The Neighbors

88
The Neighbors

Σύνοψη

Η σειρά "The Neighbors" διαδραματίζεται στο New Jersey και μας παρουσιάζει την ιστορία μιας οικογένειας που μετακομίζει σε ένα μεγάλο φυλασσόμενο σπίτι σε μια κλειστή κοινότητα με το όνομα "Hidden Hils". Με την άφιξή τους, ανακαλύπτουν πως όλα τα μέλη αυτής της κοινότητας είναι στην πραγματικότητα εξωγήινοι!

Επεισόδια

Κύκλος 2
 • 1

  Family Conference

  +

  Καθώς το καλοκαίρι πλησιάζει στο τέλος του, η Amber και ο Reggie αποκαλύπτουν στις οικογένειές τους ότι έχουν δεσμό. Η Jackie καλεί οικογενειακό συμβούλιο για να ψηφίσουν εάν θέλουν το ζευγάρι να είναι μαζί.

 • 2

  September Fools

  +

  Ο Larry σκαρώνει μια επική φάρσα στους Weavers όταν τους εξηγούν τι είναι Πρωταπριλιά. Εντωμεταξύ, ο Reggie με τη βοήθεια της Jackie προσπαθεί να πείσει την Amber ότι δεν τρέφει αισθήματα για την αδερφή-ψυχή του.

 • 3

  The Neighbours

  +

  Η Jackie και η Debbie κάνουν ένα ακόμη βήμα στη φιλία τους, λέγοντας τα πιο προσωπικά τους μυστικά. Υπάρχει όμως κάτι που η Jackie δεν θα έλεγε ποτέ στη γειτόνισσα της κι αυτό είναι ότι δουλεύει κρυφά στο τοπικό μεξικάνικο εστιατόριο.

 • 4

  The One With Interspecies Friends

  +

  Μετά από μια αποτυχημένη βραδιά η Jackie αμφισβητεί τη φιλία της με την Debbie, και επισκέπτονται ένα ινστιτούτο ομορφιάς που ειδικεύεται σε αφροαμερικανικά χτενίσματα για να τα ξαναβρούν.

 • 5

  Challoweenukah

  +

  Όταν ο Larry μαθαίνει την ιστορία του Chanukah, μαγεύεται αμέσως από τη γιορτή και ανακοινώνει ότι θέλει να συνδυάσει τις δύο αγαπημένες του γιορτές – το Halloween και το Chanukah – και να δημιουργήσει το “Challoweenukah”.

 • 6

  Any Friggin' Sunday

  +

  Καθώς το ποδόσφαιρο απορροφά την υπόλοιπη οικογένεια των Weaver, η Debbie επικεντρώνεται στην σχέση της Amber με τον Reggie. Με τη βοήθεια της Jackie, οι δύο μητέρες κανονίζουν ένα μυστικό ρομαντικό ραντεβού για τα δύο παιδιά τους.

 • 7

  We Jumped The Shark (Tank)

  +

  Η Debbie δημιουργεί και σχεδιάζει μια μοναδική τσάντα και η Jackie κανονίζει να εμφανιστούν στο “Shark Tank” για να βρουν επενδυτές. Όταν ο Larry πηγαίνει μαζί τους στο σόου, το αποτέλεσμα της παρουσίασης δεν είναι το αναμενόμενο.

 • 8

  Good Debbie Hunting

  +

  Μετά την εμπειρία της στο Shark Tank, η Debbie αποφασίζει να γραφεί σε μια Σχολή Επιχειρήσεων, αλλά πρώτα θα πρέπει να περάσει τις εξετάσεις. Έτσι, ο Marty την βοηθάει περισσότερο στο σπίτι ενώ ο Dick γίνεται ο δάσκαλός της.

 • 9

  Thanksgiving Is No Schmuck Bait

  +

  Ο Marty κι η Debbie ελπίζουν να περάσουν μια ήρεμη Ημέρα των Ευχαριστιών. Οι ελπίδες τους όμως διαλύονται όταν ο πατέρας του Marty φτάνει με μια βαλίτσα και τους ανακοινώνει ότι χωρίζει με τη γυναίκα του … και ναι, μετακομίζει μαζί τους.

 • 10

  Supreme Like Me

  +

  Όταν ένας σωλήνας νερού σπάει μέσα στο σπίτι των Weaver, η Μητέρα Joyner και ο Πατέρας Kersee βοηθούν τους Weaver να καθαρίσουν το χάος.

 • 11

  A Christmas Story

  +

  Όταν η Debbie παραπατά και καταστρέφει το δώρο –έκπληξη του Larry για τον Dick, εκείνος ανταποδίδει με τον μόνο τρόπο που ξέρει -την υπερβολή!

 • 12

  Miedo y asco en Nueva Jersey

  +

  Αφού τους ληστεύουν οι Bird-Kersee’s παθαίνουν πανικό με το θέμα της ασφάλειας στη Γη, και έτσι η Debbie και ο Marty τους διδάσκουν πώς να προφυλάσσονται, και ο Larry αποφασίζει να φτιάξει ένα δωμάτιο πανικού στην κρεβατοκάμαρα του Marty και της Debbie.

 • 13

  High School Reunion

  +

  Ο Marty και η Debbie είναι ενθουσιασμένοι με την 25η συγκέντρωση των παλιών συμμαθητών τους. Έχει περάσει σχεδόν ένα χρόνος από την μετακόμιση της Debbie και ξέρει ότι σύντομα θα έρθει αντιμέτωπη με τη μεγάλη της αντίπαλο – την όμορφη και πλούσια Tina Giannulli.

 • 14

  Man, Actually

  +

  Η Debbie δυσκολεύεται με την επιστροφή στο σχολείο και πως να αντιμετωπίσει τον γόη καθηγητή, ενώ ο Marty είναι στο σπίτι παρέα με την Amber, που θρηνεί τη χαμένη σχέση της με τον Reggie.

 • 15

  You've Lost That Larry Feeling

  +

  Η Debbie καλεί τους συμφοιτητές της στο σπίτι, αλλά το μητρικό της ένστικτο την ξεπερνά και τους συμπεριφέρεται σαν μαμά και όχι σαν φίλη.

 • 16

  Oscar Party

  +

  Η Debbie κοινωνικοποιείται και αρχίζει να βλέπει τους παλιούς της φίλους από το Bayonne. Επειδή έχουν απομονωθεί, οι Weavers αποφασίζουν να κάνουν πάρτι και καλούν τους πάντες.

 • 17

  Balle Balle!

  +

  Ο Marty και η Debbie θορυβούνται όταν ο Larry Bird τους ανακοινώνει ότι ένας Ινδός συνάδελφος του τον κάλεσε σ' έναν παραδοσιακό Ινδικό γάμο.

 • 18

  A Night In (Lou Ferrigno's Hibachi) Heaven

  +

  Ο Marty και η Debbie αισθάνονται ότι έχουν τελματώσει και έτσι ο Marty σχεδιάζει μία έξοδο για τους δυο τους, αλλά δεν είναι ακριβώς αυτό που είχε η Debbie στο μυαλό της.

 • 19

  Uncle Benjamin

  +

  Η εκκεντρική μητέρα της Debbie με την οποία έχουν αποξενωθεί, καλεί τους Weavers στο σπίτι της στο San Diego για να γνωρίσουν το δεκάχρονο γιο της που μόλις υιοθέτησε.

 • 20

  Close Encounters Of The Bird Kind

  +

  Ο Marty και η Debbie έχουν ενθουσιαστεί με το πρωτάθλημα bowling στο οποίο συμμετέχουν τις Παρασκευές αλλά... η Debbie είναι απαίσια παίκτρια και οι συμπαίκτες του Marty του ζητούν να τη διώξει από την ομάδα.

 • 21

  All That Jazzy Jeff

  +

  Ο γοητευτικός αδερφός του Larry, DJ Jazzy Jeff φτάνει στην κοινότητα για να δει την οικογένειά του. Όμως δεν αποκαλύπτει τον πραγματικό σκοπό της επίσκεψης του. Η μυστική του αποστολή είναι να επιστρέψουν όλοι μαζί πίσω στον πλανήτη Zabvron.

 • 22

  There Goes The Neighbor's Hood

  +

  Ο Larry ανακαλύπτει ότι είναι έγκυος και πρέπει να αποφασίσει αν θα γυρίσει σπίτι ή θα μείνει με τους υπόλοιπους Zabvronians.