The Grinder

88
© 2015-2016 Fox and its related entities. All rights reserved.
The Grinder

Σύνοψη

Το The Grinder είναι μια κωμική σειρά που ακολουθεί τις περιπέτειες ενός διάσημου ηθοποιού, ο οποίος, όταν ολοκληρώθηκε η νομική σειρά στην οποία πρωταγωνιστούσε, αποφάσισε να ασκήσει το επάγγελμα και εκτός οθόνης. Χωρίς πτυχίο, άδεια ασκήσεως επαγγέλματος και φυσικά καμία εμπειρία από κανονικές δίκες, ο Dean επιλέγει να ασκήσει τη δικηγορία στην επιχείρηση της οικογένειάς του.

Επεισόδια

Κύκλος 1
 • 1

  Pilot

  +

  Το "The Grinder", με πρωταγωνιστή τον υποψήφιο για βραβείο Emmy, Rob Lowe, και τον υποψήφιο για Χρυσή Σφαίρα, Fred Savage, ακολουθεί έναν διάσημο δικηγόρο που πηγαίνει από τον χώρο του θεάματος…στην οικογενειακή επιχείρηση.

 • 2

  A Hero Has Fallen

  +

  Μετά τη συναρπαστική και επιτυχημένη υπόθεση Krantz, η Sanderson and Yao δέχεται καταιγισμό από υποθέσεις. Ο Dean, με τον γνωστό του τρόπο, θέλει να επιλέξει την επόμενη μεγάλη υπόθεση.

 • 3

  The Curious Disappearance of Mr.Donovan

  +

  Ο Dean, πεπεισμένος ότι η μόνη λογική εξήγηση για την έλλειψη ενδιαφέροντος της Claire για το άτομό του είναι ότι είναι κατάσκοπος, λέει στον Stewart ότι η Claire αποκαλύπτει τα μυστικά τους σε μια ανταγωνιστική εταιρεία.

 • 4

  Little Mitchard No More

  +

  Όταν ένα καινούριο ζευγάρι, ο Lyle και η Vanessa Gerhart, μπαίνουν στη ζωή του Stewart και της Deb, εκείνοι έρχονται αντιμέτωποι με το 'Φαινόμενο Dean': οι άλλοι να σε κάνουν παρέα απλά και μόνο επειδή έχεις διάσημο αδερφό.

 • 5

  Une Mouture Amer (A Bittersweet Grind)

  +

  Καθώς ο Dean ετοιμάζεται να παραιτηθεί από αυτό που πιστεύει ότι είναι μάταιη αναζήτηση για τον έρωτα, τα ξαναβρίσκει με την Gail, μια παλιά του αγάπη, η οποία αποκαθιστά την πίστη του στις σχέσεις.

 • 6

  Dedicating This One to the Crew

  +

  Όταν ο Ethan επιλέγει να περάσει από οντισιόν για μια σχολική παράσταση αντί να ακολουθήσει τα χνάρια του πατέρα της και να γίνει τεχνικός, αποκαλύπτονται οι διαφορές ανάμεσα σε εκείνους που προορίζονται για τα φώτα κι εκείνους που ζουν τη ζωή τους στη σκιά.

 • 7

  Buckingham Malice

  +

  Ο Stewart πείθει τον Dean ότι δεν μπορεί συνεχώς να χρησιμοποιεί τη διασημότητά του εάν θέλει να είναι ένας 'απλός άνθρωπος'. Όταν, όμως, τα αδέρφια αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα, η φήμη του Dean ίσως να είναι ο μόνος τρόπος για να γλιτώσουν.

 • 8

  Giving Thanks, Getting Justice

  +

  Αφού πέρασε πολλά Χριστούγεννα μακριά από την οικογένεια, ο Dean ενθουσιάζεται που τους ξαναβλέπει όλους για τον πρώτο πραγματικό εορτασμό της Μέρας των Ευχαριστιών μετά από πολύ καιρό.

 • 9

  Grinder Rests in Peace

  +

  Το 'The Grinder: New Orleans', εμπνευσμένο από τη σειρά 'The Grinder', ζητά από τον Dean να γυρίσει μια σκηνή που να 'κλείνει' τον ρόλο του αγαπημένου του χαρακτήρα Mitch Grinder.

 • 10

  The Olyphant in the room

  +

  Όταν ο Dean πιάνει τον Timothy Olyphant να ερωτοτροπεί με την Claire, πιστεύει ότι μπορεί να την ξανακερδίσει αναλαμβάνοντας μια υπόθεση ενός φίλου της- χρησιμοποιώντας αμφισβητήσιμες μεθόδους.

 • 11

  Exodus

  +

  Όταν οι Stewart και Deb ενημερώνουν τον Dean ότι ήρθε η ώρα να βρει το δικό του σπίτι το παίρνει πολύ βαριά.

 • 12

  Blood Is Thicker Than Justice

  +

  Μετά τον τσακωμό τους στο προηγούμενο επεισόδιο, ο Dean και ο Stewart βρίσκονται σε αντίπαλες πλευρές σε μια υπόθεση διαζυγίου.

 • 13

  Grinder V. Grinder

  +

  Ο Timothy Olyphant επιστρέφει στο Boise και η έχθρα ανάμεσα σε εκείνον και στον Dean συνεχίζεται όταν ο Stewart προσκαλεί τον Olyphant να περάσει περισσότερο χρόνο στην Sanderson & Yao.

 • 14

  The Retooling of Dean Sanderson

  +

  Όταν ο Dean διώχνει έναν μεγάλο πιθανό πελάτη επειδή αντιδρά πολύ έντονα, ο Stewart του λέει ότι ίσως να έχει έρθει η στιγμή να αφήσει την προσωπικότητα του 'Grinder' και να προσγειωθεί στην πραγματικότητα.

 • 15

  The Ties That Grind

  +

  Η ψυχολόγος του Dean, η Jillian, τον ενθαρρύνει, μια και καλή, να αφήσει την προσωπικότητα του Grinder και να ανακαλύψει ποιος είναι ο αληθινός Dean.

 • 16

  Delusions of Grinder

  +

  Ο Stewart είναι πεπεισμένος ότι υπάρχει μια μεγαλύτερη συνωμοσία εναντίον της εταιρείας. Είναι η πρώτη φορά που η Sanderson and Yao βρίσκεται μπλεγμένη σε μια πραγματικά δραματική κατάσταση.

 • 17

  From The Ashes

  +

  Καθώς η συνωμοσία που περιβάλλει την Sanderson and Yao φτάνει στο ζενίθ, ο μόνος άνθρωπος που μπορεί να τη διαλευκάνει έχει αφήσει την ομάδα και έχει γραφτεί στη νομική.

 • 18

  Genesis

  +

  Μετά την ψυχανάλυση, ο Dean ανακαλύπτει ότι έχει χάσει την ικανότητα να αναλύει. Για να την αποκτήσει ξανά, αποφασίζει να λύσει την υπόθεση με το γραφείο που λεηλατήθηκε.

 • 19

  Out Of Focus

  +

  Ο Stew ανησυχεί ότι τα προβλήματα διαχείρισης θυμού που αντιμετωπίζει ο Dean Sr., θα βλάψουν την υπόθεσή του, αλλά ο Dean Sr. επιμένει ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Ο Dean ισχυρίζεται ότι υπάρχει μόνο ένας σίγουρος τρόπος για να μάθουν τι πιστεύει ο κόσμος.

 • 20

  For the People

  +

  Η μητέρα των Dean και Stewart, η Lenore, τους επισκέπτεται απρόσμενα, κάτι που πανικοβάλει τον Dean αφού η μητέρα του ποτέ δεν ενέκρινε τον τρόπο ζωής του.

 • 21

  Divergence

  +

  Αφού ανακαλύπτει ότι ο Dean Sr. είναι ένοχος, ο Stew πιστεύει ότι πρέπει να διευθετήσουν την υπόθεση. Ο Dean, φυσικά, πιστεύει ότι πρέπει να προσπαθήσουν να κερδίσουν και θέλει να χρησιμοποιήσει ένα από τα παλιά του κόλπα ως Grinder.

 • 22

  Full Circle

  +

  Η δίκη του Dean Sr. βρίσκεται σε εξέλιξη και το αποτέλεσμα θα προκαλέσει έκπληξη όταν ο Stewart μπαίνει στο περιθώριο, αφήνοντας την υπόλοιπη ομάδα της Sanderson and Yao να σώσουν την εταιρεία.