Single Parents

ΤΕΤΑΡΤΗ 23.05

Κ-ΕΗΓΣΚ-ΕΗΓΣ
Διαθέσιμο μέσω
Sinlge Parents © 2018-2019 American Broadcasting Companies. All rights reserved.
Single Parents

Επόμενες προβολές στην TV

 1. ΤΕΤΑΡΤΗ 22 ΜΑΙΟΥ 23.05

  That Elusive Zazz (Ε11 - K01)

 2. ΣΑΒΒΑΤΟ 25 ΜΑΙΟΥ 21.20

  That Elusive Zazz (Ε11 - K01)

 3. ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΜΑΙΟΥ 04.05

  That Elusive Zazz (Ε11 - K01)

Σύνοψη

Η νέα κωμική σειρά Single Parents παρουσιάζει μια παρέα από διαζευγμένους γονείς οι οποίοι στηρίζονται ο ένας στον άλλον για να μεγαλώσουν τα 7χρονα παιδιά τους και να διατηρήσουν μια όσο το δυνατόν κανονική προσωπική ζωή, εκτός πατρικών και μητρικών υποχρεώσεων. Η σειρά ξεκινάει όταν η παρέα γνωρίζει τον Will Cooper (Taran Killam), έναν 30χρονο που έχει επικεντρωθεί τόσο πολύ στην ανατροφή της κόρης του, που έχει ξεχάσει ότι είναι και άνδρας. Όταν οι υπόλοιποι γονείς αντιλαμβάνονται πόσο βαθιά έχει μπει ο Will στο ρόλο του πατέρα, συνεργάζονται για να τον βγάλουν (ξανά) στον έξω κόσμο και να τον κάνουν να συνειδητοποιήσει ότι να είσαι καλός γονιός, δεν σημαίνει ότι πρέπει να θυσιάσεις το ποιος είσαι.

Επεισόδια

Κύκλος 1
 • 1

  Pilot

  +

  Ο Will Cooper έχει επικεντρωθεί τόσο πολύ στο να μεγαλώσει την κόρη του, Sophie, που έχει ξεχάσει ότι είναι και άντρας πέρα από γονιός.

 • 2

  Sleepover Ready

  +

  Ο Douglas αναγκάζεται να οργανώσει το παιδικό πάρτι του Σαββάτου και ο Will το βλέπει σαν ευκαιρία να επιχειρήσει να δεθεί μαζί του, κάτι που δεν έχει καταφέρει να κάνει στο παρελθόν.

 • 3

  A Leash Is Not a Guinea Pig

  +

  Όταν η Poppy βλέπει ότι ο Douglas και τα δίδυμα δεν επηρεάστηκαν σχεδόν καθόλου από τον θάνατο του χάμστερ τους, του Pickle, ενθαρρύνει τον Douglas να σταματήσει να καταπιέζει τα δικά του συναισθήματα και των διδύμων.

 • 4

  Beyoncé Circa Lemonade

  +

  Αφού η Angie και ο Douglas μαλώνουν τον Miggy επειδή δεν μπορεί να εκπαιδεύσει τον Jack να κοιμάται τη νύχτα, ανταγωνίζονται μεταξύ τους για το ποιος μπορεί να το καταφέρει μέσα σε ένα βράδυ.

 • 5

  Politician, Freemason, Scientist, Humorist and Diplomat, Ben Fra

  +

  Ο Will στεναχωριέται όταν η Sophie θέλει να περάσει πιο ήσυχα το Χαλοουίν και καλεί ένα αγόρι στο σπίτι. Η Poppy και τα δίδυμα προσπαθούν να πείσουν τον διστακτικό Douglas να φορέσει μία αστεία στολή.

 • 6

  Lettuce

  +

  Ο Will τα πάει καλά με την Δρ Dewan, την παιδίατρο της Angie και του Graham. Όμως, η Angie ανησυχεί ότι αυτό θα μειώσει τις πιθανότητες του Graham να μπει στη λίστα αναμονής για το εμβόλιο της γρίπης.

 • 7

  They Call Me Doctor Biscuits!

  +

  Οι Graham και Rory συμμετέχουν στη σχολική παράσταση του Grease. Ο Graham θα υποδυθεί τον πρωταγωνιστή και ο Rory θα εμφανιστεί σε έναν μικρότερο ρόλο και η Poppy με την Angie ζητάνε από τον καθηγητή να κάνει αλλαγές.

 • 8

  The Beast

  +

  Ο Will ενθαρρύνει την Angie να ανακαλύψει και πάλι το πάθος της για τη μουσική χέβι μέταλ και να κάνει μαθήματα κιθάρας και, ως αντάλλαγμα, η Angie επιμένει ότι ο Will πρέπει να επιστρέψει στην πρόγνωση καιρού και να μπουν οι δυο τους με το αυτοκίνητο στην καρδιά μιας θύελλας.

 • 9

  Ronald Reagan's White House Collectible Pen

  +

 • 10

  The Magic Box

  +

  Όταν ο Owen εμφανίζεται ξαφνικά την παραμονή των Χριστουγέννων με ένα δώρο για την Angie, εκείνη ζητά απελπισμένη τη βοήθεια του Will για να βρει ένα δώρο για τον Owen την τελευταία στιγμή.

 • 11

  That Elusive Zazz

  +

  Ο Will αποφασίζει να περάσει από οντισιόν για τη δουλειά των ονείρων του ως τηλεοπτικός μετεωρολόγος, αλλά, για να το πετύχει, χρειάζεται μια μικρή βοήθεια από τους Miggy, Poppy και Sophie για να διαμορφώσει την τέλεια περσόνα.

  Αμέσως μετά
  ΤΕΤΑΡΤΗ 22 ΜΑΙΟΥ 23.05
  Κ-ΕΗΓΣΚ-ΕΗΓΣ
  Στο FOX Life
  Αμέσως μετά
  ΣΑΒΒΑΤΟ 25 ΜΑΙΟΥ 21.20
  Κ-ΕΗΓΣΚ-ΕΗΓΣ
  Στο FOX Life
 • 12

  All Aboard the Two-Parent Struggle Bus

  +

  Όταν η πρώην του Will, η Mia, εμφανίζεται απρόσμενα για τα γενέθλια της Sophie, ο Will θυμώνει που υποτιμά τους κανόνες που έχει θέσει εκείνος για τη Sophie.

  Αμέσως μετά
  ΤΡΙΤΗ 28 ΜΑΙΟΥ 21.25
  Κ-ΕΗΓΣΚ-ΕΗΓΣ
  Στο FOX Life
  Αμέσως μετά
  ΤΕΤΑΡΤΗ 29 ΜΑΙΟΥ 00.25
  Κ-ΕΗΓΣΚ-ΕΗΓΣ
  Στο FOX Life
 • 13

  +

  Ο Will θέλει να τα ξαναβρεί με τη Mia αλλά θα πρέπει να επιλέξει ανάμεσα στη 'φυσιολογική' οικογένεια και την καινούρια οικογένεια που έχει δημιουργήσει με τους Angie, Poppy, Miggy, Douglas και τα παιδιά.

  Αμέσως μετά
  ΤΡΙΤΗ 4 ΙΟΥΝΙΟΥ 21.25
  Κ-ΕΗΓΣΚ-ΕΗΓΣ
  Στο FOX Life
  Αμέσως μετά
  ΤΕΤΑΡΤΗ 5 ΙΟΥΝΙΟΥ 00.30
  Κ-ΕΗΓΣΚ-ΕΗΓΣ
  Στο FOX Life
 • 14

  The Shed

  +

  Ο Douglas ανακαλύπτει ότι η Amy είναι μαθηματική ιδιοφυΐα και πελαγώνει με τον χρόνο που θα πρέπει να διαθέσει για να φέρεται στις κόρες του ως ανεξάρτητα άτομα για πρώτη φορά.

  Αμέσως μετά
  ΤΡΙΤΗ 11 ΙΟΥΝΙΟΥ 21.25
  Κ-ΕΗΓΣΚ-ΕΗΓΣ
  Στο FOX Life
  Αμέσως μετά
  ΤΕΤΑΡΤΗ 12 ΙΟΥΝΙΟΥ 00.30
  Κ-ΕΗΓΣΚ-ΕΗΓΣ
  Στο FOX Life
 • 15

  A Cash-Grab Cooked Up By the Crepe Paper Industry

  +

  Ο Douglas δέχεται να κρατήσει τα παιδιά τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου, άλλα όταν ο Graham αντιμετωπίζει κάτι έκτακτο εκείνη την ημέρα και η Big Red εμφανίζεται απρόσμενα, ο Douglas και η Big Red συνεργάζονται για να βοηθήσουν τον Graham.

  Αμέσως μετά
  ΤΡΙΤΗ 18 ΙΟΥΝΙΟΥ 21.25
  Κ-ΕΗΓΣΚ-ΕΗΓΣ
  Στο FOX Life
  Αμέσως μετά
  ΤΕΤΑΡΤΗ 19 ΙΟΥΝΙΟΥ 00.30
  Κ-ΕΗΓΣΚ-ΕΗΓΣ
  Στο FOX Life
 • 16

  John Freakin' Stamos

  +

  Ο πρώην σύζυγος της Poppy, ο Ron, αντιμετωπίζει πλέον σοβαρά τη σχέση με την κοπέλα του και η Poppy καλείται να δεχτεί το γεγονός ότι μια άλλη γυναίκα θα εμπλέκεται στην ανατροφή του παιδιού της.

 • 17

  Summer of Miggy

  +

  Βλέποντας ότι o μικρός Jack ετοιμάζεται να κάνει τα πρώτα του βήματα, ο Miggy αισθάνεται μεγάλος και προσπαθεί να ξανανιώσει νέος κάνοντας ένα μεγάλο πάρτι.

 • 18

  A Radical Cloak of Sexual Irresistibility

  +

  Σε μια μαγική συνάντηση στην έπαυλη Bachelor, ο Chris Harrison μεταδίδει τη σοφία του στις απογοητευμένες Poppy και Angie, επιχειρώντας να αποκαταστήσει την πίστη τους στην αγάπη και τις ευτυχισμένες ιστορίες.

 • 19

  Win a Lunch with Kzop's Will Cooper!

  +

  Όταν κανείς δεν διεκδικεί το 'Γεύμα με τον Will Cooper' στη σχολική δημοπρασία, η Poppy και η Sophie οργανώνουν ένα σχέδιο, αναθέτοντας στον Dr. Biscuits να πλειοδοτήσει για τον Will και να παίξει τον ρόλο του Νο. 1 θαυμαστή του.