Proven Innocent

1616
Proven Innocent © 2019 Fox and its related entities. All rights reserved.
Proven Innocent

Σύνοψη

Ο βραβευμένος με Emmy και Χρυσή Σφαίρα δημιουργός, Danny Strong (Empire) συνεργάζεται με τον David Elliot (Four Brothers) για να παρουσιάσει τη συγκινητική ιστορία μιας γυναίκας που αγωνίζεται για να αποδείξει την αθωότητα άλλων, αλλά και τη δική της. Η νέα σειρά Proven Innocent ακολουθεί μια άγνωστη νομική εταιρεία, της οποίας ηγείται η Madeline Scott (Rachelle Lefevre), μια δυναμική και ασυμβίβαστη δικηγόρος που διψά για δικαιοσύνη. Δεν υπάρχει κανείς που να κατανοεί καλύτερα από τη Madeline, πόσο σημαντικό είναι να αποφυλακίζεται ένας αθώος άνθρωπος. Όταν ήταν 18 χρονών, είχε καταδικαστεί άδικα, μαζί με τον αδερφό της, Levi (Riley Smith), σε μια υπόθεση φόνου που εξελίχθηκε σε εθνική διαμάχη και την έφερε στο επίκεντρο των ΜΜΕ και της κοινής γνώμης. Η Madeline διευθύνει την εταιρεία με το συνεργάτη της, Easy Boudreau (Russell Hornsby), τον ίδιο δικηγόρο που βοήθησε στην αποφυλάκισή της μετά από 10 χρόνια στη φυλακή. Η ομάδα επίσης περιλαμβάνει τον ντετέκτιβ Bodie Quick (Vincent Kartheiser) και τη διευθύντρια επικοινωνίας Violet Price (Nikki M. James), η οποία ετοιμάζει ένα podcast με αληθινές δικαστικές υποθέσεις, μετά το τέλος κάθε έρευνας. Ενώ από κάποιους θεωρείται ηρωίδα και από άλλους θύμα, οι τολμηρές τακτικές της Madeline, της έχουν επιφυλάξει αρκετούς εχθρούς, κυρίως τον Gore Bellows (Kelsey Grammer), τον κατήγορο που αρχικά την έβαλε στη φυλακή και συνεχίζει να πιστεύει ότι είναι ένοχη. Παρά την αδιάκοπη προσπάθεια του Bellows για νέα καταδίκη, η Madeline θα συνεχίσει να υπερασπίζεται άλλους, την ίδια στιγμή που συνεχίζει να μάχεται για τη δική της αθωότητα και ψάχνει τον αληθινό δολοφόνο στην υπόθεσή της.

Επεισόδια

Κύκλος 1
 • 1

  Pilot

  +

  Η δικηγόρος του Σικάγο, Madeline Scott, η οποία είχε στο παρελθόν καταδικαστεί άδικα για φόνο, μάχεται τον κατήγορο που την είχε βάλει φυλακή και συνεχίζει να πιστεύει στην ενοχή της.

 • 2

  The Burden of Truth

  +

  Η ομάδα ανοίγει την υπόθεση της Tamara Folsom, ενός θύματος βιασμού που καταδικάστηκε άδικα για φόνο.

 • 3

  A Minor Confession

  +

  Η εκκλησία του Easy αναθέτει στην ομάδα να ανοίξει ξανά την υπόθεση του William Hurston, ενός άνδρα που καταδικάστηκε για φόνο στην ηλικία των 14 μετά από ομολογία υπό εξαναγκασμό.

 • 4

  The Shame Game

  +

  Όταν η Madeline αναλαμβάνει την υπόθεση της Sarah Bukhari, μιας γυναίκας που καταδικάστηκε σε κάθειρξη 25 ετών για την δολοφονία του νεογέννητου μωρού της, ο Easy διχάζεται ανάμεσα στα θρησκευτικά του πιστεύω και στο να κάνει το σωστό.

 • 5

  Cross to Bear

  +

  Όταν ένας ρατσιστής ικετεύει την ομάδα να τον βοηθήσει να αλλάξει την άδικη καταδίκη του, τα μέλη της ομάδας διχάζονται για το αν πρέπει να αναλάβουν την υπόθεση.

 • 6

  A Cinderhella Story

  +

  Η ομάδα αναλαμβάνει την υπόθεση ενός κοριτσιού που καταδικάστηκε για τον φόνο της μητέρας του.

 • 7

  Living and Dying in East Cleveland

  +

  Η Madeline πηγαίνει ταξίδι με την Amina Jackson, ακτιβίστρια των ανθρωπίνων δικαιβμάτων, για να παλέψει για τον Davon Watkins, ο οποίος έχει καταδικαστεί σε θάνατο για τη δολοφονία ενός αστυνομικού.

 • 8

  The Struggle for Stonewall

  +

  Η ομάδα προσπαθεί να δικαιώσει τη Cindy Whitman, μια διεμφυλική γυναίκα, η οποία καταδικάστηκε αδίκως για τη δολοφονία της επίσης διεμφυλικής φίλης της και ακτιβίστριας, Vanessa.

 • 9

  Acceptable Losses

  +

  Όταν η Υπηρεσία καλείται να απαλλάξει ένα πρώην μέλος αδελφότητας, μια τροπή στην υπόθεση του Davon Watkins αναγκάζει τη Madeline να επιστρέψει στο Οχάιο, αφήνοντας τους Easy και Bodie να λύσουν αυτή την υπόθεση μόνοι τους.

 • 10

  Seal Team Deep Six

  +

  Όταν μια Navy SEAL κατηγορείται για τον φόνο ενός ανωτέρου της, η Madeline και η ομάδα είναι αποφασισμένοι να αποδείξουν την αθωότητά της.

 • 11

  Shaken

  +

  Η ομάδα αναλαμβάνει την υπόθεση μιας μητέρας, της Gabrielle Parcell, η οποία εκτίει ποινή ισόβιας κάθειρξης επειδή ταρακούνησε τόσο πολύ το βρέφος της που προκάλεσε τον θάνατό του.

 • 12

  In Defense of Madeline Scott, Part I

  +

  Ο Easy αναλαμβάνει την υπόθεση μετανάστευσης ενός νεαρού DREAMer, του Hector Costa, ο οποίος έχει καταδικαστεί για φόνο.

 • 13

  In Defense of Madeline Scott, Part II

  +

  Καθώς η ελευθερία της Madeline απειλείται, η υπεράσπιση του Easy αντιμετωπίζει δυσκολίες. Η ομάδα πρέπει να συνεργαστεί για να επιλύσει τη δολοφονία της Rosemary μια και καλή πριν τελειώσει η προθεσμία.