ΤΕΤΑΡΤΗ 21.50

ΔΕΙΤΕ ΤΟ TRAILER

Η ΣΕΙΡΑ

ΣΥΝΟΨΗ

Η Σειρά THE PASSAGE επικεντρώνεται στο Project NOAH, ένα μυστικό ερευνητικό κέντρο όπου επιστήμονες πειραματίζονται με έναν επικίνδυνο ιό που θα μπορούσε να οδηγήσει στη θεραπεία όλων των ειδών ασθένειας. Ταυτόχρονα όμως, ο ίδιος ιός θα μπορούσε να αφανίσει το ανθρώπινο είδος. Όταν ένα νεαρό κορίτσι, η Amy Bellafonte επιλέγεται ως το ιδανικό αντικείμενο του πειράματος, για να δοκιμαστεί απέναντι στον ιό, ο ομοσπονδιακός πράκτορας Brad Wolgast είναι εκείνος που καλείται να την παραδώσει στο Project NOAH. Στην πορεία, η σχέση τους θα δοκιμαστεί και ο Brad θα κάνει τα πάντα για να την προστατεύσει.

Ο Brad και η Amy αναγκάζονται να βρεθούν αντιμέτωποι με τους επιστήμονες του Project NOAH, Major Nichole Sykes και Jonas Lear, καθώς και με τον πρώην πράκτορα Clark Richards, τον οποίο έχει εκπαιδεύσει ο Brad. Καθώς όμως οι επιστήμονες του NOAH πλησιάζουν στη θεραπεία που μπορεί να σώσει την ανθρωπότητα, το νέο είδος «πλασμάτων» ξεκινά να δοκιμάζει τις δυνάμεις του, φτάνοντας κοντά στην απόδραση που θα μπορούσε να οδηγήσει στην Αποκάλυψη.

ΒΑΣΙΣΜΕΝΗ ΣTHN ΟΜΩΝΥΜΗ BEST-SELLER ΤΡΙΛΟΓΙΑ ΒΙΒΛΙΩΝ ΤΟΥ
JUSTIN CRONIN

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

VIDEOS

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ

CAST

AMY BELLAFONTE

SANIYYA SIDNEY

Ένα νεαρό κορίτσι, επιλέγεται ως το ιδανικό αντικείμενο του πειράματος στο Project NOAH. Οι επιστήμονες προσπαθούν απεγνωσμένα να περιορίσουν τον ιό και πιστεύουν ότι η λύση βρίσκεται σε ένα ηλικιακά μικρότερο αντικείμενο.

BRAD WOLGAST

MARK-PAUL GOSSELAAR

Ο ομοσπονδιακός πράκτορας που καλείται να παραδώσει την Amy Bellafonte στο Project NOAH. Στην πορεία όμως, η σχέση τους θα εξελιχθεί και θα κάνει τα πάντα για να την προστατεύσει.

TIM FANNING

JAMIE MCSHANE

Πρώην επιστήμονας και συνεργάτης του Dr. Jonas Lear. Κατά τη διάρκεια μιας ερευνητικής αποστολής στη Βολιβία, δέχθηκε ένα μοιραίο δάγκωμα στο λαιμό και τώρα είναι ο Ασθενής 0 στο Project NOAH. Διαθέτει ικανότητες, άγνωστες στον Lear και τους υπόλοιπους ιατρούς.

MAJOR NICHOLE SYKES

CAROLINE CHIKEZIE

Η επικεφαλής επιστήμονας του Project NOAH, στρατιωτική ιατρός και ειδική στις μεταδοτικές ασθένειες, είναι μία χαρισματική ηγέτης. Μετά την έκδοση οδηγίας για επικείμενη πανδημία από το Υπουργείο Άμυνας, παλεύει με την απόφαση να χρησιμοποιήσει ως αντικείμενο του πειράματος ένα παιδί.

ΟΛΟ ΤΟ CAST