The Muppets

88
The Muppets © ABC Studios
The Muppets

Σύνοψη

Τα Muppets επιστρέφουν στην τηλεόραση και μάλιστα στο prime time, με ένα σύγχρονο show, στη λογική του ντοκιμαντέρ. Για πρώτη φορά στα χρονικά, μία σειρά ακολουθεί την προσωπική ζωή και τις σχέσεις των ίδιων των Muppets, τόσο στο σπίτι όσο και στο επαγγελματικό τους περιβάλλον. Έρωτες, χωρισμοί, κατορθώματα, απογοητεύσεις, επιθυμίες και πάθη. Ένα πιο ενήλικο Muppet show, που απευθύνεται σε παιδιά όλων των ηλικιών.

Επεισόδια

Κύκλος 1
 • 1

  Pig Girls Don’t Cry

  +

  Η Miss Piggy είναι εξαγριωμένη που ο Kermit έκλεισε την Elizabeth Banks ως προσκεκλημένη στο βραδινό της σόου Up Late with Miss Piggy, ο Fozzie Bear συναντά τους γονείς της κοπέλας του και το βραβευμένο με Grammy ροκ συγκρότημα Imagine Dragons παρουσιάζουν το πρώτο τους σινγκλ 'Roots'.

 • 2

  Hostile Makeover

  +

  Σε μια προσπάθεια να ευχαριστήσει τη Miss Piggy, ο Kermit της κλείνει ραντεβού με τον Josh Groban, ο οποίος της γεμίζει το κεφάλι με ιδέες για το πώς να βελτιώσει το σόου της. Ο Fozzie προσκαλείται σε ένα πάρτι στο σπίτι του Jay Leno και όλοι εκνευρίζονται όταν ο Bobo πουλά μπισκότα.

 • 3

  Bear Left then Bear Write

  +

  Ο Fozzie παρατραβάει τα πράγματα όταν ο Kermit του δίνει συμβουλές και ο Nick Offerman παρεμβαίνει για να βοηθήσει την παρέα. Στο μεταξύ, η Cristina Applegate είναι προσκεκλημένη στο 'Up Late' της Miss Piggy και φέρνει μια έκπληξη που δεν αρέσει και πολύ.

 • 4

  Pig Out

  +

  Η παρέα περνά μια αξέχαστη βραδιά όταν συναντά τον Ed Helms στο Rowlf's Tavern και όλοι μαζί τραγουδούν σε καραόκι τα αγαπημένα τους τραγούδια, αλλά ο Kermit δε χαίρεται όταν κανείς δεν πάει στη δουλειά την επόμενη μέρα. Στο μεταξύ, ο Fozzie παθαίνει ατύχημα κατά τη διάρκεια του σόου.

 • 5

  Walk the Swine

  +

  Η Miss Piggy και η Reece Witherspoon έχουν έντονο ανταγωνισμό, αλλά όταν και οι δυο γίνονται εθελόντριες στο Habitat for Humanity, η διένεξή τους κλιμακώνεται. Στο μεταξύ, ο Fozzie και η κοπέλα του αντιμετωπίζουν προβλήματα.

 • 6

  The Ex-Factor

  +

  Ο Kermit αγωνίζεται να βρει το τέλειο δώρο για τα γενέθλια της Denise και στρέφεται στη Miss Piggy για βοήθεια. Στο μεταξύ, η Kristin Chenoweth συμφωνεί να κάνει ένα event με τους The Electric Mayhem και, χωρίς να το θέλει, δημιουργεί ρήξη ανάμεσα στα μέλη του συγκροτήματος.

 • 7

  Pig's In A Blackout

  +

  Ο Kermit αισθάνεται πίεση στη δουλειά και αναγκάζεται να πάει σε ένα ιδιωτικό θέρετρο γιόγκα όπου συναντά τυχαία τον στρεσαρισμένο Jason Bateman. Στο μεταξύ, ο Kermit απουσιάζει και ο Scooter αναλαμβάνει να συντονίσει το σόου αλλά τα πράγματα πάνε από το κακό στο χειρότερο.

 • 8

  Too Hot To Handler

  +

  Ο Scooter 'κλείνει' τη μεγάλη του τηλεοπτική αγάπη, Chelsea Handler, η οποία βάζει φωτιά στο 'Up Late' αλλά και στην προσωπική ζωή του Scooter.

 • 9

  Going, Going, Gonzo

  +

  Μετά από ένα υπέροχο ντουέτο με τη Miss Piggy στο 'Up Late with Miss Piggy', ο Joseph Gordon-Levitt ακολουθεί τους Scooter, Pepe και την υπόλοιπη παρέα σε μια βραδιά πόκερ.

 • 10

  Single All the Way

  +

  Η παρέα ετοιμάζει το ετήσιο χριστουγεννιάτικο ζωντανό 'Up Late' με special guest τη Mindy Kaling. Ο Animal είναι υπεύθυνος για τη διακόσμηση, ο Sweetums κρεμά τα φώτα, ο Sam Eagle βάζει το γκι σε στρατηγική θέση και όλα είναι υπό έλεγχο. Ή έτσι δείχνουν.

 • 11

  Swine Song

  +

  Όταν ένας καινούριος ειδικός έρχεται για να βελτιώσει το 'Up Late', η παρέα διαμαρτύρεται ενωμένη και συνειδητοποιεί ότι δεν έχουν ανάγκη από κόλπα και τεχνάσματα. Το μόνο που χρειάζονται είναι ο ένας τον άλλο και μερικούς οικείους ήχους για να επανέλθουν στις επιτυχίες.

 • 12

  A Tail of Two Piggies

  +

  Όταν η Miss Piggy αντιμετωπίζει σκανδαλώδη προβλήματα με την γκαρνταρόμπα της, το δίκτυο γίνεται έξω φρενών και η Piggy αναγκάζεται να αμφισβητήσει ό,τι πρεσβεύει, αλλά ο Kermit και η παρέα διαμαρτύρονται ενωμένοι και την υπερασπίζονται.

 • 13

  Got Silk?

  +

  Η Miss Piggy κάνει μαθήματα εναέριας γυμναστικής με κορδέλες θέλοντας να γνωρίσει νέους φίλους και οι Gonzo, Pepe και Rizzo μαγεύονται από τον Pache.

 • 14

  Little Green Lie

  +

  Οι εντάσεις οξύνονται όταν ο Kermit και η Miss Piggy προσποιούνται ότι είναι πάλι μαζί για χάρη του υπερευαίσθητου ανιψιού του Kermit, του Robin. Και τώρα που η Camilla παίρνει όλο τον χρόνο του Gonzo, οι Pepe και Rizzo κάνουν οντισιόν για τον αντικαταστάτη του στο καμάκι.

 • 15

  Generally Inhospitable

  +

  Όταν η Miss Piggy σπάει το πόδι της ενώ κάνει πρόβα για ένα χορευτικό νούμερο, ο Kermit μαζεύει τους εργαζόμενους και μεταδίδει το 'Up Late' από το νοσοκομείο. Πίσω στο στούντιο, οι Rizzo, Pepe και Yolanda βρίσκουν δημιουργικούς τρόπους για να κρατήσουν τον Pache απασχολημένο.

 • 16

  Because…Love

  +

  Μετά την παραμονή της στο νοσοκομείο, η Miss Piggy και ο Kermit επανεκτιμούν τη σχέση τους και ο Kermit στρέφεται στον Jack White (The White Stripes) για συμβουλές.