ΝΕΟΣ ΚΥΚΛΟΣ 6 ΜΑΪΟΥ, ΔΕΥΤΕΡΑ 21.50

ΝΕΟΣ ΚΥΚΛΟΣ

6 ΜΑΪΟΥ, ΔΕΥΤΕΡΑ 21.50


TRAILER

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΖΗΤΗΜΑ ΟΠΤΙΚΗΣ

Η ΣΕΙΡΑ

ΣΥΝΟΨΗ

Στο Μάλι, τέσσερα μέλη των ειδικών δυνάμεων των ΗΠΑ και η διερμηνέας τους, Aïcha Konaté, σκοτώνονται σε ενέδρα. Το γεγονός αυτό καθυστερεί τη διαδικασία σύναψης συμφωνίας ανάμεσα στην Ουάσινγκτον και την κυβέρνηση του Μάλι από την οποία θα επωφελούνταν σημαντικά το παρακράτος. Για να διορθώσει την κατάσταση καλείται ο Nathan Miller, ένας άντρας διχασμένος ανάμεσα σε οικογένεια και καθήκον. Ωστόσο, όταν η ρεπουμπλικανή γερουσιαστής Meaghan Sullivan ερευνώντας τους θανάτους ανακαλύπτει μια συγκάλυψη των γεγονότων, η κατάσταση περιπλέκεται ακόμη περισσότερο.


Ο Harry και η Leyla επιστρέφουν στην ενεργό δράση όταν η Leyla λαμβάνει μήνυμα για βοήθεια από την Aïcha που ως τότε θεωρούνταν νεκρή. Οι δυο τους πρέπει να κάνουν τα πάντα για να εμποδίσουν την εξάπλωση του δικτύου γνωστού ως παρακράτος.

ΜΑΘΕTE ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

VIDEOS

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ

CAST

WALTON GOGGINS

ΩΣ NATHAN MILLER

Ο Miller πλέον εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα ως άλλος Michael Clayton κάνοντας διαμεσολαβήσεις για το παρακράτος. Πλέον δεν έχει ηθικούς φραγμούς. Ξεκίνησε πιστεύοντας ότι έκανε το σωστό. Ότι προστάτευε τη χώρα του. Όμως, δεν είναι και τόσο βέβαιος πια.

JOE DEMPSIE

ΩΣ HARRY CLARKE

Βρετανός, 30άρης, μετά την Τεχεράνη και το γεγονός ότι ο πατέρας του δεν έπραξε το σωστό, κλείστηκε στον εαυτό του. Όταν τον εγκατέλειψε η Leyla, κατέφυγε στο Μάλι για να εργαστεί ως προσωπική ασφάλεια. Είναι μόνος και δεν πιστεύει σε τίποτα πια.

KARIMA MCADAMS

ΩΣ LEYLA TOUMI

Βρετανό-Μαροκινή, 30άρα, εγκατέλειψε την ομάδα του Τομέα και τώρα εργάζεται ως σύμβουλος, μια απρόσωπη δουλειά που απεχθάνεται. Της λείπει η περιπέτεια και θα έκανε τα πάντα για να την ξαναζήσει.

ALISTAIR PETRIE

ΩΣ GEORGE WHITE

Βρετανός, 50άρης, ο White είναι ο αρχηγός της ομάδας του Τομέα. Είναι πρώην πράκτορας της ΜΙ6, ένας άντρας συνηθισμένος στο να «διαβάζει» σκιές και σιωπές. Αντιμετωπίζει τον κόσμο με κυνισμό, αλλά ακόμη πιστεύει στην έννοια του κράτους. Ακόμη δεν έχει στραφεί στο παρακράτος, αλλά θα το κάνει σύντομα.

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ

ΟΛΟ ΤΟ CAST

RECAP

ΚΥΚΛΟΣ 1

DEEP STATE © 2019 Twentieth Century Fox Film Corporation. All rights reserved.