και αναγκάζεται να πάρει μια απόφαση.

  Αμέσως μετά
  ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 21.25
  88
  Στο FOX Life
  Αμέσως μετά
  ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 23.50
  88
  Στο FOX Life
 • 5

  Good Grief

  +

  Πρόκειται για ένα ακόμα επικό Χαλοουίν γεμάτο στολές, δώρα και κεράσματα για την οικογένεια Dunphy-Pritchett-Tucker που καλείται να διαχειριστεί μία απίστευτη, απροσδόκητη είδηση.

  Αμέσως μετά
  ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 21.00
  88
  Στο FOX Life
  Αμέσως μετά
  ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 23.25
  88
  Στο FOX Life
 • 6

  On the Same Paige

  +

  Ο Phil μαθαίνει ότι τα μαθήματα του για μεσίτες θα σταματήσουν αν φύγουν κι άλλοι εκπαιδευόμενοι. Έτσι, επιστρατεύει όλη του τη γοητεία για να κάνει την Paige να μείνει στην τάξη ενώ ο Luke την καλεί στο σπίτι για φαγητό.

  Αμέσως μετά
  ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 21.20
  88
  Στο FOX Life
  Αμέσως μετά
  ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 23.45
  88
  Στο FOX Life
 • 7

  Did the Chicken Cross the Road?

  +

  Όταν ο Cam ξεχνά τους στίχους του αγαπημένου του κάντρι τραγουδιού, τότε κατηγορεί τον Mitch και αποφασίζει ότι πρέπει να βρει και πάλι τις ρίζες του και να πάρει ένα κοτόπουλο.

 • 8

  Kids These Days

  +

  Η Haley χρειάζεται μία μητρική συμβουλή από την Claire καθώς σκέφτεται το μέλλον της με τον Dylan αλλά και την καριέρα της.

 • 9

  Putting Down Roots

  +

  Ο σύζυγος της Dede, ο Jerry, έρχεται στην πόλη για να κληροδοτήσει τα υπάρχοντά της στην οικογένεια.

 • 10

  Stuck in a Moment

  +

  Η Hayley θέλει να πάρει στην οικογένεια ένα χριστουγεννιάτικο δώρο που δεν θα ξεχάσει ποτέ αλλά πρέπει να βρει την κατάλληλη στιγμή.

 • 11

  A Moving Day

  +

  Η Claire και ο Phil δεν έχουν πειστεί ότι η Haley και ο Dylan μπορούν να τα καταφέρουν μόνοι τους καθώς μετακομίζουν στο καινούριο τους διαμέρισμα πριν καταφτάσει το μωρό.

 • 12

  Blasts from the Past

  +

  Ο Phil και η Claire αποφασίζουν να γυρίσουν την Ιταλία με ποδήλατο πριν αποκτήσουν εγγόνι και ο Dylan τους γνωρίζει στη μαμά του, η οποία έχει ενδιαφέρον παρελθόν.

 • 13

  Whanex?

  +

  Ενώ ετοιμάζει μια παρουσίαση για τους μαθητές του σχετικά με τους μελλοντικούς στόχους τους, ο Cam πρέπει να αντιμετωπίσει κι έναν νταή του σχολείου. Ο Jay αντιμετωπίζει μικρές τεχνικές δυσκολίες κατά τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψής του.

 • 14

  We Need to Talk About Lily

  +

  Ο Phil ίσως να έχει κατακτήσει τη μεγαλύτερη επαγγελματική του πρόκληση όταν πιστεύει ότι βρήκε στον Pepper το σπίτι των ονείρων του.

 • 15

  Supershowerbabybowl

  +

  Ο Jay κάνει πάρτι για το Super Bowl και η Claire κάνει πάρτι για τη Haley και το μωρό της - και οι δυο συγκεντρώσεις στο σπίτι του Jay.

 • 16

  Red Alert

  +

  Η Lily έχει φτάσει σε ένα σημείο ενηλικίωσης για το οποίο οι Cam και Mitch δεν είναι προετοιμασμένοι - οπότε καλούν ενισχύσεις.

 • 17

  The Wild

  +

  Οι Mitch, Cam και Phil παίρνουν μέρος απρόσκλητοι στην ετήσια εκδρομή του Jay με την ομάδα πεζοπορίας όταν η Gloria τους ζητά να τον προσέχουν.

 • 18

  Stand By Your Man

  +

  Ο Dylan και ο Luke εντυπωσιάζονται με τις ιστορίες ηρωισμού και επιβίωσης του Bill ως πυροσβέστη, κάτι που κάνει τον Phil να νιώθει υποδεέστερος.

 • 19

  Yes-Woman

  +

  Σε μια προσπάθεια να είναι λιγότερο αρνητική, η Claire επαναπροσδιορίζει τον εαυτό της ως το κορίτσι που λέει πάντα 'ναι' και συνεπώς αναγκάζεται να εγκρίνει την καινούρια σχέση του Luke με μια συνάδελφό του.

 • 20

  Can't Elope

  +

  Το σχέδιο της Haley και του Dylan να κλεφτούν ήσυχα πριν γεννηθούν τα μωρά, δεν πηγαίνει όσο καλά ήλπιζαν.

 • 21

  Commencement

  +

  Ο Cam έχει επιτέλους την ευκαιρία να λάμψει όταν, την τελευταία στιγμή, καλείται να προεδρεύσει στην τελετή αποφοίτησης του γυμνασίου, ενώ ο Jay απευθύνει τον εναρκτήριο λόγο.

 • 22

  A Year of Birthdays

  +

  Καθώς πλησιάζει η γέννηση των διδύμων της Haley και του Dylan, ρίχνουμε μια ματιά στο πώς γιόρτασε τα γενέθλιά του το κάθε μέλος της οικογένειας τη χρονιά που πέρασε.